Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project CARS 2 - PC Oynanış Videosu GTX1080

 
   NVIDIA GeForce, geçtiğimiz ay içerisinde resmi olarak tanıtılan Project CARS 2'nin PC sürümü için yeni bir oynanış videosu paylaştı. GTX1080, ultra ayarlar ve 4K/60FPS olarak kaydedilen bu dört dakikaya yakın oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Project CARS 2 170'ten fazla araca ve 60'tan fazla da piste sahip olacak. Oyun PC'de 12K çözünürlük ve sanal gerçeklik cihazlarını destekleyecek. 
 
   Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen yarış simülasyonu Project CARS 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2017'nin sonları gibi çıkış yapacak. Geliştirici stüdyonun CEO'su Ian Bell daha öncesinde oyunu eylül ayında çıkarmayı hedeflediklerini belirtmişti. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Project Cars 2 Project cars slightly mad studios yarış off-road indie bağımsız pc ps4 xbox one
Avatar Oyununun Geliştirilmesi The Division'ı Etkilemeyecek Roots of Insanity Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dinazorkulagi

5.3.2017 14:49:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

rica ederim.. Ayrıca bir haber daha geldi Switch de oyun saveleri taşınamıyormnuş. Yani yedekleyemiyoruz save'leri. Makine gitti tamire felan yada yenisi ile değişti saveler by by.. Gerçi TR de Nintendo Resmi olarak yok da .. yine de kötü birşey bence bu.. https://kotaku.com/nintendo-confirms-switch-save-data-cant-be-transferred-1792972788?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow
Ayrıca uçuk fiyattan satın alacaz da birde muhattap olacak birini bulamayacaz. Biraz bekleyip yeni sürümleri ile almak lazım. Makina tırt çıkmasın sonra amaç skyrim ve zelda oynamak (skyrim oynadım da ) zeldayı bekliyorum. Olmafu emulatörle deneriz artık

BSC Misafiri

5.3.2017 08:33:34

0
Çok sıkıyor beni bu pist tarzı yarış oyunları yahu. Kesinlikle bana göre değil. Seveni de çok var elbet.

haktan24

5.3.2017 01:06:44

0
düzgün orta halli bir pc sahibiyim allaha sükür her oyunu oynuyorum sistemim fx8300 16 gb ram gtx750 ti ekran kartı cıkmıs bütün oyunları 2k monitörde wide screen 2560x1080 de medium da aa kapalı rahat bir şekilde oynuyorum 2 3 ay önce 1000 tl sıfır ps4 satın aldım 500 gb versiyon su cihazda bir uncharted 4 drive clup gibi oyunları oynadıktan sonra hakikatten pc de adam gibi kaliteli oyun üretilmediginin bariz bir şekilde farkına vardım abi hakikatten kesinlikle fanboy veyada farklı acamlar güden birisi degilim az cok teknolojiyi takip eden birisiyim orta halli şekilde pc de ve konsol da oyun oynuyorum bütcem yettigi kadar acık konusmak gerekirse ps4 üzerine suan konsol yok oyunlar acısından söylüyorum gercekten adam gibi oyun oynamak isteyen varsa kardeşim gidiceksin alıcaksın bütcen varsa ps4 pro yoksa ikinci elden ps4 kovalıycaksın alıp doya doya oynunu oynayacaksın exlusive oyun konusunda üstüne yok su cihazın aldıgım günden beri fazlasıyla memnunum keske daha önce alıp deneyimleseydim diyorum o yönden saf oyun düşkünü olan insanlar varsa alacagınız yegane konsol suan için diyorum ps4 ps4 pro dur sadece forza için xbox one alınmaz şimdi gelip sataşanda olur ama acı gercek budur arkadaslar kimse kusura bakmasın herşey acık net ve şeffafdır saygılar.

venge

5.3.2017 01:02:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: porsux Hocam ben simülasyon yarış türünden uzağım, yanlış birşey söyleyebilirim affola. Ama demek istediğim şu, bu sürüş dinamikleri ve hissiyatıyla, pistte olmayan bir simülasyon yarış oyunu yapılamaz mı ? Mesela çok eskiden nfs porsche unleashed vardı. Sürüşü bana çok gerçekçi gelirdi o zamanlar ve keyif alırdım. Keyif alırdım çünkü böyle full pistte geçmezdi çok güzel insanın içini ferahlatan mekanlarda geçerdi. Şimdi asfalt olmayan yol üzerinde simülasyon nasıl olacak diyebilirsiniz. Asfalt olsun o zaman. asfaltta geçsin ama yeterki böyle çevrede beni alkışlayan insanlar ne bilim arkadan anons sesi işte gamalı bayrak, yanda kırmızı beyaz yarış şeritleri falan olmasın. Anlatabiliyor muyum acaba ? Eğer yarış oyununun türünü belirleyen geçtiği mekansa o zaman söyleyecek pek birşeyim kalmıyor.
Estağfurullah hocam, tabii ki yapılabilir. Çok da güzel olur.Anlattığınız tarzda fazla oyun da yok piyasada. Böyle bir oyuna mutlaka ihtiyaç var. Ben simülasyoncuyum , forza tarzı oyunları oynamam. Mesela yarış pistinde hiç sıkılmadan 30-40 tur atan biriyim, assetto ve iracing oynuyorum. Project carsı aslında saf simülasyon olarak görmüyorum, fizikleri pek iyi değil. O yüzden, Project cars sizin dediğiniz gibi bir tarz da yapılsa daha güzel olur , bu şekilde bir oyun olmaya da uygun, böyle bir havası da var. Sim işini profesyonellere bıraksınlar.

mehmetalpertr

5.3.2017 00:24:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: dinazorkulagi

Tşkr haber için bende almayı düşünüyordum da şimdi iki kez düşünmeliyim anlaşılan.
rica ederim.. Ayrıca bir haber daha geldi Switch de oyun saveleri taşınamıyormnuş. Yani yedekleyemiyoruz save'leri. Makine gitti tamire felan yada yenisi ile değişti saveler by by.. Gerçi TR de Nintendo Resmi olarak yok da .. yine de kötü birşey bence bu.. https://kotaku.com/nintendo-confirms-switch-save-data-cant-be-transferred-1792972788?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

porsux

5.3.2017 00:23:10

0
Hocam ben simülasyon yarış türünden uzağım, yanlış birşey söyleyebilirim affola. Ama demek istediğim şu, bu sürüş dinamikleri ve hissiyatıyla, pistte olmayan bir simülasyon yarış oyunu yapılamaz mı ? Mesela çok eskiden nfs porsche unleashed vardı. Sürüşü bana çok gerçekçi gelirdi o zamanlar ve keyif alırdım. Keyif alırdım çünkü böyle full pistte geçmezdi çok güzel insanın içini ferahlatan mekanlarda geçerdi. Şimdi asfalt olmayan yol üzerinde simülasyon nasıl olacak diyebilirsiniz. Asfalt olsun o zaman. asfaltta geçsin ama yeterki böyle çevrede beni alkışlayan insanlar ne bilim arkadan anons sesi işte gamalı bayrak, yanda kırmızı beyaz yarış şeritleri falan olmasın. Anlatabiliyor muyum acaba ? Eğer yarış oyununun türünü belirleyen geçtiği mekansa o zaman söyleyecek pek birşeyim kalmıyor.

mehmetalpertr

5.3.2017 00:22:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yani şimdi ben GTX 1080 alsam Driveclub grafiklerinde araba yarışı oynayamayacak mıyım PC'de? yada Horizon Z.D,Uncharted 4 grafiklerinde oyun..Yaa gerçekten ciddi ciddi soruyorum.. Kuzenimde PS4 var, Driveclub oynadık gerçek gibi gözüküyordu oyun,Bide ben PS3'ümdeki GT5'e gerçekçi diyordum..Şimdi ben kaliteli özenilmiş oyunlar oynamak istiyorum sizce PS4 Pro'mu alayım PC''yimi güçlendireyim...Kullanacağım TV ve Monitör 1080p'yi destekliyor,Bu ayrıntıyıda düşünürseniz sevinirim..
4K TV yada Monitör yoksa PS4 Pro yada GTX 1080 pek mantıklı gelmiyor. PS4 ün şu güzelliği var kendine has çok oyunu var. Yani Exclusive dediğimiz oyunlar. Ama PC'de şu avantaja sahip, " Bir çok oyunu Steam üzerinden PS4 oyunlarına göre daha ucuz fiyata almak mümkün. " Ama PS4'te de kardeşlik sistemi ile oyunlar PSN üzerinden dijital olarak ( Disk değil ) daha ucuza alınabiliyor. PS4 Pro alırsanız 1080P üzerinden FPS artışı verebileceği söyleniyor. Ben şöyle yaptım. PS4 normal var ve 4K uyumlu PC'im var. Multiplatform oyunları PC'de oynuyorum PS4 de ise genellikle Exclusive oyunları alıyorum. Yada Mortal Kombat XL gibi PC de optimizasyon sorunlu ve konsolda oynaması daha zevkli oyunları alıyorum. Size de bunu tavsiye ederim. PS4 ve PC çok güzel bir ikili sistem olarak düşünülebilir. Ama dediğim gibi 4K çok fark ettiriyor. İyi oyunlar dilerim.

dinazorkulagi

4.3.2017 23:17:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr İlk Nintendo Switch konsol ölümü yaşanmış.. Blue Screen Of Death diyorlar. .. Mavi ekran ve ölüm diyorlar. Sanırım nintendo switch'i amazon dan alma fikrimden caydım.. https://www.technobuffalo.com/2017/03/03/nintendo-switch-white-blue-screen-of-death/
Tşkr haber için bende almayı düşünüyordum da şimdi iki kez düşünmeliyim anlaşılan.

BSC Misafiri

4.3.2017 23:11:33

0
Yani şimdi ben GTX 1080 alsam Driveclub grafiklerinde araba yarışı oynayamayacak mıyım PC'de? yada Horizon Z.D,Uncharted 4 grafiklerinde oyun..Yaa gerçekten ciddi ciddi soruyorum.. Kuzenimde PS4 var, Driveclub oynadık gerçek gibi gözüküyordu oyun,Bide ben PS3'ümdeki GT5'e gerçekçi diyordum..Şimdi ben kaliteli özenilmiş oyunlar oynamak istiyorum sizce PS4 Pro'mu alayım PC''yimi güçlendireyim...Kullanacağım TV ve Monitör 1080p'yi destekliyor,Bu ayrıntıyıda düşünürseniz sevinirim..

veterangamer

4.3.2017 20:59:31

+1
Herkes forza horizonda dağda bayırda piknik yapmak veya kumsalda lambo sürmek istemez, pist yarısları çok daha gerçekçi oluyor project 2 de fena durmuyor ama asıl gt sport u bekliyoruz..

oKsyqeN

4.3.2017 20:33:44

+1
1700 kilo araba ama hala uzaktan kumandalılar gibi çarpışmalar. alev efekti vasat, motor sesi 20 saniyeden sonra kafa şişirici. büyük hayal kırıklığına uğradım

aterikasedi

4.3.2017 19:25:04

0
Oyun güzel kötü diyemem ama böyle oyuncuyu oyundan uzaklaştıran soğuk bir havası var.NFS Shift vardı aynı tarda.Yarış başlarken kızlar falan çıkardı start verirdi.O bile hikayesi olmayan oyunda havaya girmemizi sağlardı.Bu oyuna da arkadaşların dediği gibi oyuncuyu çekecek birşeyler yapmalılar.Hikaye-senaryo modu eklenebilir. Son çıkan Dirt Rally ve Sebastian Loeb oyularına bakıyorum onlarda da doğru dürüst bi kariyer modu yok.Hikayeyi falan geçtim zaten.Hal böyle olunca oyuna girip iki el oynayamadan çıkıveriyorum.Oyunların kariyer modu ps1 zamanında bile daha güzel daha heyecanlıydı.

BSC Misafiri

4.3.2017 19:00:56

0
Yine geliştirmeyip, elle tutulur yenilik yapamayıp "K" üzerinden pazarlamaya çalışmışlar

mehmetalpertr

4.3.2017 16:29:30

0
İlk Nintendo Switch konsol ölümü yaşanmış.. Blue Screen Of Death diyorlar. .. Mavi ekran ve ölüm diyorlar. Sanırım nintendo switch'i amazon dan alma fikrimden caydım.. https://www.technobuffalo.com/2017/03/03/nintendo-switch-white-blue-screen-of-death/

gamerasi

4.3.2017 15:06:42

+1
Yine elma-armut yaklaşımı. Forza Horizon 3 aylardır bilgisayarımda yatıyor. 2-3 kez oynamayı denedim ama olmadı. Belki bir gün.

venge

4.3.2017 14:34:42

+2
Project , assetto gibi yaris oyunlarinin türü bu . pist yarislari , simulasyon. Bu tarzi seven dunyada bircok kisi var. Forza horizon gibi oyunlari seviyorsaniz eger o tarzda oyunlari alacaksiniz, iki türü karsilastirmayin. Birisi sim, digeri simcade tarzi bir oyun.

BSC Misafiri

4.3.2017 13:43:33

+2
grafikte yine driveclub ı geçemeyecek :D

porsux

4.3.2017 13:42:49

+3
Güzel duruyorda keşke şu yarış pistler yerine Forza Horizon 'daki gibi doğal mekanlarda geçse. Böyle asfaltın kenarlarında yarış bantları, çevrede seyirciler falan oldumu sevemiyorum. Birde sürekli aynı pistte dönüp durmakta sıkıyor. Neden inatla pistte geçen yarış oyunu yapıyorlar anlamıyorum.

gokhanvai

4.3.2017 10:01:18

+1
Vallaha ben horizon oynamadım ama ps4'te Driveclub mükemmel bir oyun. Grafikler atmosfer. O yarışların heyecanı. Sürüş dinamikleri. Aylardır aralıksız oynuyorum. Seasonnpass aldım yeni araçlar ve yarışlar muhteşem.

rambocuk

4.3.2017 09:23:18

+5
Forza horizon 3 varken hiçbir yarış oyunu heycanlandırmıyor , yenilikçi şeyler lazım zaten elimizde en iyi sürüş dinamikleri var , en azından güzel bir hikaye sunumuyla kariyer modu felan olsa .
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Cars 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız