Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar, GTA Online'ın PS3 ve Xbox 360 Sürümlerine Yeni Güncellemeler Çıkarmayacak


     Geçtiğimiz saatlerde PC, PS4 ve Xbox One için 15 Eylül'de çıkacak olan yeni GTA Online güncellemesini tanıtan Rockstar'dan bir süredir beklenen açıklama geldi. Firma artık GTA Online'ın PS3 ve Xbox 360 sürümleri için yeni güncellemeler hazırlamayacak.
 
     "Eski jenerasyon konsolların teknik kapasitelerinin kaldırabileceği sınırı aştık" açıklamasıyla oyunun çıkışından beri bellek kullanımında optimizasyon yaptıklarını belirten yetkileler, konsolların ulaşabilecekleri en son noktada olduklarını ve bu tarihten sonra güncelleme çıkartmanın oyunun genel oynanabilirliğini bozabileceğini söylüyorlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Metal Gear Online TGS 2015'te Oynanabiliir Olacak Infinity Blade III, AppStore'da İlk Defa Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hasikomen

11.9.2015 15:31:32

0
Kaçın tabi kolaya yapamayınca sistemi suçlayın.

Frobe

10.9.2015 22:29:16

0
512 mb RAM 'li aletler, oyunu açabildiklerine dua etsin bence oyuncular. R*'a da helal olsun yine de güzel grafiklerle, kaymak gibi çıkarttı oyunu eski iki platforma da.. Paranın asıl kaymağını da zaten oradan yediler. Rockstar Editor denen mod kolay kolay PS3 ve XB360'ın kaldırabileceği bir mod değil. Gerçekten sistem isteyen, kaydeden, montajlayan, render yapan bir video editörü. PS4 ve XB1'a sonra gelmesinin sebebi de PC versiyonunun satışlarını zorlamak. Şu dakikadan sonra oyundan tek beklentim hikaye DLC'si. Tamam, gelecek biliyoruz, eminiz bundan. Ama ben gerçekten sağlam bir şey bekliyorum. 2 senaryo DLC'si istiyorum - San Fierro haritasını oyuna eklesin, diğeri de Las Venturas haritasını getirsin oyuna. Tamamen GTA:SA haritasına ulaşalım. - CJ reisi Las Venturas'ta gazinolar kralı olarak ekleseler Franklin'in bir akrabası olarak, tüm San Andreas'ta yer yerinden oynar. Yanlış hatırlamıyorsam CJ'in kayınbiraderi Meksikalı eleman ve bir kaç kişilik tayfa San Fierro'da kalmıştı. Gerçekten sağlam senaryolar çıkar bu şekilde gelecek DLC ler ile..

bah988

10.9.2015 21:13:25

-2
ROCKSTAR GİBİ FİRMALARA KURBAN OLMAK LAZIM CİDDEN ADAMLAR HAKLI BEYELR GERÇEKTEN PS3'ÜN DEVRİ KAPANDI ARTIK ALINMAZ YANİ :)

bkaakco

10.9.2015 21:04:22

0
Ekleyecek bir şey kalmadı ki. Daha doğrusu artık geç. Single için hikaye dlc'si lazım.

BSC Misafiri

10.9.2015 20:51:47

0
Rockstar Editor'u eski nesile getirmemekle oyuncuların kalbini kırdılar ama daha fazla içerik getirmemek konusunda haklılar bence.Şuan oyunun PS3'deki FPS değerleri oldukça iyi.Sisteme daha fazla yüklenirlerse FPS'in düşeceği kesin.Zaten şuanda gayet dolu içeriklere sahip eski nesilde de oyun.

Oyuncu82

10.9.2015 20:10:36

+2
Rcokstar Edit:Düzelttiler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız