Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Salt and Sanctuary PS Vita Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
   Ska Studios, PlayStation Blog aracılığıyla 2D aksiyon rol yapma oyunu Salt and Sanctuary'nin PS Vita çıkış tarihini duyurdu.
 
   Salt and Sanctuary 28 Mart tarihinde PS Vita için çıkış yapacak.
 
   Salt and Sanctuary'nin PS Vita portu Sickhead Games tarafından yapıldı. Sickhead Games daha önce Stardew Valley ve Darkest Dungeon'ın konsol sürümlerini portlamıştı. Ska Studios ise sadece HUD, kamera ve bazı efektler üzerinde çalıştı. 
 
   Ayrıca söz verildiği üzere Salt and Sanctuary cross-buy özelliğine sahip olacak ve eğer oyunun PlayStation 4 sürümü sahipseniz direkt olarak PlayStation Vita sürümüne de sahip olacaksınız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dishwasher SKA Studios Salt and Sanctuary RPG Aksiyon 2D
Kratos, God of War'un 2017'de Çıkış Yapacağını Düşünüyor Söylenti: ‘Call of Duty: WWII’ Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.3.2017 23:48:01

+1
öğrenin artık sunu sony parayi bulana kadar insanlari dusunen ozen veren bir firma tr dil desteginde oldugu gibi parayi kirdi cok kasmiyot ne takicak zaten ses cikaran yok fanboylari sagolsun

olağan_şüpheli

25.3.2017 23:13:50

0
aynen . şu konsola bir iki exc sallada millet rahatlasın sony. nedir bu vurdum duymazlığın yahu. 5 milyon japonyada satmışsın. az buz değil.

haktan24

25.3.2017 00:58:03

+1
su cihazı bir sahlandıramadı gitti sony be arkadas yap düzgün bir god of war su güzelim cihaza özel olarak ne olacak yemin ediyorum böyle bir üvey evlat muamelesi görülmedi cihazda donanım var kalite var yenilik var ne adam gibi yazılım destegi sunabilidi nede dogru düzgün oyun yazık degilmi kardesim su cihazı alan insanlara az öz de paralar verilmedi kol gibi fahiş fiyatlardan satıldı gittin özel hafıza kartı yaptın ordanda caktın millete sonucunda ne var sıfır yemin ediyorum su konsolu herşeyiyle özenle topladım 3 yıldır dolapta mısıl mısıl uyuyor anasını satayım satsam satılmaz atsam atılmaz yemin ediyorum yazık günah baska birşey degil...

gamerasi

25.3.2017 00:49:08

+1
Benim için Vita da oynanmayı bekleyenler listesine eklendi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Salt and Sanctuary
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız