Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Relayer Advanced 27 Ekim'de PC'ye Geliyor

 
 
Dragami Games, 24 Mart'ta piyasaya sürülen strateji rol yapma oyunu Relayer'ın yükseltilmiş bir sürümü olan Relayer Advanced'i 27 Ekim'de Steam üzerinden PC için yayınlayacağını duyurdu. Oyun 10 Kasım'da GOG platformuna gelecek. Relayer Advanced, İngilizce ve Japonca seslendirme seçeneklerine ve İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Japonca ve Geleneksel Çince dil desteğine sahip olacak.
 
Relayer'ın şu anda mevcut olan PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümleri, 18 Kasım'da Relayer Advanced'da yer alan yeni içerikleri bünyesine katacak. Bu içerikler ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.
 
Oyundaki iyileştirmelere bakacak olursak:
 
Kullanıcı arayüzü iyileştirildi: Karakter ve silah simgeleri küçültüldü, hareket ve saldırı menzili artık daha akıcı bir deneyim sunuyor. Oyuncu, seçenekler menüsünden orijinal sürüme göre yeni "Gelişmiş Kullanıcı Arayüzü" veya "Klasik Kullanıcı Arayüzü" arasından seçim yapabilir. Yeni oyun sonu içerikleri oyuna dahil edildi. Daha fazlası bu sürümde yer alacak.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu uza bilim kurgu hayatta kalma Kadokawa Games aksiyon macera
Sonic Frontiers'ın Aksiyon ve Yükseltme Sistemini Gösteren Fragman Yayınlandı All Aksys Fall 2022 Canlı Yayın Etkinliği 20 Ekim'de Yapılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Relayer
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız