Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Frontiers'ın Aksiyon ve Yükseltme Sistemini Gösteren Fragman Yayınlandı

 
 
SEGA, Sonic Frontiers için oyunun aksiyon sistemini ve oyun içi yükseltmelerini tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Sonic Frontiers, yüksek hızı kesintisiz savaşla birleştirerek aksiyon-macera ve platform türlerine yeni bir bakış açısı getiriyor.
 
Sonic Frontiers ile ana karakter Sonic, ilk kez öğrenmesi gereken heyecan verici ve güçlü yeni yeteneklerle dolu bir Beceri Ağacına sahip olacak. Oyuncular olarak yeni becerilerin kilidini açmak için adaların etrafındaki düşmanları alt etmemiz ve kırılabilir öğelerden yeterli Beceri Parçası toplamamız gerekecek.
 
Oyun ilerledikçe ve Sonic'in gücü arttıkça düşmanlarınız da zorlaşacak. Kombo yapmak, özellikle Phantom Rush adlı yeni bir yeteneği kullanmak, savaş sırasında üstünlük elde etmenin iyi bir yolu. 
 
Sonic Frontiers, 8 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu platform pc Sonic Frontiers
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı Relayer Advanced 27 Ekim'de PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Frontiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız