Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Respawn, Star Wars Jedi: Survivor'ın PC sürümü için oyunculardan özür diledi

 
 
Yakın zamanda oyunculara sunulan devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor'ın PC sürümünde yer alan performans sorunlarından dolayı geliştirici ekip Respawn özür diledi. Sorunlu bir çıkış gerçekleştiren Survivor'ı birçok oyuncu ne yazık ki bu sorunlardan dolayı oynayamıyor ve bu deneyimden mahrum kalıyor.
 
Ekip bu durumu en kısa sürede çözeceklerini belirtiyor
 
 
 
Respawn ekibi oyunda yer alan optimizasyon sorunlarından haberdar oldukların ve bu sorunları en kısa sürede ortadan kaldıracaklarını açıkladı. Bu kapsamda şu açıklamayı yaptı: "Star Wars Jedi: Survivor'ın PC sürümünü mevcut standartlarımızı karşılamadı. Bunun farkındayız. Özellikle üst düzey sistemlere sahip olan kullanıcılar bu durumdan oldukça kötü etkilendi."
 
Star Wars Jedi: Survivor geçtiğimiz Cuma piyasaya sürüldü. Oyun çıkışıyla beraber PC'de büyük sorunları beraberinde getirdi. Bu süreçte oyunda takılmalar, sık sık çökmeler ve kilitlenmeler meydana geldi. Haliyle birçok oyuncu oyunu sağlıklı bir şekilde deneyimleyemedi.
 
Twitter'da yayınlanan açıklamanın devamında ise şu ifadeler yer aldı: "Yakında PC performansını arttıracak ve çeşitli düzeltmeleri sizlere sunacağız. Bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözmeye kararlıyız. Ancak yeni sorunlara yol açmadığımızdan emin olmak için her güncelleme öncesi testler yapacağız."
 
Oyunun şu anda Steam'de 12 bini aşkın kullanıcı incelemesi bulunuyor ve bu incelemelerin yüzde 52'si olumlu. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Respawn patronu Titanfall 3'ü görmeyi çok istediğini belirtti Steam'de Devolver Digital yayıncı etkinliği: Yüzde 90'a varan indirimler!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.5.2023 08:43:11

0
Konsollarda belli başlı ayarları özelleştirip belli bir kare oranına sabitleyince bu oyun Gold oldu deniyor artık. Bu bir hata sonucu yapılmıyor, böyle olacağını zaten biliyorlar onca oyunun ilk günkü PC sürümleri tesadüfen kötü çalışıyor değil, tüm oyunlarda aynı sorun var. Nasıl olsa ana satışlar konsollardan yapılıyor, PC sürümleri az ve daha yavaş satıyor o esnada da 1 ay-2 ay içinde yama getirip biraz toparlıyorlar. Aslında görünen o ki PC optimizasyonu için yapımcılara minimum 1 ay, ideal olaraksa 2-3 ekstra zaman gerekiyor, ama bu süre zarfında finansman firma niye para kazanma fırsatını ertelesin ki hali hazırda konsol sürümünü satabilecekken? Bence yapılması gereken şey dürüst ve cesaretli davranıp bütün oyunların PC sürümlerini 2 ay kadar geç çıkarmak. Bunun ayıbı yok, PC için 2 ay daha çalışmamız lazım deseler sorun kalmaz. Yazılım sonuçta bu, optimize denen şey uzaydan bedavaya gelmiyor emek vermek gerekiyor. Bunu adam gibi dürüstçe söyleyip PC platformuna özel olarak ek süre isteseler kimse kınamaz. Buna hem oyuncular saygı duyar hem de oyunun alacağı eleştiriler azalmış olur.

BSC Misafiri

2.5.2023 17:04:01

0
Bloodlines 2yi iptal ettirmen iyi olmuş o oyunun çıkacağından bile şüpheliyim artık

BSC Misafiri

2.5.2023 13:50:51

0
Pre-order yapan zengindir yaa..

BSC Misafiri

2.5.2023 13:01:33

0
Sırf bu rezillik yüzünden pre-order işinden vazgeçtim. Ultiyi atan 2077 oldu, kanser gibi bir Aralık 2020 geçirmiştim sayesinde :) Oyunu bitirdikten sonra Bloodlines 2 ve Stalker 2 pre order'larımı iptal etmiştim, ne kdar doğru bir şey yaptığımı iki oyunda bana gösterdi :)

BSC Misafiri

2.5.2023 11:45:04

0
Bu oyun geliştiricileri iyice suyunu çıkartmaya başladı. Başında EA olan bir oyundan ne bekliyordunuz ki belirli bir tarihte çıkartmayı zorunlu tutuyorlar, oyun geliştiricileri de optimizasyonu umursamadan oynanışı bitirip salıyorlar. EA için değişen bir durum yok o paraları sayarken geliştirici ekip güncelleme yapıp duruyor... Ayrıca oyunun test sürümünde de acayip optimizasyon sıkıntıları vardı hayvan gibi sistemler low 720p kasarak oynuyordu. Bu rezilliği düzeltmeyeceklerse neyin test sürümünü sunuyorlar anlam veremedim...

BSC Misafiri

2.5.2023 09:43:44

0
Oyun kötü çıkar İnsanlar sinirlenir Yayıncı veya yapımcı özür diler Ama yayıncı oyundan hayvan gibi para kaldırır Döngü tekrar eder İnsanlar akıllanmıyor ki

aterikasedi

1.5.2023 17:51:42

0
Bir tane biten oyun çıkarın ya bir tanee. 1 ay bekliyoruz sonra oyunu yamalasınlar da adam gibi çalışsın diye.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız