Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow Warrior 2 GOG'da Ücretsiz

 
CD Projekt, video oyun satış platformu GOG'un 10. yıldönümü şerefine FPS shooter oyunu Shadow Warrior 2'yi ücretsiz olarak sunuyor.

İlgilenenler GOG.com üzerinden hesabına giriş yaptıktan sonra oyunu direkt olarak bilgisayarlarına kurabilir. Shadow Warrior 2 önümüzdeki 48 saat boyunca ücretsiz dağıtılacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Shadow Warrior 2, eski shogun Lo Wang'ın talihsiz maceralarının devamını anlatan bir FPS shooter oyunudur. Yozlaşmış bir dünyada, toplumdan uzaklaşmış halde yaşayan eski onurlu samuray, dünyayı ele geçiren şeytani güçlerle savaşmak için bir kez daha silahlarını, kılıçlarını ve büyülerini kuşanmalıdır. 4 kişiye kadar arkadaşlarınızla birlikte kötülüklere karşı yan yana durabilir ya da tek başınıza rastgele oluşan ortamlarda zorlu görevleri başararak yeni silahlar, zırhlar ve efsanevi tılsımlar kazanabilirsiniz.
 
Lo Wang eski efendisiyle gölge diyarlarının eski tanrıları arasındaki anlaşmayı bozalı 5 yıl geçti. İyi niyetli olmasına rağmen Lo Wang'in karanlığı dünyadan uzaklaştırma çabaları dünyayı yozlaştırıp şeytanlarla insanların yan yana yaşadığı ilginç ve vahşi bir düzen kurulmasına sebep oldu.
 
Bir zamanların korkulan savaşçısı artık düşmanlarının görüşünden uzakta, kırsalda yaşıyor, yerel Yakuza klanlarının işlerini yapan kiralık bir kılıç olarak hayatta kalıyor. Lo Wang, genç bir bilim insanı, en kötücül düşmanı Orochi Zilla ve dünyaya yerleşmiş iblisler arasında kalıyor.
 
Öne Çıkan Özellikler

Kılıçlar ve Mermiler: Lo Wang şeytani güçlere karşı koymak için 70'ten fazla ölümcül kılıçla patlayıcı silah kullanıyor. Düşmanlarınızı yok etmek için kısa kılıçlar, pençe şeklinde bıçaklar ve katanalarla dönen bir biçme makinesi haline gelin.

Dört Kişilik Oyun Modu: Tek başınıza ya da 4 kişiye kadar arkadaşlarınızla birlikte oynayın. Birincil ya da yan görevleri yaparken karakterinizi özelleştirmek için farklı silahlar, zırhlar ve aksesuarlar toplayın.

Değişken Ortamlar: İblis dünyasıyla insan dünyasının kesişimi ilginç sonuçlara yol açabiliyor. Rastgele oluşan haritalarda asla bitmeyen bir aksiyonun içine girin.

Özel Geliştirme Seçenekleri: Silahlarınızı üç kristale kadar yeni geliştirmelerle elemental efektler vererek güçlendirin. Lo Wang'ın gücünü arttırmak için karma, zırh ve madalyonlar toplayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GOG Shadow Warrior 2 Shadow Warrior FPS aksiyon developer digital pc ps4 xbox one
Ace Combat 7: Skies Unknown Koleksiyoncu Sürümü Duyuruldu Chasm Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

4.10.2018 20:55:58

0
FPS sevenler kaçırmasın oyun güzel. Grafikler de çok iyi.

HIGHER

4.10.2018 20:11:38

0
Teşekkürler.

Mütercim Bey

4.10.2018 19:45:06

0
Steam'den almayı düşünüyordum bedava buldum. misss :D:D

BodyBeast

4.10.2018 19:25:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: encuni sirke</blockquote> Bal
Tatlıdır ;)

BSC Misafiri

4.10.2018 19:02:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: encuni sirke
Bal

encuni

4.10.2018 18:15:17

0
sirke
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow Warrior 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız