Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 6'ya Ücretsiz Bir Güncelleme Geliyor


   DLC'nin disk içerisinde bulunmasıyla birlikte konu ile ilgili zor dönemler geçiren Capcom, ücretsiz güncellemelerle birlikte oyuncuların gönlünü almaya çalışıyor.
 
    Oyundaki hataları düzeltmeyi ve yeni eklentiler getirmeyi amaçlayan bu güncelleme ile birlikte oyunun kamera açısını oyuncular ayarlayabilecek. Böylece istenmeyen hataların önüne geçilecek.
 
    Ayrıca altyazı seçeneği de ayarlar menüsüne eklenirken, No Hope zorluk seviyesi de tüm bölümler için aktif hale gelecek. Ada Wong's bölümü için ise artık oyunu bitirmeye gerek kalmayacak. Başlar başlamaz bu bölümü oynayabileceğiz.
 
    Güncellemenin Aralık ayının ortalarında oyuncularla buluşması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Capcom Korku PS3 Xbox 360 PC
MoH: Warfighter'ın İncelemeleri Hayal Kırıklığı! GTA V'ten Yeni Bir Konsept Tasarımı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Saiki

26.10.2012 04:16:32

0
Haberi yapan eleman lâf olsun torba dolsun diye haber yapmış, indirilebilir içerikle oyunun sistem güncellemesi arasındaki farkı idrak edemeyecek kadar bilinçsiz.

BlackBeasT

25.10.2012 07:43:31

0
RE6 için update bile ücretsiz,Diskin içinde güncellemeler'de gömülü gelirse şaşırmayalım.

dovahkiin666

25.10.2012 03:07:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gorthaur Sauron Ücretli dlcyi bıraktık ücretli güncelledemi oluyor bu oyunlarda? 1.kamera açısını oyuncular ayarlayabilecek. 2.Ayrıca altyazı seçeneği de ayarlar menüsüne eklenirken, No Hope zorluk seviyesi de tüm bölümler için aktif hale gelecek 3.Ada Wong's bölümü için ise artık oyunu bitirmeye gerek kalmayacak. bunları ücretlendirselerdi 20 dolar felanmı yapacaklardı?Ücretli güncelleme vardamı ücretsiz güncelleme var diyorsunuz?Ben Sauron Karanlık Lord bile buna tehamül edemem.Adamlar sizle resmen dalga geçiyorlar ve çok zayıf noktanız var. Yakında oyundaki bölümleri bile birer birer ücretlendirecekler.
saygıdeğer Sauron abi, sizin gerçek olduğunuzu biliyodum ben abi, arkadaşlara didim didim inanmadılar abi. biz severek ailecek her gün sizi izliyoruz abi. bak yazdığın yazı bilene kırmızı ışıl ışıl. her türlü farklısın sen abi. özel güçlerine bi vurdun mu uçurduğun kudretine hayranım ben abi. müsade ederseniz bir izdirhamım olacak, beni de yaptığınız gasvetli işlere almanızı irca edecektim. mayış olmasa da olur sikortamı yapın ölmeyecek gadar yövmüyemi verin yeter abi ne iş olsa yaparım odun da keserim ağaç da isterseniz gondora yürümek için dolgurdur kahvesinden adam bilene doplarım api tanıdığım çok ne olursun pokunu yiyim aabi beni de alın abi. saygılar abim.

CaSsErDoDo

24.10.2012 22:52:18

0
güncelleme dediğimiz şey zaten ücretsiz olur.hem bana yamuk oyun satacak hem de düzeltmek için para alacak yok öyle bir şey

alemburda34

24.10.2012 22:48:14

0
bence bu dlc den ziyade bildiğin oyun yaması olmuş adını DLC koymuşlar.

Gorthaur Sauron

24.10.2012 22:08:15

0
Ücretli dlcyi bıraktık ücretli güncelledemi oluyor bu oyunlarda? 1.kamera açısını oyuncular ayarlayabilecek. 2.Ayrıca altyazı seçeneği de ayarlar menüsüne eklenirken, No Hope zorluk seviyesi de tüm bölümler için aktif hale gelecek 3.Ada Wong's bölümü için ise artık oyunu bitirmeye gerek kalmayacak. bunları ücretlendirselerdi 20 dolar felanmı yapacaklardı?Ücretli güncelleme vardamı ücretsiz güncelleme var diyorsunuz?Ben Sauron Karanlık Lord bile buna tehamül edemem.Adamlar sizle resmen dalga geçiyorlar ve çok zayıf noktanız var. Yakında oyundaki bölümleri bile birer birer ücretlendirecekler.

BSC Misafiri

24.10.2012 20:18:35

+1
"Ücretsiz Bir Güncelleme Geliyor" Artık ücretsiz güncellemeler haber oluyor. Şu dlcler ve f2pler oyun dünyasını altını üstüne getirdi

Himurajutsu

24.10.2012 19:59:51

+1
Aralık ayının ortalarında çıkacak ve oyuncuların gönlünü alacak. Hey maşallah be. Aralık ayında bu oyunun yüzüne bakan olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız