Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SWTOR için 1.2 Yaması Yeni İçerikle Geliyor

MMORPG dünyasına bomba gibi düşen SWTOR büyük ilgi topluyor.
 
     Geçtiğimiz haftalarda ilk büyük yamalarını yayınlayan ve birçok sorunu düzeltmenin yanısıra oyuna yeni bir Operation ekleyen Star Wars The Old Republic, bu kez 1.2 yaması ile yine dolu dolu bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
     Sızdırılan bilgilere göre şu an için bilinenler arasında Lost Island adında yeni bir Flashpoint (SWTOR eveninin zindan sistemi), birçok yeni günlük görev ve en önemlisi Explosive Conflict adında yeni bir Operation (SWTOR evreninin raid sistemi) var...
 
     Geçtiğimiz günlerde nihayet resmi olarak ülkemize giriş yapan Star Wars The Old Republic'i artık dükkanlarda bulmanız mümkün.
 
     Ayrıca ufak bir yan bilgi : Her World Of Warcraft oyuncusu için artık bir efsane haline gelmiş olan "Wowhead.com" sitesinin, SWTOR için "Torhead.com" adı altında bir yan site açtığını biliyor muydunuz? Daha şimdiden binlerce kullanıcı tarafından güncellenen Torhead üzerinden yapamadığınız görevler hakkında bilgiler alabilir yada istediğiniz NPC'ler hakkında derin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Street Fighter X Tekken'e Yeni Karakterler Sızdı Yeni Test Drive Resmi Olarak Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

berylvenus

6.2.2012 11:56:21

0
3 ay olmadı bir de! aa :P en fazla 1 oldu. Ben oyunu elime geçireli 1 ay olmuyor çünkü :P

berylvenus

6.2.2012 11:53:56

0
Arkadaşlar SWTOR incelemesi gerçekten uzun sürdü, kusuruma bakmayın, o süre içerisinde gerçekten oldukça yoğundum ama artık seslendirmesi dahi hazır durumda :) Uzun bir video sizi bekliyor :)

BSC Misafiri

6.2.2012 11:34:11

0
Pet ne? Star Wars evreninde yanında pet niyetine evok mu gezdireceksiniz? Allah aşkına Star Wars evreninine de bunu yapmayın. Şu anda var mıdır bilmiyorum, eğer yanınızda droid olursa hadi neyse de pet sistemi nedir? Wow a gelecek pokemon savaşlarına mı çevireceksiniz? Lütfen ama lütfen biraz mantıklı olun. Star Wars filmlerini seyredin, kitaplarını okuyun. Bir oyunda yanınızda süs eşyası taşımak istekliliğinizi göz geçirecektirsiniz eminim. Ha EA pet sistemi getirirse, ne yapalım her zamanki gibi okkalı bir küfür sallarım içimden. Bir online oyunda yenilik sunmak pet sistemi getirmek değildir. Bunun farkında oldğunuzu umarım. Zaten SWTOR kendi başına yeni bir yenilik olarak NPCler ile uzun muhabbet ile single player tadında biraz da olsa online oyun deneyimi yaşatıyor size. Bu yönleri ile değerlendirmek çok daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Herkese bol oyunlu günler dilerim.

cezaim

5.2.2012 23:37:11

0
Evet orda girceksin ama bu bilgileri internetten daha güncel sitelerden bulabilirsiniz bu arada bence item sayisi artmalı ve pet gelmeli artık galactic markette arama yaparken pet seçeneği var ama daha oyunda pet yok ınş gelir

omar2425

5.2.2012 18:45:51

0
Şu raidlere nereden girecem repuclic fleet demi?

Kurtoz

5.2.2012 18:40:02

0
Sırf yukarıdaki arkadaşa + vermek için login oldum.

sniper23

5.2.2012 16:30:51

+3
Beril Video İnceleme yakında demenden tam 3 ay geçti baya yakında
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız