Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull M.E.O.‘da Şampiyon Belli Oluyor

 
     Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. Clash Royale oyununda elemeler 14-15 ve 21-22 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. 4 eleme sonucunda rakiplerini geçmeyi başaran 32 oyuncu 28 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek büyük finalde şampiyon olmak için mücadele verecek. Finalde şampiyon olacak oyuncu, İspanya’daki Dünya finalinde Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanacak.

     Red Bull M.E.O.‘da 14-15 ve 21-22 Aralık tarihlerinde düzenlenen 4 çevrimiçi eleme sonucunda finale kalan 32 oyuncu belli oldu. 32 oyuncu, 28 Aralık tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek büyük finalde birbirlerine meydan okuyacak. Türkiye şampiyonu olacak oyuncu, İspanya'da düzenlenecek Red Bull M.E.O. Dünya Finali’ne katılmaya hak kazanacak. Büyük final ünlü yayıncalar Rozetmen ve Oyun Gemisi’nin sunumlarıyla twitch.tv/redbulltr adresinden naklen yayınlanacak.

     37 ülkede elemeleri gerçekleştirilen Red Bull M.E.O.’da dünya şampiyonu 2020 yılının Nisan ayında İspanya’daki Dünya Finali'nde belli olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak RedBull clash royale clash royal clash of clans supercellin yeni oyunu clash of clans clash royale
Shadow Tactics: Blades of the Shogun Epic Games Store'da Ücretsiz Green Hell'in Yeni Güncellemesi Yayınlandı, Co-Op Desteği Bir Sonraki Güncelleme ile Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Clash Royale
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız