Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SEGA Yeni Bir Dawn of War Oyunu Duyurusu Hazırlığında

 
   SEGA ve Relic Entertainment tarafından Dawn of War için bir teaser yayınlandı. Bu da akıllara hemen Dawn of War 3'ün duyurulacağını getirdi.
 
   Hatırlayacağınız üzere yaklaşık 1 yıl önce Dawn of War oyununun geliştiricisi Relic Entertainment THQ'den ayrılarak SEGA çatısı altına girmişti ve dawnofwar3.com sitesinin hakları alınmıştı. 
 
   RTS türünüdeki oyun umuyoruz ki 3 Mayıs tarihinde duyurulur.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dsogaming.com THQ Relic RTS
Uncharted 4'ün Multiplayer Harita ve Modları Ücretsiz Olacak Call of Duty: Modern Warfare'ın Orjinal ve Remastered Sürümleri Karşılaştırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.5.2016 14:53:11

0
1. si muhteşem olup 2.sinde oyunu yarıda silmeme sebe oldular 3.de nolcak acaba :P

Bernhard

3.5.2016 11:06:55

+1
quote:

Orjinalden alıntı: fullwar "RTS türünüdeki oyun umuyoruz ki 3 Mayıs tarihinde duyurulur." Bunun çevirisinide yazar mısınız? Anlayamadık, herkes Trinidad Tobago'lu değil sonuçta. Sizin yaptığınız gibi Google çeviriye koydum bu oldu. İşler iyice karıştı; artık 3 oyunumuz var açıklayın diğer iki oyunu. :) "We hope that 3 games in the RTS genre will be announced in May."
Valla herkes Trinidad Tobagolu değil mi bilemiyoruz, galiba siz oradansınız. Orada verilen haber kaynaklarını okumuyor olabilirler, ama bizim haber için verdiğimiz linkte 3 Mayıs tarihinde yeni oyunun duyurusunun yapılacağı söyleniyor. Mayıs'ta 3 yeni oyunun duyurusunun yapılacağı söylenmiyor. Durun tekrar verelim. Google Translate de kullanmayın, yanlış çevirir. İngilizce bilen birisine danışın. http://www.dsogaming.com/news/sega-teases-new-dawn-war-announcement-dawn-war-3-incoming/

fullwar

3.5.2016 10:53:46

0
"RTS türünüdeki oyun umuyoruz ki 3 Mayıs tarihinde duyurulur." Bunun çevirisinide yazar mısınız? Anlayamadık, herkes Trinidad Tobago'lu değil sonuçta. Sizin yaptığınız gibi Google çeviriye koydum bu oldu. İşler iyice karıştı; artık 3 oyunumuz var açıklayın diğer iki oyunu. :) "We hope that 3 games in the RTS genre will be announced in May."
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40,000: Dawn Of War 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız