Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer Cortex’de En Çok Oynanan 10 Oyun Açıklandı

 
     Razer Cortex’in 8 milyonu aşan kullanıcı havuzundaki veriler toplanarak Mart 2015’de hangi oyunların oynandığı hesaplandı. Razer’ın topladığı ve oyuncu alışkanlıklarıyla ilgili bilgiler içeren veriler, Amerika, Asya ve Avrupa için hem global hem bölgesel olarak değerlendirildi. Razer Cortex’ten toplanan veriler bundan sonra aylık olarak tüm oyun dünyasıyla paylaşılacak.
 
 
     Listelere göre, Mart 2015’de Amerikalı ve Asyalı oyuncular en çok League of Legends oynadılar. Avrupalı oyuncular ise Counter-Strike: Global Offensive oynadı. Avrupa listesinde %26.34 oynanışla CS: GO lider, ancak League of Legends da %23.30 oynanışla zirveye çok yakın. Detaylı istatistiklere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
razer bsc top 10
Netmarble Yeni Mobil RPG Oyunu Marvel Future Fight Yayınlandı Dead Island 2 2016'ya Ertelendi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.5.2015 15:35:37

+1
Şu listede bi Skyrim vardı oynadıgım modlar ile vs onuda geçen hafta tamamen kaldırdım çünki mod olayı iyice hastalık olmuştu bende.Skyrim nerdeyse 35gb yer kaplıyordu.Listedeki diğer oyunlar ise gereksiz. GTA V varken.

SkYHawKTR

1.5.2015 06:29:58

0
CS:GO suz günüm geçmiyor zaten. Road to DMG :) Birde indirimle Skyrim aldım. İnanılmaz modlar yükledim. Birde zorluğu Master yaptım. Seviyelerim düşük olduğu için önüne gelen herkes beni fena pataklıyor :) Kısacası bambaşka bir oyun oldu. Şu modları tavsiye ederim; iNeed: Bunu kaldırdılar paralı tepkiler yüzünden ama internette ücretsizi var. Açlık susuzluk ve yorgunluk ekliyor. Düzenli olarak yemek yemek, susuzluğunuzu gidermek ve uyumak zorundasınız. Uzun bir yol sonra bir handa dinlenmek kadar keyiflisi yok. Faster Vanilla Horses: Atları %30 daha hızlı yapıyor, kolay kolay da yorulmuyorlar. Normalde atlar çok yavaş, gerçekten atla gidiyormuş hissiyatı yaratmıyor. Bu mod biraz daha gerçekçi kılıyor. Sebebide artık fast travel yapmıyorum. Tamamen gezerek bir yerlere varıyorum, çok uzun yolsa atlı arabaları kullanıyorum. Fast Travel yasak. Dolayısıyla yolda sürekli yeni yerler yeni şeyler keşfediyorum. Immersive Patrols: Oyuna gerçekten canlılık katıyor, bir gün gezerken önünüze bir anda çıkan imperial ve stormclockların savaşını görebiliyorsunuz. Yada etrafta devriye gezen askerleri. Oyuna gerçekten bir savaş havası hakim olduğunu hissettiriyor. New Immersive Jobs; Oyuna bir kaç meslek ekliyor, ben deneme fırsatı bulamadım biraz karışık bir yapısı var ama günlük geçim ihtiyacını karşılamak deliler gibi para sahibi olup hiçbirşey yapamamak yerine, küçük uğraşlarla birşeyler kazanmak çok zevkli. Ayrıca ses modları ve bir kaç grafik modu ekledim. Oyun tamamen değişti nerdeyse. Ben bile böyle keyif aldığıma göre hala Skyrim oynayan insanların aldığı keyfi düşünemiyorum.

Rash_x

1.5.2015 03:15:42

0
Diablo 3 ilk çıktığı gibi değil arkadaşlar, bir deneyin seversiniz

Caped 117 Crusader

30.4.2015 21:19:15

-4
Alayı çöp

aliemci

30.4.2015 21:12:18

+1
skyrim çok şaşırtıyor beni, oyun online değil ki nasıl bu kadar yükselebiliyor acaba ?

MonacoDoom

30.4.2015 19:56:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu F2P oyunlar listenin başını çekiyor
Beleş sirke baldan tatlıdır :D

esmerbuyucu

30.4.2015 18:47:05

+1
F2P oyunlar listenin başını çekiyor

drLightman

30.4.2015 18:30:32

+1
Diablo 3 nasıl oluyorda hala o listede anlamış değilim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız