Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RFRSH, Astralis ve Origen'i Sattı

 
     RFRSH Entertainment, Astralis ve Origen elektronik spor takımlarını sattığını duyurdu. TV 2 Sports kanalına göre satış anlaşmanın toplam 15 milyon dolar olduğu belirtildi. Satış sonrasında Astralis'in yeni şirketinin adı Astralis Group olarak yenilendi. Yeni kurulan Astralis Group'un yönetimine RFSH'in eski CEO'su Nikolaj Nyholm getirildi.
 
     Astralis takımı satılmadan önce Danimarkalı CS:GO kadrosunun son turnuvalarda eski performansını gösterememesi ve şampiyonlukların kesilmesi söz konusuydu. Elektronik spor dünyasında uzunca tartışmalara yol açan bu performans düşüklüğü CS:GO topluluğu tarafından çokça konuşuldu. Astralis'in düşüşünün ardından zirveye Amerikalı organizasyon Team Liquid yerleşti. Origen takımı ise eski profesyonel oyuncu xPeke ile League of Legends sahnesinin hayat bulan bir elektronik spor projesiydi. Avrupa Şampiyonluk Ligi'nde geçtiğimiz sezon mevsim finallerinde mücadele etmeyi başarmış ve büyük taraftar desteğini elde etmişti. Astralis ve Origen'in satılmasının ardından yeniden zaferler gelecek mi zamanla göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
WRC 8 İçin PC Gereksinimleri Belli Oldu Taleworlds Entertainment Genel Müdürü Ali Erkin İstifa Etti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız