Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Safo and the Moon Warriors, PC ve Switch için Duyuruldu

 
 
Oink Games, Switch ve PC (Steam) için RPG Safo and the Moon Warriors'ı duyurdu. Bu kış bir Kickstarter kampanyası başlatılması planlanıyor.
 
Safo and the Moon Warriors, benzersiz dünyasını, App Store 2015'in En İyileri arasında seçilen ve BitSummit 2015'te En İyi Görsel / Tasarım Ödülü'ne aday gösterilen Legendary Warriors ile paylaşıyor. Yeni bir başlık olarak yeniden doğan bu oyun, tamamen yeniden tasarlanmış bir oyun sistemine sahip.
 
Öyle bir dünya vardı ki, bir gün güneş birdenbire doğmayı bıraktı. Oradaki insanlar kararlıydı, hayatlarını yaşıyorlardı. Birdenbire tüm dünyada tek gözlü canavarlar ortaya çıkmaya başladı. Koyun Kabilesi'nden Prens Safo'nun etrafında bile yaklaşmalarının sesi yaklaşıyor. Kaçırılan kız kardeşin Safino'yu kurtarmak için bir maceraya atılın! Yol boyunca benzersiz kişiliklere sahip birçok arkadaşla tanışacaksınız.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Safo and the Moon Warriors PC Switch
Microsoft, Switch 2'nin 2024 Başlarında Geleceğini Öne Sürdü Hayatta Kalma Oyunu Project Survival, Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız