Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Saints Row için yeni güncelleme geliyor!

 
Saints Row serisinin yeni oyunu geçtiğimiz yılın Ağustos ayında oyunculara sunuldu ve genel anlamda başarısız bir oyun olarak kabul gördü. Bu kapsamda hayranları hayal kırıklığına uğrattı. Ancak geliştirici ekip oyunun bir kenarda durmasını istemedi ve yeni bir güncellemenin geleceğini duyurdu.
 
Oyun Deep Silver Volition tarafından geliştirildi. Ancak oyunun geliştirilmesi bundan sonra Embracer Group'un diğer bir stüdyosu olan Gearbox Software'e devredilecek. 
 
Güncelleme yeni içerikleri oyunculara sunacak 
 
 
 
Oyunun kenarda durmasına izin vermek istemeyen Gearbox, 9 Mayıs'ta 'Sunshine Springs' adlı yeni bir güncellemeyi oyuna dahil etmeyi planlıyor. Bu güncellemeyle beraber Saints Row'un yeniden canlandırılması hedefleniyor. 10.000 kelimeyi aşan uzun bir blog gönderisinde "9 Mayıs'ta Saints Row oyununa gelecek olan güncellemede çok sayıda değişikliğin oyuna dahil edileceği ve yeni içeriklerin geleceği" belirtiliyor.
 
Ekstra içeriklerin ve oyun süresini uzatmayı hedefleyen ek görevlerin dahil edileceği güncelleme tek seferde gelmeyecek. Yani bir dizi güncellemenin ilki olarak oyunculara sunulacak.
 
 
 
Oyuna güncellemeyle beraber Sunshine Springs adlı yeni bir bölge eklenecek. Bu yeni bölgede yeni aktiviteler ve mağazalar yer alacak. Geniş bir tatil bölgesini bizlere sunmayı hedefleyen kısmı istediğiniz gibi keşfedebileceğiz. Güncelleme sadece yeni bölgeler ve içeriklerle kalmayacak oyunun savaş sistemini de değiştirecek. Bu doğrultuda bazı mekaniklerin değiştiğini de görebileceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming aksiyon macera açık dünya hikaye eğlence
LEGO 2K Drive'ın sezon detayları belli oldu Hogwarts Legacy 2023'ün ilk çeyreğinin en çok kazandıran oyunu oldu!

BSC Misafiri

5.5.2023 18:11:59

0
Hayret, kötü çıkışının ardından kenara atılıp bırakılır diye düşünmüştüm ama geliştiricilerin oyunu adam etmeye çalışmasına sevindim çünkü Saint Row eşi benzeri olmayan sevdiğim bir seridir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Saints Row Reboot ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız