Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remedy, Alan Wake ve Control Serisine Daha Fazla Özen Gösterecek

 
 
Remedy Entertainment tarafından oyunculara sunulan Alan Wake ve Control serileri oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere yakın zamanda Alan Wake 2 piyasaya sürüldü ve oyuncular tarafından oldukça sevildi. Aynı zamanda Control oyunu da nişancı ve aksiyon deneyimi ile beraber oyuncuların sevdiği bir yapıyı içeriyor.
 
Remedy elindeki markalara sahip çıkacak 
 
 
 
Devam projeleri ile ilgili olarak geliştirici ekip çeşitli açıklamalarda bulunuyor ve bu serilere yeni oyunların muhakkak geleceğini işaret ediyor. Bildiğiniz üzere ekip şu anda 2019 yılında piyasaya sürülen Control'ün devam oyunu üzerinde çalışıyor. Aynı zamanda Remedy CEO'su Tero Virtala yaptığı açıklamayla Alan Wake ve Control serilerine büyük özen gösterileceğini belirtiyor.
 
Diğer taraftan Max Payne 1 & 2 Remake projelerinde de büyük ilerleme kaydediliyor. Ekip, şu ana kadar özverili bir şekilde çalıştı ve Virtala, "Condor, Control 2 ve Max Payne 1 & 2'nin yeniden yapımı" üzerinde büyük bir ilerleme sağladıklarını kaydetti. İlerleyen süreçte ekip, hem bu serileri yükseltecek oyunlar getirecek hem de yeniden yapımlarla beraber elindeki markaları daha da güçlendirecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Marvel 1943: Rise of Hydra'dan İlk Fragman Yayınlandı Final Fantasy VII Rebirth İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

JaReD22

22.3.2024 15:30:41

0
Kaliteli bir firma sahip çıkılması lazım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız