Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MX Nitro: Unleashed Konsollar için Çıktı

 
Saber Interactive, Şubat 2017'de PC için çıkan motorkros yarış oyunu MX Nitro'nun bugün MX Nitro: Unleashed adıyla konsollar için çıkış yaptığını duyurdu.

PlayStation Store'da 49,00 TL, Xbox Store'da 28,75 TL ve Nintendo eShop'ta $9.99 fiyattan satışta.

Oyun hakkında:
 

MX Nitro: Unleashed, seni motokros yarışın zirvesine doğru hızla yol almaya davet ediyor! Tehlikeli sokaklar ve hareketli bir metro sistemi de dahil, yepyeni şehir ortamlarında hız yap. Ölüme meydan okuyan 55 hareketle havada serbest stil takıl ve zorlu boss'lara karşı mücadele ederken kullanabileceğin Nitro hız takviyeleri kazan. Kanını kaynatacak rampa ve engellerle dolu yeniden tasarlanmış seviyeleri kırıp geç.
 
MX Nitro: Unleashed, orijinal MX Nitro'yu yeni pistler, yeni boss'lar ve yeni kıyafetlerle genişletiyor. Oyun ayrıca orijinal sürümden farklı olarak yarışçı dokularından su görselliğine kadar daha iyi görseller ve yeni Kolay zorluk derecesi de dahil pek çok iyileştirmeyi barındırıyor.

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
MX Nitro: Unleashed Saber Interactive motorkros yarış oyunu
Picross Geliştiricisi Yeni Oyunu Working Zombies'i Switch için Duyurdu Retro Tarzındaki "Kemono Heroes" Switch'te Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MX Nitro: Unleashed
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız