Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Green Hell'in Yeni Güncellemesi Yayınlandı, Co-Op Desteği Bir Sonraki Güncelleme ile Gelecek

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Creepy Jar'ın yaptığı hikayeli hayatta kalma oyunu Green Hell'e geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme geldi. Amazon ormanlarında hayatta kalmaya çalıştığınız The Expanded Shelters isimli bir güncelleme geldi.
 
Bu yeni güncelleme ile birlikte yaptığınız sığınaklara; yeni merdivenler, yeni kapılar, yeni çatılar ve yeni duvarlar ekleyebilirsiniz. Ayrıca artık Muz ve Palmiye yapraklarından yaptığınız çatıların üzerinde yürümenize oyun izin vermiyor. 
 
Bu yeni güncelleme dışında asıl sevindirici haber ise oyuna bir sonraki güncellemede co-op modunun gelecek olması. Oyun gerek metacritic puanları, gerek oyuncuların geri dönüşü düşünüldüğünde kaliteli bir yapım gibi duruyor. Eğer oyunu denemek isterseniz şu anda Steam üzerinde %20'lik bir indirim ile 32,00 TL'ye satılıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Green Hell Konsol Steam Hayatta Kalma Oyun Orman
Red Bull M.E.O.‘da Şampiyon Belli Oluyor Digimon Survive Yeni Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

29.12.2019 05:23:50

0
Sonuçta fantastik hikayelerin başını çeker eski ahit yeni ahit bence çok mantıklı oyun yapılması. Nasıl ki Norsmanların zamanında taptığı tanrılara mitoloji deniyor oyunları yapılıyor tanrılarla kapışılıyorsa şimdi din olarak geçen şeylerde yavaş yavaş mitoloji olarak anılmaya başlandı. Bu doğal bir şey yani.

Guest-AEF248198

29.12.2019 00:25:31

0
Resmi Türkçe gelmemiş, gelrse alırım yoksa almayacağım maalesef.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Green Hell
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız