Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Middle-earth: Shadow of War Nintendo Switch'e Gelmeyecek

 
   Middle-earth: Shadow of Mordor'un devam oyunu Middle-earth: Shadow of War Nintendo Switch'e gelmeyecek. GameSpot ile konuşan Monolith Productions'tan Michael de Plater "şu anda Switch için bir plan yok" açıklamasını yaptı. 
 
   Geçtiğimiz hafta Bungie de benzer bir duyuru yaparak Destiny 2'yi Switch'e çıkarma gibi bir planlarının olmadığını belirtmişti.
 
   Middle-earth: Shadow of War 22 Ağustos tarihinde Kuzey Amerika'da, 25 Ağustos tarihinde ise Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve PC (Windows 10 ve Steam) için çıkış yapacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Razer ve Bungie Yeni Bir Ortaklık Duyurdu Bu Hafta Çıkış Yapacak Oyunlar (23 Mayıs - 26 Mayıs)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.5.2017 18:29:28

0
Nasıl gelsin yahu yeni nesil oyunların boyutu Switch'in hardiskinden daha yüksek. Uptade DLC'de eklenince daha da artıyor. Birde sistem gereksimi sorunu var artık 8gb istemeyen oyun yok

The_Rahip

23.5.2017 17:16:14

0
Nintendo böyle oyunlar ne yapıp edip platformuna getirmeli. Ex konusunda çok iyi markaları var ve çok iyi satıyor ama sadece onlar bu iş yürümez. Üçüncü parti ve özellikle potansiyeli olan oyunları ne yapıp edip kendi platformlarında çıkarmalılar.

BRNSpawn

23.5.2017 15:47:58

0
Nintendo Switch'te alınacak oyun sayısı bir elin parmakları geçmez.Switch'in kıtlık zamanında Shadow of War oyunu iyi bir seçenek olabilirdi. Geliştirilmemesi saçma olmuş.

mementopolis

23.5.2017 15:32:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kevin Garnett

Wii U'nun Wii eklentisi sanıldığı için başta o kadar satıldığını bilmiyorsun galiba?
Nintendo düzgün reklam politikasında izlemedi aslında. Wii'nin isminden yararlanmak istediler "2" numarası yerine "U" harfi koydular.

Kevin Garnett

23.5.2017 15:23:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: Chirrut Imwe Yapimcilar dahi Switch de gelecek görmüyorlar...Konsol henüz yeni oldugu icin su an yok satiyor evet ama sene sonu ne hala gelicegi tam bir muamma,zira WiiU da aynen bu sekilde satmis ve sonu hüsranla bitmisti.Umarim Switch,WiiU gibi olmaz yoksa Nintendo gibi bir dev den bir daha konsol göremeyebiliriz...Bir tek birinci parti yapimlar icin 350€ bi konsola veremem kusura kalma Nintendo!
Wii U'nun Wii eklentisi sanıldığı için başta o kadar satıldığını bilmiyorsun galiba?

BSC Misafiri

23.5.2017 13:31:44

0
Oyunu olmayan ve milyonlarca satmış bir konsola düşünmüyoruz demek nedir aga ?

Chirrut Imwe

23.5.2017 10:23:07

0
Yapimcilar dahi Switch de gelecek görmüyorlar...Konsol henüz yeni oldugu icin su an yok satiyor evet ama sene sonu ne hala gelicegi tam bir muamma,zira WiiU da aynen bu sekilde satmis ve sonu hüsranla bitmisti.Umarim Switch,WiiU gibi olmaz yoksa Nintendo gibi bir dev den bir daha konsol göremeyebiliriz...Bir tek birinci parti yapimlar icin 350€ bi konsola veremem kusura kalma Nintendo!

metebyr

23.5.2017 10:11:11

0
port etme maliyetini bile karşılamıyor demek ki. zaten bunları oynamak isteyen adam pc, ps, xbox alıyor. nintendo almış adam ne yapsın mordoru mis gibi mario kart veya zelda varken. avrupada amerikada bu cihazlar para etmiyor o oyunu oynamalık bile 2.el alır satar bir tane veya atar bodruma. isteyen yine nintendosu var diye mahrum kalmayacaktır oyunlardan bulur yolunu kendisi için ufak paralara halleder oynar.

BSC Misafiri

23.5.2017 10:04:02

0
Nintendo zaten 1. Parti 2.parti ve japon merkezli 3. Parti oyunlardan yürüyecektir. Bu tarz oyunlar nintendo bazında satmadığı için firmalar efor harcamak istemiyorlar. Bağımsız oyunlarda da olumlu bir yol izliyor nintendo. Hatalarından ders almış gibi.

alsndnz

23.5.2017 07:16:57

0
kendi ayaklarina sikiyorlar farkinda degiller vurgun yapabilecekleri donem bitiyor nintendo patir kutur 1. partiyi patlaticak o zaman boyle rezil oyunlari kimse almiycak switchde
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız