Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Taleworlds Entertainment Genel Müdürü Ali Erkin İstifa Etti

 
Tüm dünya tarafından tarafından tanınan, belki de Türklerin yaptığı en başarılı oyun olan Mount & Blade'in yapımcı şirketi TaleWorld Entertaintment'ın Genel Müdürü hiç beklenmedik bir anda işten ayrıldığını açıkladı.
 
TaleWorld Entertaintment'in yeni çıkacak oyunu olan Mount & Blade: Bannerlord uzun zamandır sürekli erteleniyordu. Bu haber sonrasında oyun tekrardan ertelenecek mi bilemiyoruz fakat umarız bu ayrılık oyun için olumsuz bir etki yaratmaz. 
 
Ali Erkin'in ayrılmasıyla ilgili açıklamasını aşağıda bulabilirsiniz.
 
 "10 yıl önce katıldığım şirketin Genel Müdürü olarak görev yapmak benim için bir onurdu. Şirketin bir avuç üyeden, 90'ın üzerinde yetenekli bireyden oluşan tam teşekküllü bir stüdyoya büyümesini görmek heyecan vericiydi, bu başarının bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.

Harika bir görev süresinden sonra, TaleWorlds dışında yeni bir meydan okuma arama zamanı geldi. Büyümesine yardımcı olduğum şirketten ayrılığımdan sonra, Armağan'ın liderliğinde aynı vizyonda büyümeyi sürdüreceğinden eminim

Meslektaşlarıma her fırsatta yardım etmeyi dört gözle bekliyorum ve gelecekte herkese başarılar diliyorum.”

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak play4uk mount blade taleworlds mount & blade bannerlord mount & blade 2 ayrılık ali erkin
RFRSH, Astralis ve Origen'i Sattı Açık Dünya RPG'si Genshin Impact PS4 İçin de Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.8.2019 13:52:48

0
Istifa ettim dememiş dikkatinizi çektimi bilmiyorum. Belki şirket yolladı belki süreç bu adam yüzünden çıkmaza girmişti? Her duyduğunuza inanmayın taleworlds için herşeyin iyisini diliyorum. Ne iş yaptığı belli olmayan bi tip ayrıldı diye şirkete birşey olmaz lead programmer değil art director değil şirketin eski ofisboyu son 5 senedirde hasbel kader geldiği koltuğu işgal etmiş genel müdürü. Bakın görün oyun çıkar kimsede bu çakma micheal jacson burunlu her fotoda kasılmaktan çatlayan herifi hatırlamaz.

ReflexAction

6.8.2019 12:52:49

0
Steamde 01.07.2017 tarihinde istek listeme eklemişim artık çıkarma vakti geldi bu saatten sonra iptal edilse üzülmem

deadlight54

4.8.2019 12:49:25

0
Bence bu oyun, yabancıların deyimiyle "development hell" bizdeki adıyla geliştirme cehenneminde kaldı. 8 sene de RDR 2 çıktı, tamam belki RDR2 ile karşılaştırmak mantıklı değil ama 8 sene de ne yaptınız da yetiştiremediniz oyunu? Genel Müdür'ün oyun çıkmadan Taleworlds'den ayrılması da bir garip.

Source

2.8.2019 19:28:38

0
Tüm dünyada merakla beklenen bir yapım gerçekten gurur duyuyoruz ama çıkışı çok gecikti umarım hayal kırıklığı yaratmaz. Bu istifa haberi oyunun geliştirme sürecinde sıkıntılar olduğunu gösteriyor umarım yanılırım.

by_endless

2.8.2019 18:56:28

+5
Oğlum bunlar oyun moyun yapmadı 8 yıldır milleti kekliyorlar :D eski oyunu modlayıp geçmişler. Kaç kişilik ekipler 2 haftada kendilerini kassalar modellemeyi bile başlı başına bitirirdiler ama yok 8 yıldır milleti uyutup devletten hibe desteği alan uyanık tiplerden oluşuyor bu herifler.

aLdacTrack

2.8.2019 18:33:22

0
Artık oyunu bekleyen insanların sabrı taştı. Arka planda bizim bilmediğimiz neler dönüyor kim bilir ama gerçekten fazla uzadı çıkış yapması. Yani işleri zor çünkü bunca yıl bekletip beklentileri çok fazla arttırdılar çıktıktan sonra birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğratacak diye üzülüyorum.

BSC Misafiri

2.8.2019 18:23:05

0
Keşke oyunu çıkardıktan sonra işi bıraksaydı. Gerçi oyunun çıkış tarihi bile yok. Belki de adam 7 sene daha beklemek istememiştir.

Cemlat

2.8.2019 15:08:22

0
Nerden bakarsan bak Bannerlord un yapılış ve yönetim süreci tam anlamıyla rezillikti, halada öyle. 2 - 3 sene önce "adamlar özenip yapıyor olur o kadar" denebilirdi. O noktayı da çoktan geçtik. Her hafta artık kimsenin umursamadığı bloglar yayınlıyorlar hala şuna el attık bunu yaptık vs. 2005 deki beta versiyonlarından beri oynayan biri olarak bende bıraktım takibi. Ne halt ediyorlarsa etsinler oyunla. Şu oyunu geliştirme ve satış politikalarında o kadar saçmalık var ki hiç uğraşmamam yazmaya. Yazık ettiler.

xAdli

2.8.2019 14:49:20

0
Adam baktı ki bunların oyun çıkaracağı yok, bastı istifayı. " Armağan'ın liderliğinde aynı vizyonda büyümeyi sürdüreceğinden eminim" Aynı vizyonda lafı çok manidar geldi bana. Bu kafayla oyun filan çıkaramassınız siz demek istemiş olabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade II: Bannerlord
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız