Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel 1943: Rise of Hydra'dan İlk Fragman Yayınlandı

 
 
Skydance New Media tarafından geliştirilmek aşamasında olan Marvel 1943: Rise of Hydra için yeni bilgiler ortaya çıktı. Açıklanan detaylara göre oyun 2025 yılında piyasaya sürülecek ve hikaye odaklı bir aksiyon macera deneyimi sunacak. Oyunun ilk hikaye fragmanı da yayınlandı.
 
Dört oynanabilir karakter yer alıyor 
 
 
 
Dünyaların çarpıştığı ve kaosun hakim olduğu bir ortamda geçen Marvel 1943: Rise of Hydra, Kaptan Amerika ve 1940'ların Kara Panter'i Azzuri'yi temel alıyor. Düşmanların üstesinden gelmeye çalışabileceğiniz, ittifaklar kurabileceğiniz ve işgal altındaki Paris'i kurtarmak için Wakanda casusu Nanali ile beraber ilerleyebileceğiniz oyunda İkinci Dünya Savaşı'nın tahrip ettiği bir dünyada bulunuyoruz.
 
Yayınlanan yeni fragman oyunculara oynanabilir 4 farklı karakteri sunuyor ve orijinal bir hikaye ile beraber oyunu deneyimlemeniz hedefleniyor. Marvel 1943: Rise of Hydra'nın şu anda hangi platformlara geleceği bilinmiyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayın bizlere sunulmasını bekliyoruz.
 
Son olarak bu oyunla beraber Marvel'in simgesel çizgi romanlarından, filmlerinden ve televizyon dizilerinden esinlenen heyecan verici bir oyun deneyimi bekleyebileceğiniz öne sürülüyor.
 
Hikaye fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Marvel 1943 Rise of Hydra
Microsoft Rewards Programı Sonlanıyor: Xbox Rewards Geliyor Remedy, Alan Wake ve Control Serisine Daha Fazla Özen Gösterecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

22.3.2024 05:24:55

0
Oynanış görseydik keşke

BSC Misafiri

21.3.2024 19:14:55

+1
yine nignigleri doldurmuşlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız