Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer ve Bungie Yeni Bir Ortaklık Duyurdu

 
   Razer, Bungie ile Activision tarafından yayınlanıp dağıtılan oyunu Destiny 2 için ortaklığa girdiğini duyurdu.
 
   Razer, oyunun PlayStation4, Xbox One ve PC platformlarındaki çıkışını kutlamak için Destiny 2 temalı ürünlerden oluşan bir ekipman seti hazırlayacak. 
 
   Destiny 2 temalı sette yer alan Razer ürünleri şu şekilde: İkonik Razer DeathAdder’ın en yeni ve en gelişmiş edisyonu Razer DeathAdder Elite; mekanik klavyelerin taktil hissini membran tuşların rahatlığıyla buluşturan Razer Ornata Chroma; bütün oyun platformlarıyla uyumlu olarak konfor sunacak şekilde tasarlanmış çok platformlu Razer ManO’War Tournament Edition kulaklık; yumuşak yüzeyli fare altlıkları için endüstri kriteri olarak kabul edilen Razer Goliathus Speed.
 
   Razer’la çalışmaktan heyecan duyduklarını belirten Bungie’nin Marka ve Pazarlama’dan sorumlu Kreatif Direktörü Jim McQuillan şu açıklamayı yaptı: “Razer ile Destiny 2 oyuncularının ve aksiyon nişancı oynayanların seveceği yüksek kaliteli ekipman serisi yaratmak için ortaklığa gitmekten büyük heyecan duyuyoruz. Ekibimiz, Destiny’nin sanatını ve tasarımlarını Razer’ın yüksek performanslı donanımlarıyla buluşturarak oyunculara Destiny 2 deneyimini özelleştirme imkanı sunacak harika fikirler geliştirdi.” 
  
   Razer kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan’ın Razer-Bungie ortaklığı için yorumu ise şu şekilde: “Destiny 2 bu yılın en çok beklenen oyunlarından, PC’ye gelmesi için dua eden bir hayran topluluğu var. Destiny’nin yenilikçiliği ve derinliği oyun dünyasında iz bıraktı. Dünyanın en iyi oyun geliştiricilerinden biriyle, oyunun PC lansmanını desteklemek adına çalışacağımız için gururluyuz.”

   Razer’ın ekipman seti eylül ayında piyasaya çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Destiny 2 Bungie Activision FPS
Tekken 7 Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı Middle-earth: Shadow of War Nintendo Switch'e Gelmeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

F355 Challenge

24.5.2017 02:21:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: lostrock sony nin tek rakibi microsoft(windows 10) ve steam değil, yüzlerce firma pc oyunculuğundan para götürüyor ve birlik olup konsol oyunculuğunu bitirmek istiyorlar , sony bu mücadelede tek başına dünyanın devleriyle çarpışırken konsol severler olarak desteğimizi arttırmalıyız yoksa birgün gelir bütün oyunları klavye fareyle oynamak zorunda burakılırız.
Deathadder Chroma ve Blackwidow Chroma ile gamepadden on kat daha iyi oynarsın klavye fareye niye iğrenerek baktın ilginç

HIGHER

23.5.2017 11:17:21

0
tencere kapak:D

ketchup.

23.5.2017 03:46:18

+2
29 milyon satmis xbox 13 milyon satmis wii u 64 milyon satmis 3ds (ki bu markalarin sadece bu nesilde sattiklari konsol uniteleri) bunlar konsol degil mi? ayrica bu nasi bi mantik sony tek basina mucadele ediyor 300 dolarlik alet ile destiny i kaliteli ve saglikli bi sekilde acacak olan pc niye mucadele etsin ek olarak konsol oyunculugu pc parcalari bu kadar pahaliyken ve herkesin ilgisini cekmiyorken dunyada nasil bitebilir dedigim gibi 300 dolar verip direk yapili hazir orta olcek bir oyun aleti almak emin ol yurt disinda cogu insana mantikli geliyor

lostrock

23.5.2017 02:42:01

0
sony nin tek rakibi microsoft(windows 10) ve steam değil, yüzlerce firma pc oyunculuğundan para götürüyor ve birlik olup konsol oyunculuğunu bitirmek istiyorlar , sony bu mücadelede tek başına dünyanın devleriyle çarpışırken konsol severler olarak desteğimizi arttırmalıyız yoksa birgün gelir bütün oyunları klavye fareyle oynamak zorunda burakılırız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız