Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Retro Tarzındaki "Kemono Heroes" Switch'te Yayınlandı

 
Yayıncılığını NIS America’nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Mad Gear Games’in yaptığı retro tarzdaki, side-scroller oyun Kemono Heroes, Switch için erişime açıldı.

Oyunun fiyatı şu anda 14,99 $. Buraya tıklayarak Nintendo eShop’a ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Ay Tanrısı Tsukigami, ormanda yaşayanları taşa dönüştürdü ve sadece 4 Hayvan Ninja Ustası büyüyü kırabilir ve evlerini yenileyebilir. Her karakterin hızlı hareketlerini, ekipman cephaneliğini ve kendine özgü güçlerini kullanarak Fuji Dağı'na ulaşın ve Ay Tanrısı ile yüzleşin.
 
Geliştirilebilir silahlar, eşyalar ve 4 oyuncuya kadar desteklenen yerel çok oyunculu özelliği ile bu eşsiz maceraya katılın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Kemono Heroes retro stili side-scroller aksiyon macera oyun
MX Nitro: Unleashed Konsollar için Çıktı Alien Hominid Invasion Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak; İlk Detaylar, Oynanış Videoları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kemono Heroes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız