Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sasha Lane, Loki Dizisine Katıldı

 
Koronavirüs salgını öncesinde çekimleri başlayan yeni Marvel dizisi Loki'nin çekimleri ne yazık ki salgın sebebiyle durdurulmuştu. Geçtiğimiz hafta da setten bir görüntü paylaşıldı, sonrasında da çekimlerin başladığı onaylandı.
 
Dizinin tüm oyuncu kadrosu ve konusu hala net olarak belli değil. Ancak yavaş yavaş belli oluyor. Önceden söylentisi çıkan oyuncu, geçtiğimiz saatlerde dizide rol aldığını onayladı. Utopia, Hellboy ve American Honey gibi yapımlarda rol alan Sasha Lane, Loki dizisine bulunacak. Ancak rolü henüz belli değil.
 
Eğer bir ertelenme olmazsa Loki dizisinin 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Net yayın tarihi de ne yazık ki belli değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Murphy's Multiverse Marvel Disney Film Dizi loki yayın tarihi oyuncular ne zaman konusu fragman görseller detaylar
The Walking Dead: World Beyond ve The Walking Dead'in 10. Sezon Final Bölümü Yayınlandı The Stand Dizisinden Teaser Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız