Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rayman Legends Uplay'de Ücretsiz

 
Ubisoft'un ilk olarak 2013'te çıkan platform oyunu Rayman Legends PC kullanıcıları için Uplay üzerinde ücretsiz. 
 
Oyunu aşağıdaki bağlantıdan 3 Nisan saat 16:00'kadar ücretsiz olarak alabilirsiniz. Bu tarihten önce alırsanız oyun sizde kalacak.
 
 
Başlıca özellikleri: 
 

- 4 kişilik co-op: Rayman Legends aynı anda 4 kişiye kadar oynanabilir. Birisi oyuna girmek ya da çıkmak istediğinde oyun sekteye uğramadan devam eder.
- Auto-Murfy modu: Klasik karakterlerinizle (Rayman ya da arkadaşlarıyla) oynarken tek bir tuş ile Murfy'e komutlar verebilirsiniz.
- Online mücadele: Yeteneğinizi ve hızınızı test eden çeşitli mücadelelerde arkadaşlarınızla rekabet edin. Liderlik tablolarında dünya sıralamasındaki yerinizi görün.
- Rayman ve Rock!: Baterinin üzerine zıplayın, bas gitarın tellerini çekin, gitarın tellerine vurun. Müzik ile kurulu bu haritalarda zamanlama ve ritim anahtar rolde.
- 3D Boss savaşları: Boss'ların Rayman'in grubuna karşı bir üstünlükleri var: fazladan bir boyut! Ejderhalar ve diğer başka epik yaratıklar her açıdan saldırabilirler ve onları alt edebilmek için en iyi oyununuzu oynamanız gerek.
- UbiArt motoru: UbiArt motoru 3D oynanış elementlerini, yeni ışıklandırma tasarımlarını ve yeni bir render sistemini içerebilmesi ve de Rayman'in ödüllü grafiklerini bir sonraki seviyeye çıkarabilmesi için yenilendi.
- Ödüllü ekip yeniden bir arada: Donanımlı sanatçılar, tasarımcılar ve bestekârlardan oluşan efsanevi ekip yeni dünyalar, yeni karakterler ve yeni bir soundtrack hazırlamak için yeniden bir araya geldi.

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
rayman rayman origins rayman legends ubisoft nintendo wii u ps3 xbox 360 xbox one ps4
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered PS4 için Çıktı; Xbox One ve PC için 30 Nisan'da Humble Bundle ‘Conquer Covid-19’ Paketi

Jack Rabbit Slims

31.3.2020 22:39:41

+1
Oynadığım en zevkli oyunlardan biridir, hatta dün boşlukta Origins’i indirdim ama o Legends kadar zevkli değil gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rayman Legends ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız