Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rune: Ragnarok Oyununun İsmi Değişti

 
   2006'da çıkan orijinal Prey ve iptal edilen Prey 2'nin geliştiricisi Human Head Studios yeni oyunu Rune: Ragnarok'un isminde değişiklik yaptıklarını duyurdu.
 
   Yapılan bu değişiklik ile birlikte oyunun yeni ismi sadece "Rune". Geliştirici tarafından belirtilene göre ismin Rune diye kısaltılmış olması oyunun daha kapsamlı ve daha büyük olacağı anlamına geliyor.
 
   "Ağustos ayında Rune: Ragnarok'u duyurduğumuzda çok iyi tepkiler aldık. O zamandan bu yana oyun ve topluluk önemli ölçüde büyüdü ve bu yüzden bir değişim zamanı geldiğini düşündük. Artık Rune'u Ragnarok'un ve Nine Realms'in ötesinde görüyoruz. Bundan böyle ve sonsuza dek Rune: Ragnarok'un adı Rune olacak. Aynen öyle sadece Rune. Peki bu ne anlama geliyor? Oyunun daha da büyük olacağı dışında hiçbir şey. Şimdilik, ana hikaye aynı, Ragnarok halen Nine Realms'i parçalıyor ve topraklarda yıkıma neden oluyor. Bu arada, Loki de neden olduğu kargaşa ve ortaya çıkan yıkımın tadını çıkarıyor." dedi Human Head Studios websitesi üzerinden yaptığı açıklamada.
 
   Rune PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

   Yayınlanan yeni kısa oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Mount & Blade II: Bannerlord'da Deveye Binebileceksiniz Plants vs Zombies: Garden Warfare 3 Duyurusu Görünüşe Göre Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sacrer

3.3.2018 12:59:07

0
Thor: Ragnarok ile isim hakları çatışmış olabilir bence. Önceden de bunun örneklerini gördük.

Angel of the Lord

3.3.2018 03:51:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sadece ismi değiştirerek (daha doğrusu ismi kısaltarak) nasıl oyunu genişletmişler anlamadım. Çok garip bir açıklama. Oyunu 20 saatlik düşünüyorlardı da şimdi 30 saate mi çıkardılar? Veya 40? Veya 50? Genişlemeden ben bunu anlıyorum. Oynanabilirlik süresi artmıyorsa o oyun genişlememiştir. Sadece isim değişmiştir.
Ragnarok ismiyle devam ederse sürekli İskandinav mitolojisine bağlı kalmaları gerekecekti. İsimden dolayı. Ama onu kaldırdıktan sonra sanırım her yöne çekebilecekler oyunu. Ama bildiğim kadarıyla vikingler sanılanın aksine boynuzlu kask takmıyordu. Afişten gördüğüm kadarıyla boynuzlu kask ile tasvir edilmişler.

BSC Misafiri

2.3.2018 18:00:09

0
Sadece ismi değiştirerek (daha doğrusu ismi kısaltarak) nasıl oyunu genişletmişler anlamadım. Çok garip bir açıklama. Oyunu 20 saatlik düşünüyorlardı da şimdi 30 saate mi çıkardılar? Veya 40? Veya 50? Genişlemeden ben bunu anlıyorum. Oynanabilirlik süresi artmıyorsa o oyun genişlememiştir. Sadece isim değişmiştir.

mahsur kalan adam

2.3.2018 14:29:59

0
God of war yoksa bizde rune oynarık

Drima

2.3.2018 14:12:27

0
İlk videosunda yoktu öyle patlama efektleri de anaaam vuruş hissiyatını düzeltmişler gibi ilk videoya oranla..

Shovel Knight

2.3.2018 10:17:13

0
vuruşta çıkan flashlar ne abi kör mü edecekler bizi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız