Rayman Legends Uplay'de Ücretsiz

Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un ilk olarak 2013'te çıkan platform oyunu Rayman Legends PC kullanıcıları için Uplay üzerinde ücretsiz. 
 
Oyunu aşağıdaki bağlantıdan 3 Nisan saat 16:00'kadar ücretsiz olarak alabilirsiniz. Bu tarihten önce alırsanız oyun sizde kalacak.
 
register.ubisoft.com/rayman-legends/tr-TR 
 
Başlıca özellikleri: 
 

- 4 kişilik co-op: Rayman Legends aynı anda 4 kişiye kadar oynanabilir. Birisi oyuna girmek ya da çıkmak istediğinde oyun sekteye uğramadan devam eder.
- Auto-Murfy modu: Klasik karakterlerinizle (Rayman ya da arkadaşlarıyla) oynarken tek bir tuş ile Murfy'e komutlar verebilirsiniz.
- Online mücadele: Yeteneğinizi ve hızınızı test eden çeşitli mücadelelerde arkadaşlarınızla rekabet edin. Liderlik tablolarında dünya sıralamasındaki yerinizi görün.
- Rayman ve Rock!: Baterinin üzerine zıplayın, bas gitarın tellerini çekin, gitarın tellerine vurun. Müzik ile kurulu bu haritalarda zamanlama ve ritim anahtar rolde.
- 3D Boss savaşları: Boss'ların Rayman'in grubuna karşı bir üstünlükleri var: fazladan bir boyut! Ejderhalar ve diğer başka epik yaratıklar her açıdan saldırabilirler ve onları alt edebilmek için en iyi oyununuzu oynamanız gerek.
- UbiArt motoru: UbiArt motoru 3D oynanış elementlerini, yeni ışıklandırma tasarımlarını ve yeni bir render sistemini içerebilmesi ve de Rayman'in ödüllü grafiklerini bir sonraki seviyeye çıkarabilmesi için yenilendi.
- Ödüllü ekip yeniden bir arada: Donanımlı sanatçılar, tasarımcılar ve bestekârlardan oluşan efsanevi ekip yeni dünyalar, yeni karakterler ve yeni bir soundtrack hazırlamak için yeniden bir araya geldi.

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.