Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Relic, Warhammer 40K: Dawn of War 3 İçin Fırsatları Değerlendiriyor


    RTS türünün önemli firmalarından Relic Entertainment'ı Company of Heroes ve Warhammer 40K: Dawn of War serileriyle tanıyoruz. Geçtiğimiz dönemde Company of Heroes 2'nin ilk ek paketini duyuran Relic yetkilileri, Dawn of War 3 olasılığı hakkında konuştu.
 
    Yaptığı açıklamada firmanın önemli isimlerinden Greg Wilson, "Ben Relic'e Dawn of War II yapılırken katılmıştım. Dolayısıyla serinin bendeki önemi epey büyük. Dawn of War serisinin büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum. Konuyla ilgili elimizdeki fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
THQ Relic RTS
Molten Games'in İptal Edilen Oyunundan Videolar Sızdı Microsoft'tan Xbox One Oyuncularına Bir Haftalık Gold Üyelik Hediyesi

RedBearded

5.4.2014 16:41:14

+1
Relic entertainment şimdiye kadar Homeworld, Dawn of War, Company of Heroes gibi efsane oyunlar yaptı ama devam oyunlarını beceremedi. Dawn of War 3 ile sağlam bir geri dönüş bekliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40,000: Dawn Of War 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız