Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RE5, Yeni İçeriğiyle Xbox360'a da Geliyor

Spencer'in malikanesinde Chris ve Jill'i kontrol edebileceksiniz.
Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Tokyo Game Show'da Resident Evil 5 : Alternative Edition duyurulmuştu. TGS'de sadece PS3 için gösterilen oyunda yer alacak olan ek içerik Xbox 360 için de doğrulandı.
 
Resident Evil 5'te sadece anı olarak bulunan Spencer'in malikanesi bölümü Alternative Edition içerisinde oynanabilir olarak bulunacaktı. İşte bu bölümün Xbox 360'a da geleceğini oyunun yapımcısı olan  Jun Takeuchi doğruladı.

Jun Takeuchi, Famitsu ile yaptığı konuşmada sadece  Alternative Edition'daki bu ekstra bölümün Xbox 360'a geleceğini, çünkü tam sürüm Alternative Edition'un motion kontroller desteği nedeni ile PS3'e özel olarak piyasaya sürüleceğini de sözlerine ekledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak residen evil 5 Resident Evil 5:Alternative Edition PS3 Xbox 360 Capcom
Uncharted 2, Aldığı Puanlarla Göz Dolduruyor Yeni NBA Live 10 Ekran Görüntüleri

sf4master

1.10.2009 00:28:04

0
oyunun ismini kullanarak öyle bir prim yaptılar ki shinji mikaminin yerinde olsam kafayı yemiştim,elimde bi shotgun la jun denilen herifin odasına girer ve resident evil remake yi onuun önüne atar giderdim(shotgun görüntü için gerekli)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 5 : Gold Edition
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız