Shadow Warrior 2 GOG'da Ücretsiz

Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt, video oyun satış platformu GOG'un 10. yıldönümü şerefine FPS shooter oyunu Shadow Warrior 2'yi ücretsiz olarak sunuyor.

İlgilenenler GOG.com üzerinden hesabına giriş yaptıktan sonra oyunu direkt olarak bilgisayarlarına kurabilir. Shadow Warrior 2 önümüzdeki 48 saat boyunca ücretsiz dağıtılacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Shadow Warrior 2, eski shogun Lo Wang'ın talihsiz maceralarının devamını anlatan bir FPS shooter oyunudur. Yozlaşmış bir dünyada, toplumdan uzaklaşmış halde yaşayan eski onurlu samuray, dünyayı ele geçiren şeytani güçlerle savaşmak için bir kez daha silahlarını, kılıçlarını ve büyülerini kuşanmalıdır. 4 kişiye kadar arkadaşlarınızla birlikte kötülüklere karşı yan yana durabilir ya da tek başınıza rastgele oluşan ortamlarda zorlu görevleri başararak yeni silahlar, zırhlar ve efsanevi tılsımlar kazanabilirsiniz.
 
Lo Wang eski efendisiyle gölge diyarlarının eski tanrıları arasındaki anlaşmayı bozalı 5 yıl geçti. İyi niyetli olmasına rağmen Lo Wang'in karanlığı dünyadan uzaklaştırma çabaları dünyayı yozlaştırıp şeytanlarla insanların yan yana yaşadığı ilginç ve vahşi bir düzen kurulmasına sebep oldu.
 
Bir zamanların korkulan savaşçısı artık düşmanlarının görüşünden uzakta, kırsalda yaşıyor, yerel Yakuza klanlarının işlerini yapan kiralık bir kılıç olarak hayatta kalıyor. Lo Wang, genç bir bilim insanı, en kötücül düşmanı Orochi Zilla ve dünyaya yerleşmiş iblisler arasında kalıyor.
 
Öne Çıkan Özellikler

Kılıçlar ve Mermiler: Lo Wang şeytani güçlere karşı koymak için 70'ten fazla ölümcül kılıçla patlayıcı silah kullanıyor. Düşmanlarınızı yok etmek için kısa kılıçlar, pençe şeklinde bıçaklar ve katanalarla dönen bir biçme makinesi haline gelin.

Dört Kişilik Oyun Modu: Tek başınıza ya da 4 kişiye kadar arkadaşlarınızla birlikte oynayın. Birincil ya da yan görevleri yaparken karakterinizi özelleştirmek için farklı silahlar, zırhlar ve aksesuarlar toplayın.

Değişken Ortamlar: İblis dünyasıyla insan dünyasının kesişimi ilginç sonuçlara yol açabiliyor. Rastgele oluşan haritalarda asla bitmeyen bir aksiyonun içine girin.

Özel Geliştirme Seçenekleri: Silahlarınızı üç kristale kadar yeni geliştirmelerle elemental efektler vererek güçlendirin. Lo Wang'ın gücünü arttırmak için karma, zırh ve madalyonlar toplayın.