Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount & Blade II: Bannerlord'da Deveye Binebileceksiniz

 
   TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade II: Bannerlord için yeni bir geliştirici blogu yayınlandı ve oyunda binek olarak develerin bulunacağını duyurdu.
 

   Humphrey
 
Yaşadıkları çöl bölgelerine son derece adapte olan hecin, diğer adıyla çöl develeri, binlerce yıl önce evcilleştirilmelerinden bu yana gerek ticarete, gerekse savaşa büyük katkıda bulunmuşlardır. Güçleri, boyları ve aç ve susuz uzun süre hayatta kalabilme yetenekleri onları, çöl boyunca zorlu bir yolculuk yapmak isteyenler için paha biçilmez varlıklar haline getirmiştir.
 
Güney Kalradya’da bulunan ve Aserai’lerin ana yurdu olan engin Nahasa Çölü, bu olağanüstü hayvanları bünyesinde barındıracak ideal yerlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Oyuncular, bu bölgede ticaret karavanlarında yük hayvanı olarak ya da savaşlarda deve süvarileriyle çoğunlukla deve görmeyi bekleyebilirler. Atlardan biraz daha yavaş ve daha az manevra kabiliyetine sahip olsalar da develer, oyunda da yansıtıldığı gibi, daha ağır eziyetlere karşı dayanma gücüne sahiptir. Deveyi kullanan kişinin yüksek konumda olması, ona, atlı süvarilere karşı bir yükseklik avantajı sağlarken, yaya askerlere karşı mücadelede seçeneklerini kısıtlayarak füze birliklerine daha fazla maruz kalmalarına sebebiyet verir. Develer, Nahasa’dan geçerken hızları ve manevralarına küçük bir bonus da alırlar; bu yüzden oyuncular, çölde herhangi bir büyük savaş sırasında, hizmetlerine bu hayvanlardan birkaçını eklemeyi hesaba katmak isteyebilirler.
 
Deveyi geliştirme sürecinde dört aşama gereklidir: modelleme, kaplama, kemiklendirme ve animasyon. Her bir aşamada, en gerçekçi sonuçlara ulaşabilmemizi sağlayacak kaynaklarla iç içe çalışarak, referans deve görselleri ve videoları araştırıp analiz ettik. Kemiklendirme sürecinde en fazla zamanımızı alan dinamik eklemler ve bağlantı sistemleri gibi birçok sistemi içeren detaylı bir iskelet oluşturduk ve elde ettiğimiz sonucun harcadığımız zamana değidiğini düşünüyoruz. Animatörümüz deve hareketleri ve davranışları ile alakalı çok sayıda referans video topladı ve bu projede çalışırken gerçekten çok keyif aldığını kendi sözleriyle eklememizi istedi – “develer gerçekten çok eğlenceli hayvanlar”. 

 
   Mount & Blade II: Bannerlord'un henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mount blade taleworlds mount & blade bannerlord mount & blade 2
Yerli Oyun Geliştiricilerin KDV'den Muaf Olması Gündemde Rune: Ragnarok Oyununun İsmi Değişti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.9.2019 18:30:24

0
Deve, eşek, inek, at, köpek, tavuk, horoz vs herşey var da bakalım 2020 de oyunu çıkmış halde görebilecek miyiz ve en önemlisi de o yandan bu yana neler değişti, nasıl iyileştirmeler oldu..

Drima

5.3.2018 19:17:12

0
Anlaşıldı surat animasyonları gene leş.. Neyse çıksın da oynayalım artık grafiksel beklentiyi sıfırladık Kalite olsun bizim olsun bari

aLdacTrack

3.3.2018 11:31:20

0
Bu oyuna karşı insanların beklentisi çok fazla yükseldi. Benim de yıllardır merakla beklediğim oyunlardan, umarım çıktığı dönemde şaşırtıcı yenilikler görebiliriz.

brkylmz19990102

3.3.2018 00:31:02

0
Bannerlord dan beklenen haber sonunda geldi naapacaksınız asker sistemini , krallıkları , açık dünyasını falan mis gibi deve işte . Teşekkürler talewords ...

BR9

2.3.2018 19:58:53

0
Gerçekten çok komik yav 5 yıl geçmiş bunca süre sonunda yayınlanan içerik deveye bineceksiniz oluyor.

Uchigatana

2.3.2018 18:00:14

0
Kingdom Come'a laf edenler vardı.Haklılardı optimizasyon yönünden fakat bu oyun onun yarısı bile olabilecek mi acaba? 2 katı sürede geliştirdiler fakat oyunda sinematik sunum var mı kesin değil.

BSC Misafiri

2.3.2018 18:00:05

0
Fil'de isteriz. Fillerle düşman ordusunu ezip geçmek keyifli olur.

burock06

2.3.2018 17:28:42

0
hee çok güzel gelişme. deve olmasa almazdım oyunu. ayrıca deve sarranid'lerde zaten vardı. alt tarafi biz de binebileceğiz.

ezicioyuncu

2.3.2018 16:54:18

+1
Deve , adamdan daha karizmatik ?

AlpKhanate

2.3.2018 12:39:05

0
Devesini atını eşşeğini sülalesini çıkarın şu oyunu artık

BSC Misafiri

2.3.2018 12:17:16

0
Ayak izi yok?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade II: Bannerlord
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız