Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Saints Row için yeni ve ücretsiz genişleme paketi yayınlandı! İşte detaylar

 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Volition, açık dünya aksiyon macera oyunu Saints Row için yeni genişleme paketi "The Heist & The Hazardous"un ücretsiz bir içerik güncellemesiyle beraber artık mevcut olduğunu duyurdu.
 
The Heist & The Hazardous DLC'si Saints Row için planlanan üç indirilebilir içerik genişletmesinden ilki olarak karşımıza çıkıyor. Tek oyunculu ve co-op modlarında geçerli yeni hikaye görevleri, silahlar, helikopterler, ödüller, kozmetik ürünler ve daha fazlası bu genişleme içerisinde yer alıyor. Bu paket tek başına veya Saints Row Expansion Pass'ın bir parçası olarak satın alınabiliyor.
 
Oyuna yeni içerikler dahil edildi
 
 
 
Saints Row için ücretsiz içerik güncellemesi yayınlandı ve bugünden itibaren şehrin yeni bir bölgesine ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz. Palm Springs'ten ilham alan yeni Sunshine Springs bölgesine ilerleyerek maceralara atılabilir ve bu güncellemeyle beraber gelen yeni özelliklere iyileştirmelere ve daha fazlasına göz atabilirsiniz.
 
Oyun için gelen ücretsiz ek paket dışında ikinci genişleme paketi “Doc Ketchum’s Murder Circus” Temmuz'da, üçüncü ve son genişleme ise Ağustos'ta çıkacak. 
 
Saints Row - The Heist & The Hazardous genişleme paketi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Heist The Hazardous dlc
MotoGP 23 önümüzdeki ay geliyor! Üst düzey bir yarış deneyimi sunmayı hedefliyor! Horizon Forbidden West satışları 8.4 milyona ulaştı! Seri toplamda 32.7 milyon sattı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.5.2023 10:11:26

0
Bu oyunun hiç bir tablet oyunundan daha kötü olmadığının herkesin farkında olmasıyla birlikte bozuk çıkış yaptığını da kimse inkar edemez. Ama Saint Row serisi hatrına umarım gelen güncellemelerle Cyberpunk 2077 gibi oyunu adam akıllı toparlarlar.

Sarohan

10.5.2023 17:31:38

0
2 bile kat ve kat iyidir şu tablet oyunundan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Saints Row Reboot ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız