Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RE: Code Veronica'nın Yönetmeni Çiftçi Oldu


    Bildiğiniz gibi oyun geliştirme deyince ofislerde yoğun çalışmalar, PC başında geçen yıllar gelir akla. Ne de olsa oyun geliştirmek çocuk işi değil, ciddi emek verilmesi gereken bir şeydir. Eminiz bazı geliştiriciler bu atmosferden uzaklaşmak istiyorlardır. Ünlü bir Japon geliştirici bunu yapmış.
 
   Resident Evil serisinin en etkileyici oyunlarından biri olan Resident Evil Code: Veronica'nın yönetmeni, Vanquish ve God Hand gibi oyunların tasarımcısı olan Hiroki Kato oyun sektörünü bırakmış ve çiftçiliğe adım atmış. Bu gerçekten de ilginç bir karar.
 
    Kato'nun böyle bir karar aldığını ise Resident Evil serisinin yaratıcısı ve şu an The Evil Within adlı korku oyunu üzerinde çalışan Shinji Mikami'den öğreniyoruz. Mikami arkadaşlarıyla lokantada yemek yerken Hiroki Kato'nun çiftçi olma kararını bildiren e-postasını akıllı telefonunda görüyor. Daha sonra ise bunu diğer iş arkadaşlarına gösteriyor ve bu duruma hep birlikte gülüyorlar.
 
    Kato'nun bu kararı Vanquish'in ardından aldığı söyleniyor. Gerçekten de oyun sektörünü bırakıp çiftçi olma düşüncesi ilginç; hatta çılgınca bir karar diyebiliriz. Özellikle Resident Evil: Code Veronica gibi büyük bir oyunun yönetmeni olup bu kararı almak kolay olmasa gerek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Vanquish Platinum Games Shooter Shinji Mikami Resident Evil
Super Smash Bros için Yeni Bir Dövüşçü Daha Thief'in Konsol Sürümleri Sızdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TLOU

21.2.2014 16:59:01

0
Vanquishde fena değildi yazık olmuş

Queen Hentai

21.2.2014 15:02:40

0
Asıl sorulması gereken soru; Lokanta da ne yiyordu acaba Mikami reis ? (:

kvncrylmz

21.2.2014 14:28:22

0
adam belki o sektörü düzeltmeye gitmiştir, kim bilir :)

MaxKonsol

21.2.2014 12:50:53

-1
Sıradanlık ve basitlik kısa bir süre sonra sıkacaktır ve yine karmaşık şeylerle karşılaşmak isteyecektir..Oyun sektörü de bunu ona vaad edecektir.

BlackBeasT

21.2.2014 11:03:42

+3
Çiftçilik yapacak adam Hiroki değil, 1000 kişiye yakın ekip ile ne tür olduğu belli olmayan RE6yı pazara sunan oyun yönetmeni Çobanlık yapsın

Nightmare_00

21.2.2014 10:07:53

0
RE Code Veronica en iyi RE oyunları arasındadır.Böyle bir sanat eserinin yönetmeni için çiftçilik ilginç bir karar olmuş , ama benim tercihim oyun dünyasına geri dönüp eski RE oyunları gibi oyunlar yapması , ama imkansızı da istediğiminin farkındayım tabi ki.Neyse ki evil within çıkıyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vanquish
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız