Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: HD Remastered'in Yeni Yapımcı Günlüğü (Video)

 
    Capcom'un seneler önce Gamecube'e özel olarak sunduğu Resident Evil HD Remastered, şu an daha da geliştirilerek PC ile eski ve yeni konsollara da sunulacak. Oyunun çıkışına sayılı haftalar kala yeni haberler gelmeye devam ediyor.

    Oyunun yapımcısı Yoshiaki Hirabayashi, bu remake sürümünde neler olacağını, nelerin eklendiğini ve nelerin yenilendiğini aşağıdaki videoda anlatıyor. Grafiklerin, dokuların, ışıklandırmaların ve çevre detaylarının önceki sürüme göre ne kadar geliştirdiğini aşağıdan görebilirsiniz.

    Oyun 1080p görüntü kalitesinde ve 4:3 ya da 16:9 widescreen ekran desteği de sunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Resident Remake Resident Evil HD Remastered Korku PS4 Xbox One Macera PC Xbox 360 PS3
Bir Sonraki Battlefield Askeri Temada Olacak Dragon Age: Inquisition'ın Konsept Tasarımlarına Göz Atın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.11.2014 14:19:09

0
şunu ne zaman anlıyacaksınız acaba re zombi oyunu değil - virüs tarafından zombiye dönüşmüş yaratık oyunu asıl nokta virüs yani t-virüsü, c-virüsü, g-virüsü, veronica virüsü birsürü virüs çeşidi var ve hepsi canlılara farklı etkiler gösteriyo onları başka şekillerde evrimleştiriyor üstelik japonların hayal güçleri de süper re4 ve re5de virüs canlılarda daha çok parazit şekilde görülüyodu re6 da böcek; hamam böcekleri sinekler revolationsda ise deniz canlıları baz alınarak daha çok zombiden yaratığa geçiş gibi görülüyo fakat dediğim gibi her oyunda farklı virüs ve zaten ilerleyen hikayesi sebebiyle gelişen virüsün kendisini de saymalısınız

ASKERTUNGA

20.11.2014 14:46:22

+1
ateşin hareketli ışığı ve parmaklıkların oynayan gölgesi... güzel bir kombinasyon düşüncesi. bakalım daha ne yenilikler var. japonlara saygı, hayal güçlerinin ise gelmişini geçmişini..... abi zombinin içinden ejderha, kafasından ahtapot çıkar mı ya !!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil HD Remastered ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız