Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roots of Insanity Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
   Türk yapımı Roots of Insanity için çıkış tarihi verildi. Unreal Engine ile tasarlanan birinci şahıs/üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu Roots of Insanity 3 Nisan 2017 tarihinde PC üzerinde $9.99 fiyat ile çıkış yapacak.
 

"August Valentine Hastanesi’nde sıradan bir gece mesaisi geçireceğini düşünüyordun, ama bu gece, hayatının en korkunç ve akıl almaz gecesine dönüştü. Dr. Riley McClein olarak neyin gerçek olup neyin olmadığını anlamaya çalışırken hastanedeki esrarengiz olayları çözmen gerekiyor. Hem de aynı zamanda yıllardır sana huzur vermemiş epilepsi krizleriyle başa çıkmaya çalışırken… Bu geceden sağ çıkmak, hastalarını kurtarmak ve en önemlisi aklını kaçırmamak için elinden geleni yapmalısın."

 
   Geliştirici stüdyo Crania Games Roots of Insanity çıkış tarihi duyurusunu bir video eşliğinde yaptı. Paylaşılan videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Roots of Insanity hayatta kalma korku survival horror game oyun türk yapımı
Project CARS 2 - PC Oynanış Videosu GTX1080 Syberia 3 ve Dead Rising 4 Denuvo Tarafından Korunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ByTheEfsane

5.3.2017 11:22:23

0
"Koridor Korku Oyunu" formülünden artık buna geldi. Açık dünya yapmana gerek yok ancak neden daha iyi fikirlerle gelmiyoruz. Korku Oyunu ve Hayatta Kalma Oyunu dışında başka bir Türk projesi yok neredeyse! M&B gibi güzel ve büyük bir kısım tarafından sevilen oyunlar yapmak varken neden aynı şeyi tekrar tekrar önümüze atarak bizi kusturmaya çalışıyorsunuz? Neden Fabric gibi daha ilginç mekaniklerle gelmiyorsunuz?

Guest-BB2CECC18

4.3.2017 23:41:25

0
Çok sıkıldıysan sen yap bir tanede oynayalım. Adamların tercihi korku oyunu yapmak olmuş, dar mekanlarda fazla emek gerektirmeyen bir oyun türü çünkü. Şu zamana kadar Türkiye'den dünya çapında mount blade harici oyun çıkmamışken eleştirmeye hakkımız yok. 10 dolar steam kuruyla 20 tl olarak satışa çıkar büyük ihtimalle çerez parası.

Himurajutsu

4.3.2017 18:47:51

0
Artık kusacam korku korku.. Yeter be. Millet değişik şeyler deniyor bizimkiler b**kunu çıkarmaya çalışıyor.

Megathrone26

4.3.2017 18:07:46

0
steam istek listesine ekledim bakalım

C.H.N

4.3.2017 16:57:54

0
Arkadaş koridor da koridor. Koridorda koşma yürüme kaçma! bitmedi koridor oyunlarımız. tepeden boru geçir kolon koy kalorifer peteği ekle köşeleri detaylandır! Yok yok yok olmayacak.

Metodiev35

4.3.2017 16:45:07

+3
Film yapıyoruz cin çıktı 1 2 3 cin kaçtı 1 2 3 cin meğersem iyimiş 1 2 3 Oyun yapıyoruz korku 1 2 3 Arkadaş tamam birşeyler yapıyorsunuz eyvallahda zaten grafik te şunda bunda geriyiz hadi onuda göz ardı edelim yine destek veriyoruz diyelim bari değişik bir şey yap.

-OdATA-

4.3.2017 15:56:39

+1
tutmuş şeylerin oyunlarını daha kötü grafikle ve animasyonlarla yaparsan bişey elde edemezsiz. bize lazım olan yeni fikirler ve sağlam senaryolar. bir çocuk gitti kuşu zıplatma gibi komik bir hareketle flappy bird diye bir oyun yaptı dağattı ortalığı, biri gitti leş grafikle minecraft yaptı ama fikir neydi hayal ettiklerini inşa edin 120 milyon sattı, biri oyuncak arabalarla topa vuralım maç yapalım dedi rocket league çıktı ortaya. keşke başarsalar bir yerlere gelmeyi ama çok zor.

BSC Misafiri

4.3.2017 13:43:32

+5
Oyunlarimizda dizilerimiz gibi bir sey tuttumu suyu cikana kadar ayni seyi yapiyorlar yapmasi kolay diye az ugrasin bak bannerlorda tamam bir gta beklemiyoruz ama en azindan bir firewatch insidegibi farklilik yapin hep ayni şeyler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Roots of Insanity
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız