Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Oyunu Project Survival, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Shueisha Games ve Re:Legend geliştiricisi Magnus Games Studio, Steam üzerinden PC de dahil olmak üzere çeşitli platformlara gelecek bir hayatta kalma RPG'si olan Project Survival'ı duyurdu. Ancak şuan için bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
Project Survival, tek başınıza veya arkadaşlarınızla keyfini çıkarabileceğiniz bir anime fantezi hayatta kalma-işleme, canavar evcilleştirme, açık dünya macera oyunudur. Becerilerinizi ve içgüdülerinizi sınırlarına kadar zorlayacak heyecan verici bir fantezi hayatta kalma oyununda destansı bir yolculuğa çıkın.
 
Orijinal dünyanızın yıkıcı bir şekilde yok edilmesinden sonra, kendinizi tehlikeli ve hayranlık uyandıran yaşam formlarıyla dolu bilinmeyen bir evrende mahsur kalmış buluyorsunuz. Bu büyüleyici yeni alemde uyum sağlamak, hayatta kalmak ve gelişmek size kalmış.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hayatta Kalma Project Survival xbox PS5 PS4 PC
RPG Safo and the Moon Warriors, PC ve Switch için Duyuruldu Tencent Yan Kuruluşu LightSpeed Studios, Lucid Games'i Satın Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız