Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Respawn patronu Titanfall 3'ü görmeyi çok istediğini belirtti

 
 
Respawn CEO'su Vince Zampella, seriye geri dönüş için herhangi bir çalışmanın olmamasına rağmen Titanfall 3'ü görmeyi çok istediğini belirtti. Barron's (haber kaynağı) ile konuşan Zampella, Respawn'ın "şu anda herhangi bir proje üzerinde çalışmadığını" söyledi. Vince Zampella aynı zamanda Respawn Entertainment'ın kurucu ortaklarından biri olarak karşımıza çıkıyor.
 
Zampella çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Geniş bir evrene sahip Titanfall için şu anda herhangi yeni bir oyun projesi bulunmasa da Zampella üçüncü bir oyunu görmek istediğini belirtiyor. Bu kapsamda ek olarak şunları söylüyor. "Bunu demeyi pek sevmesem de en ufak bir imada bulunduğun zaman insanlar gelip sizi haşlar. Eğer şu anda Titanfall 3 çıkabilir desem büyük bir beklenti içerisine girilir ve çıkmayınca da kötü siz olursunuz. Dolayısıyla bu tür şeylere dikkat etmek gerekir. Tüm bunlara rağmen Titanfall 3'ü görmeyi çok isterim. Ancak yine de böyle bir planımız yok.” 
 
Respawn ekibi içerisinde birçok çalışan yer alıyor ve bu yılın başlarında yaklaşık 50 kişilik bir ekibin 'Titanfall Legends' üzerinde çalıştığı bildirildi. Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb'a göre bu oyun Titanfall temalı Apex Legends olacaktı. Ancak Electronic Arts'ın bu projeyi Şubat ayında iptal ettiği belirtildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon pc Respawn
Oyun gündemi 2si1: GTA 6 duyurusu ve daha fazlası! Respawn, Star Wars Jedi: Survivor'ın PC sürümü için oyunculardan özür diledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.5.2023 19:17:19

0
Titanfall 3 gelse bile eskisinin tadını veremeyecek. Hikayesi güzel olmayacak. Çünkü Drew McCoy ve bazı çalışanları ekipten ayrıldı ve yeni bir firma kurdular. Unutmayın Drew McCoy eskiden Infinity Ward'da çalışıyordu ve orijinal Modern Warfare 1 ve 2'yi onlar yaptı. Daha sonra IW'den ayrılıp Respawn'ı kurunca ne olduğunu biliyoruz Modern Warfare 3 geldi ve eskinin yerini tutmadı.

2K

1.5.2023 18:36:15

0
Titanfall 3 gerçekten çok iyi olurdu. Titanfall 2'yi EA'in her türlü baltalama planlarına karşı kendine bir oyuncu kitlesi yaratmıştı. Online olsun hiç beklemediğim şekilde çıkan Single olsun gerçekten çok iyiydi. Büyük ihtimalle gelen yorumlara, tepkiye göre bir piyasa yoklaması yapıyorlar.

BSC Misafiri

1.5.2023 18:08:53

0
ben istemiyorum. onun yerine adam akıllı bir moh yapsalar çok daha iyi olurdu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Respawn
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız