Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netmarble Yeni Mobil RPG Oyunu Marvel Future Fight Yayınlandı

 
     En ünlü 36 Marvel Süper Kahramanı ve Kötü Adamı ile 148 ülkede yayınlanacak olan Marvel Future Fight, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir şekilde oyunculara sunuldu.

     Marvel Future Fight’in karakterleri arasında Avengers, Spider-Man, Daredevil ve Guardians of the Galaxy kahramanları bulunuyor ve hepsi kendisine özgü hareket, yetenek ve kostümleri ile oyuncularla buluşuyor. Oyuncular en güçlü karakterler ile takım kombinasyonlarını ve stratejilerini geliştirirken; Loki, Doctor Octopus ve Ultron gibi kötüler ile yüzleşecekler.

     Hikayesini Marvel yazarlarından Peter David’in kaleme aldığı oyunda 4 farklı mod oyuncuları bekliyor. Marvel Future Fight, Hikayede ilerleme modunun yanı sıra 3’e 3lük savaşlarda başka oyuncular ile kapışma fırsatı da sunuyor. Düşman Kuşatması modunda ise en kötü ve kuraz Marvel düşmanlarına karşı savaşırken; Boyut Yarığı Görevleri modunda en zorlu mücadeleleri arayanlar bir araya geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
netmarble marvel future fight super heroes hulk
PS Store'dan Kaldırılmasına Rağmen P.T.'yi Halen İndirebilirsiniz Razer Cortex’de En Çok Oynanan 10 Oyun Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel Future Fight
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız