Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantum Break'in Xbox One'daki Gerçek Çözünürlüğü 720p


    Remedy Entertainment'in merakla beklenen aksiyon-macera oyunu Quantum Break'in Xbox One'daki doğal çözünürlüğünün 720p olduğu Digital Foundry tarafından ortaya çıkarıldı. Halbuki oyunun bu konsolda 1080p olacağı Remedy tarafından SIGGRAPH'ta sunulan bir dosyada açıklanmıştı.
 
    Digital Foundry oyundaki piksel sayısına bakarak bu çıkarımı yapmış ve yaptıkları testlerin hatalı olması neredeyse imkansız. Diğer taraftan oyunun 1080p'ye upscale edildiği belirtiliyor. Yani Remedy daha önceki açıklamalarında kelime oyunu yapmış diyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Quantum Break Remedy Microsoft Xbox One Action PC
Sonic Boom: Fire & Ice'ın Çıkış Tarihi Açıklandı Total War: Warhammer Türkçe Dil Desteğine Sahip Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-0245653D0

22.3.2016 22:45:43

0
konsol üreticileri amdye bulaşarak çok büyük hata ettiler.

2K

22.3.2016 19:37:50

0
Ex. bir oyunda böyle bir durumun olmaması gerekirdi ama Remedy film vari olmasına özen gösterdiği için bazı teknolojilere abanmış olabilir ki yayınlanan görüntülerden zaten oyun çok iyi gözüküyor.

refuse2k3

22.3.2016 15:42:17

0
1080p ymiş oynayabiliriz demi artık...

ScottishJR

22.3.2016 13:37:24

+1
yazik be.sizlerin boyle oyunculuk anlayisi yuzunden artik Retro iceren oyun cikmiyor.gelmissiniz burda 200p daha fazla yok daha azin hesabini yapiyorsunuz.malesef dunya her yonden sacmaliga gittigi gibi oyunculuk anlayisindada cok sacma yerlere gidiyor.bu yuzden Wii U ile devam ediyoruz.cunku Retro'ya sevgi ve saygi gosteren tek bir Nintendo var.oyunlar sadece pixel'larla degerlendirilmez.hele zaten bu kadar yuksek cozunukluklere sahip oyunlarda pixel konusanlarda kesinlikle bir takinti vardir.umarim bu takintilarinizi kaldirip oyunculugun pixel olmadigini anlarsiniz.

BSC Misafiri

22.3.2016 10:35:46

0
Oyunun 1080p oldugu yapimci tarafindan onaylandi.DF'nin tam rakami tespit edememesinin sebebi de buymus.DF editörü dark1x'in cene yere düsmüs! https://twitter.com/LeandroParrill1/...78505329221632

samwet

22.3.2016 02:52:12

0
xbox one aldığım güne lanet ediyorum... ilk alıcıya yarı fiyatına satıcam en yakın zamanda

RaiTrQ

22.3.2016 00:30:41

0
1080p ile 720p karşılaştırılamaz bile bu uncharted a hakarettir arada nesil farkı vardır lütfen böyle saçma ithamlarla gelmeyin karşılaştırma için. Ayrıca şu fikir hoş gelmiyor mu örnek verelim bir konsolun ömrü 8 sene fiyatıda 500 dolar. Adamlar ps5 çıkarmak yerine 4. Senesinde 250 dolarlık upgrade çıkarsın sonra diğer 4. Senesinde bir 250 lik upgrade daha aynı mantığa gelmez mi. Ps5 yerine ps4 ü aynı paraya aynı sürede aynı donanımda güncellemiş oluruz. Hem aradaki 4.yılda güncellenince oyunlarda daha iyi sunum olur 2. Upgrade kadar.

Tam35tr

21.3.2016 20:57:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator 3 yılda bir daha üst modeli çıkacak bir cihaza kimse para vermez. Şahsen ben bu olaya şiddetle karşıyım, gerekçelerini bir kaç defa uzun uzun yazdım. Telefonlarla bu cihazları aynı kefeye koymak ayrı bir saçmalık bana kalırsa. Bakın DLC, mikro ödeme, paralı online hep bu adamların icadıydı, konsollara da bu olay gelecekse, yine bunların icadı olacak. 80'li yıllardan beri oyun oynayan biri olarak bu MS kadar oyunculuğa negatif etkisi olan başka bir firma görmedim. İşin kötüsü bu yaptıkları rezillikleri bir çok oyuncuya yenilik, gelişme olarak yutturmaları. Neyse daha fazla uzatmayalım, kısaca bir yıl içinde konsol pazarının nereye gideceğini hep beraber göreceğiz...
Sen zannediyor musun ki bu upgrade olayını sadece Microsoft düşünüyordu sony daha konsollar çıktıktan bir süre sonra belirtmişti bu tarz bir yorum ki Microsoft açıklamasa Sony zaten VR için bir model çıkaracağını açıklayacaktı zaten. Sadece microsoft risk alıp bu açıklamayı ilk yapan taraf oldu.

ankara

21.3.2016 20:53:20

0
Konsollar donanım olarak tırt çıktı yapacak bişey yok

İdrak İstimlak

21.3.2016 20:29:39

0
3 yılda bir daha üst modeli çıkacak bir cihaza kimse para vermez. Şahsen ben bu olaya şiddetle karşıyım, gerekçelerini bir kaç defa uzun uzun yazdım. Telefonlarla bu cihazları aynı kefeye koymak ayrı bir saçmalık bana kalırsa. Bakın DLC, mikro ödeme, paralı online hep bu adamların icadıydı, konsollara da bu olay gelecekse, yine bunların icadı olacak. 80'li yıllardan beri oyun oynayan biri olarak bu MS kadar oyunculuğa negatif etkisi olan başka bir firma görmedim. İşin kötüsü bu yaptıkları rezillikleri bir çok oyuncuya yenilik, gelişme olarak yutturmaları. Neyse daha fazla uzatmayalım, kısaca bir yıl içinde konsol pazarının nereye gideceğini hep beraber göreceğiz...

Tam35tr

21.3.2016 20:24:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator İlk mesajımda size şunları da söylemiştim, DLC, mikro ödeme ve paralı online sizin için oyun pazarına kazandırılmış bir yenilik midir? Hadi parasal başarıyı geçtim, oyunculuğa birbirinin kopyası FPS, TPS'leri empoze eden, deneysel oyunları değersizleştiren, oyun pazarına "p" muhabbetlerini getiren kim peki, bunlar da mı başarı sizce, cidden merak ediyorum, oyun pazarına bakış açınız nedir? Diğer taraftan sizin başarılı bulduğunuz Xbox'ı mesela Bill Gates neden kapatalım diyor veya yönetim kurulu, Phil Spencer neden PC pazarına ağırlık veriyor? Cidden başarıl olsalardı bu hamleleri yaparlar mıydı? Eğer yapmayacaklarsa, bu markayı yöneten insanların bile bir şekilde başarısızlığı kabul ettiği bir ortamda siz nasıl Xbox başarılı olmuştur diyebiliyorsunuz merak ediyorum?
Sen xbox one olarak değerlendiriyorsun dikkat edersen ki xbox one olarak bende başarısız bulduğumu belirttim. Biri 20 diğeri 40 milyona yakın satarsa tabi ki bill gates satalım departmanı der phil spencer ise windows-xbox ortak platform der. Bu konuda sana haksız dedim mi zaten ki demem. Ama ben bu nesili başarısız görüyorum ne wii u ne xbox one ne de ps4 başarılı. Satış rakamlarından bahsetmiyorum başarı derken. Oyun çeşitliliği hizmet donanım yeterlilik vs. her açıdan sınıfta kaldılar. O yüzden zaten yok VR modeli yok upgrade edilmiş xbox haberlerini duyuyoruz ki bence çok mantıklı ben buna karşı değilim. 3 sene de bir gayette konsol alınabilir. 1500 liralık telefonların yüzüne bakmazken 2000-3500 lira her sene bir telefona verirken 3 sene de bir 1700-2000 lira bir konsola istense verilebilir ama eski versiyonlara da hizmet aksamamalı ki herkes aynı oyunları oynayabilsin az düşük grafik az yüksek grafik önemli değil önemli olan oyunları oynatsın sorunsuzca.

İdrak İstimlak

21.3.2016 19:19:21

0
İlk mesajımda size şunları da söylemiştim, DLC, mikro ödeme ve paralı online sizin için oyun pazarına kazandırılmış bir yenilik midir? Hadi parasal başarıyı geçtim, oyunculuğa birbirinin kopyası FPS, TPS'leri empoze eden, deneysel oyunları değersizleştiren, oyun pazarına "p" muhabbetlerini getiren kim peki, bunlar da mı başarı sizce, cidden merak ediyorum, oyun pazarına bakış açınız nedir? Diğer taraftan sizin başarılı bulduğunuz Xbox'ı mesela Bill Gates neden kapatalım diyor veya yönetim kurulu, Phil Spencer neden PC pazarına ağırlık veriyor? Cidden başarıl olsalardı bu hamleleri yaparlar mıydı? Eğer yapmayacaklarsa, bu markayı yöneten insanların bile bir şekilde başarısızlığı kabul ettiği bir ortamda siz nasıl Xbox başarılı olmuştur diyebiliyorsunuz merak ediyorum?

Dictattor

21.3.2016 18:30:12

0
O visuali Xbone'un nasıl çalıştırabildiği ortaya çıktı demek, zilyon pikseli düşürüp diğer detaya yüklenmişler. Xbone yüzünden multiplatform bir oyunda bilgisayar, konsol farkının en belirgin olduğu yapımlardan biri olacak QB. Mitomanili elemanın şutlanması güzel, bir süre pislik yapamayacak klavye başından.

Tam35tr

21.3.2016 18:27:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Benim yazdığım şeylerin hiç birine cevap veremeden olayı bambaşka yerlere çekmeye çalışman, hatta iddia ettiğin gibi Sony fanı olmam, yukarıdaki mesajda saydığım gerçekleri değiştirmiyor. Xbox'ın 25 milyon satmış, 500 milyon zarar yazmış konsoluna başarılı deyip, aksini iddia eden insanı bilgisiz olarak itham etmen ise bildiğin ironi olmuş. Varsa verecek düzgün bir cevabın, bir önceki mesajımda yazdığım şeylere bir cevap yaz. Sorduğum soruların ne benim fanlığımla, ne de Sony ile bir alakası var. Olay tamamı ile MS'un oyun bölümünde yapmış olduğu zararlar ve oyun pazarına kazandırdığı(!) yeniliklerle alakalı. Xperia'sından girmiş, laptop'undan dem vurmuşsun ama sorduğum soruların hiç birine cevap vermemişsin. Sakın verecek bir cevabın olmadığı için olmasın?
Sen benim cevabımda ki ana düşünceyi vermek istediğim mesajı anlamadıktan sonra direk zarar etti dememi mi bekliyorsun? Eğer dediğin gibi başarısızlık sadece parasal zararsa tamam başarısız haklısın ama benim başarı kriterlerimde o ürün hakkında kalite, eleştiriler,satış rakamı ve insanların beğenisi gibi birçok etken var. Sen başarıyı sadece kar sağlamak olarak görüyorsan haklısın Microsoft boşuna kaç nesildir konsol çıkartıyor zarar ettiğini bile bile. Senin mantıkla Sony'nin de elinde sadece konsol departmanının kalması gerekiyordu. Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir neden laptop,telefondan örnek verdiğimi...

İdrak İstimlak

21.3.2016 18:19:49

0
Benim yazdığım şeylerin hiç birine cevap veremeden olayı bambaşka yerlere çekmeye çalışman, hatta iddia ettiğin gibi Sony fanı olmam, yukarıdaki mesajda saydığım gerçekleri değiştirmiyor. Xbox'ın 25 milyon satmış, 500 milyon zarar yazmış konsoluna başarılı deyip, aksini iddia eden insanı bilgisiz olarak itham etmen ise bildiğin ironi olmuş. Varsa verecek düzgün bir cevabın, bir önceki mesajımda yazdığım şeylere bir cevap yaz. Sorduğum soruların ne benim fanlığımla, ne de Sony ile bir alakası var. Olay tamamı ile MS'un oyun bölümünde yapmış olduğu zararlar ve oyun pazarına kazandırdığı(!) yeniliklerle alakalı. Xperia'sından girmiş, laptop'undan dem vurmuşsun ama sorduğum soruların hiç birine cevap vermemişsin. Sakın verecek bir cevabın olmadığı için olmasın?

Tam35tr

21.3.2016 18:05:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Hocam yorum yapanı konsol geçmişinden bilgisi olmamakla itham etmişsiniz ama verdiğiniz bilgilere bakarakta ben sizin konsol geçmişinden habersiz olduğunuzu ifade edeyim. Birincisi ilk çıkan Xbox topu topu 25 milyon satış yapmış ve başarısız bir girişten sonra bıçak gibi desteğin kesildiği, oyunculara ihanet edildiği bir konsol olmuştu. Keza başarılı olarak ifade ettiğiniz 360'ın da en büyük fail'i Jasper anakartlara kadar %65'inin 3K arızası nedeni ile çöp olması idi. 2013'e kadar geçen dönemde MS'un Xbox bölümü yaklaşık 3 milyar dolar zarar etmiş, Allah aşkına bunun neresinde bir başarı hikayesi var çözemedim? http://www.neowin.net/news/report-microsofts-xbox-division-has-lost-nearly-3-billion-in-10-years Eğer oyun piyasasına atılmış en büyük kazıklar olan DLC, mikro ödeme, paralı online gibi olayları bir kazanım olarak görüyorsanız, biz kalkalım...
Senin ps4 fanı olduğunu herkes biliyor ama ben yine de cevap vereyim. Sony dediğin firmanın tek kazancı konsol kaldı xperia z serisini örnek vereyim satış rakamları iyi ve kaliteli sevilen bir telefon serisi ama zarar ediyor diye firma kalitesiz veya başarısız diye mi adlandırıyoruz? Z serisinin yığınla kompakt ve amiral modeli çıktı. Veya Sony laptop, televizyon dahil birçok alanda zarar ediyor ama bu Sony'nin kalitesiz veya başarısız olduğunu mu gösterir yoksa rakiplerinin ve piyasanın çok zorlu olduğunu mu? Xbox 360 ps3 kadar sattı ve online sistemi olsun kontrolcüsü olsun oyun satışları olsun her yönden başarı sağladı. Sony'nin zararlarını açıklamadan Microsoft'un zararlarını açıklayıp 80 milyonun üzerinde satan xbox 360'a başarısız dersen pek objektif değilsin gibi.

İdrak İstimlak

21.3.2016 17:52:42

0
Hocam yorum yapanı konsol geçmişinden bilgisi olmamakla itham etmişsiniz ama verdiğiniz bilgilere bakarakta ben sizin konsol geçmişinden habersiz olduğunuzu ifade edeyim. Birincisi ilk çıkan Xbox topu topu 25 milyon satış yapmış ve başarısız bir girişten sonra bıçak gibi desteğin kesildiği, oyunculara ihanet edildiği bir konsol olmuştu. Keza başarılı olarak ifade ettiğiniz 360'ın da en büyük fail'i Jasper anakartlara kadar %65'inin 3K arızası nedeni ile çöp olması idi. 2013'e kadar geçen dönemde MS'un Xbox bölümü yaklaşık 3 milyar dolar zarar etmiş, Allah aşkına bunun neresinde bir başarı hikayesi var çözemedim? http://www.neowin.net/news/report-microsofts-xbox-division-has-lost-nearly-3-billion-in-10-years Eğer oyun piyasasına atılmış en büyük kazıklar olan DLC, mikro ödeme, paralı online gibi olayları bir kazanım olarak görüyorsanız, biz kalkalım...

Etheror

21.3.2016 17:46:51

0
Bu grafik derdi nedir insanlardaki? 3k 5 fps bu grafik ihtiyacının sebebi nedir? Bu kadar grafik takıntısı hatta fetişi oldukça, firmalar her sene konsol çıkarırlarsa ses etmeyeceksiniz. Sonra gelip güncel x1 ya da ps4,5 konularının altını ağlama duvarına çevirmeyin.

Tam35tr

21.3.2016 17:38:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka
quote:

Orijinalden alıntı: aytugsasal

Eğer Microsoft'un konsol işini sadece xbox one ile değerlendiriyorsan senin konsol geçmişinden haberin yok derim. Xbox ve xbox 360 dönemi microsoft çok başarılıydı özellikle xbox 360 dönemi. Ki acımasızca gömdüğünüz,kin beslediğiniz xbox one bile 20 milyonu geçti ki bu da kendi içinde değerlendirildiğinde önemli bir rakam. Eleştireceğin bir olay varsa komple bu nesili eleştirmeni öneririm çünkü berbat bir nesil. Ne oyun sayısı ne donanım anlamında ne de hizmet anlamında tam bir nesil yaşıyoruz. Xbox hizmet anlamında çok iyiyken(aylık verilen oyunlar,önemli güncellemeler,geriye uyumluluk), ps4 ise donanım ve özel oyun anlamında daha üstün konumda ki donanım derken 1080p tırtıklı 30 fps yi zor oynatan makinalarsa evet donanımı xbox one'a nazaran daha iyi. Ama her şeyden önemlisi ben grafik takıntısı olan biri değilim. Konsolları rahatça OYUN oynamak için alıyoruz ama oyun sayısı o kadar yetersiz ki... Bu nesili resmen multiplatform oyunlar kurtarıyor.Ben sega zamanlarımı saymazsam ps1,xbox zamanından beri konsol piyasasının sıkı takipçisiyim açık ara en berbat nesili yaşıyoruz bence. Ps4'e çıkan remastered oyunların sayısı yeni çıkan özel oyunlardan fazla...Bu bile oyun anlamında ne kadar yetersiz ve niteliksiz bir nesil yaşadığımızın göstergesi bence.Bu nesil 3. parti oyunların kurtardığı bir nesildir.
Bir Konsolunun Günlüğü ; Kendimi Avutuyorum Vers.2016
Burada kendimi avuttuğum veya konsolları savunduğum kısmı söyler misin? Böyle basit yorumlar atacağına atma daha iyi. Eleştiri yeteneği, saygılı yorum yeteneği kazanmamışsan yorum atma daha iyi. Yazdıklarımda şurası yanlış dediğin kısımlar var mı onları söyle seviyeli bir şekilde tartışalım. Ama bu nesili eleştirdiğim yorumumda kendini avutuyorsun diye yüzeysel bir yorum atarsan benim için yorumunun bir değeri olmaz...

Persona_Non_Grata

21.3.2016 17:07:20

+3
Uncharted ile bu çöpü karşılaştıranda gram akıl yoktur.

huseyincarnege

21.3.2016 16:44:45

0
birde 4k oyun oynatcaz demiyolarmı insan sövesi geliyor

Kasatka

21.3.2016 16:12:39

0
Adam gibi calisssin yeter işte diyorsunuz ya hocam o zaman neden insanlar nesil değiştiriyor yada neden şirketler yeni konsol cikarip ekran kartları çıkıyor ki. O zaman çalışsın yeterse Xbox 360 a neden çıkarılmıştır oyun ? Bu oyunu oynamak için bana yeni nesile geç eski nesilde yok diycekler ama eski nesilin çözünürlüğünde oyun sunacaklar ? O zaman neden satiyorsun yeni nesil diye o cihazı demezler mi ?

İdrak İstimlak

21.3.2016 15:59:47

+2
Hocam kafamiz dort gun rahat, arkadasi tatile cikarmislar. Ciddiye alip cevap bile verme...

Metal-Gear

21.3.2016 14:38:40

+2
quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu Ortaligi yine mühendisler basmis.QB de kullanilan AO,SSR,GI gibi varliklarin üzerinde kullanildigi cözünürlük,bugüne kadar görülmüs en yüksek cözünürlük ve bunlarin genel panel cözünürlügü ile uzakdan yakindan alakasi yok ACU sadece 540p.Hatta DF dmesine göre konsollarda kullanilan en iyi AA cözümü.Piksel sayimi 720p cikmasina karsin,kullanilan cok yüksek kalite köse yumusatma tekniginden dolayi 1080p bir imajin keskinliginden hic bir farkinin olmamasi
Al işte gene konuştu ya. Aynı şeyleri söylüyoruz zaten, GI ışık metoduyla render ettiğin sahnenin çözünürlüğü ile panel çözünürlüğü alakalı değil bizde onu diyoruz. Panel çözünürlüğüne göre daha düşük çözünürlükte render ediyormuş oyun, söylediğim şey bu. Panel çözünürlüğü ile ilintili demiyorum yani, kendi kendine laf çıkarmışsın yine. Ha bilmiyorsan öğren: düşük kalite GI kullanıp yüksek çözünürlüklü imaj alırsan GI sample lekeleri oluşur sahnede. Ama neticeye geldiğinde istersen birini 4K render et diğerini 144 pixel render et, ikisi birbirini bağlamaz. Kalite ise doğrudan etkilenecek, bunun tersini iddia etmen mümkün bile değil senin. Onlar bir tarafa sen aynı şeyin bir farklısını yazıp karşıt görüş sunarmış gibi bir havayı niye takındın ben onu anlamadım, kendini mi göstermeye çalışıyorsun n'apıyorsun. Ayrıca, pixel sayımının 720p çıkması, panel çözünürlüğünün gerçekte 720p olması anlamına geliyor. ACU hakkında 540p ifadesini kullandılarsa, burada panel çözünürlüğünü kastediyor olması lazım. Render mekanizmalarında "p" diye bir ifade olmaz. Sadece örnekleme ve çözünürlük olur. Progressive ya da Interlace tarama yapan bir imaj çıkarmıyorsun ortaya, ışığı render ediyorsun daha grafik motorunun içindeyken. Gelmiş geçmiş en iyi GI çözünürlüğü var diyorsun, nerden biliyon oğlum piyasadaki bütün oyunların render motorunu hack'leyip foton pixellerini mi saydın? Foton başına kaç örnekleme düşüyor onu da yazaydın bari. Sanki bana bütün oyunlarda GI varmış gibi en yüksek çözünürlük QB'dir yazmış bide. Kullanılan GI metoduna göre en iyi çözünürlük QB'dir yazsan anlayacam, onu da neye dayanarak söyleyeceksen artık. AO için çözünürlüğü bir kenara at, pixel başına kaç sample düşüyor kaliteyi o belirler AO'da. Ben oyundaki AA çözümü ve postfx kalitesi hakkında bir yorum yapmadım ayrıca. Bana konusunu açmadığım şeylerle gelme, benim muhabbet ettiğim arkadaş ana render metodunun çözünürlüğünü önemsiz bulmuş (ışıklandırma bazında), bende ona istinaden cevap yazıyorum. Sen daha içeriğini anlayamadığın konularda ordan burdan o 540p ötekinin AA'sı şöyle diye araklayıp gelme biz şimdi başka oyunla karşılaştırma yapmıyoruz, QB'ın getirdiği görsel çözümler kötü diyende yok. Neyi ispat etmeye çalışıyorsun ben çözemedim. Daha ne dediğimi bile anlamamışsın hemen başlamışsın AA şöyle çözünürlük böyle diye. Bide üstelik söylediğim şeyin aynını söylüyorsun haberin yok. Ey Allah'ım çoluk çocukla uğraşıyoruz şurada iki dakika düzgün adamlarla muhabbet etmeye çalışırken.

Kennnn

21.3.2016 14:32:13

0
Görsellik ve diğer etkenlerden faydalanmak için 720p'ye indirgenmiş bir oyuna nazaran pek iyi görünmüyor. Üstüne birde downgrade yemiş oyun.

Master_Evil

21.3.2016 13:47:14

0
yahu ne bekliyodunuz, adam gibi çalışsın yeter işte

gokhanext

21.3.2016 13:30:38

0
720p 4XMSAA kullanmıştır .Haliyle Xbox One hem köşe yumuşatma hemde çözünürlük artişi yapamıyor. Tırtık Tırtık oynamaktaNSA 720p köşe yumuşatmali oynamak daha iyi.Yıl 2016 720p olmaması gerek.

RushEpicsTR

21.3.2016 13:18:51

0
PC'de 4k oynanıyor 1080p nedir ki zaten ha 720 ha 1080p kolpa sıkar oldu firmalar. Son zamanlarda oyun yok adam akıllı o yüzden grafiklere takmamak lazım

Chirrut Imwe

21.3.2016 13:15:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake Daha dün sen değilmiydin. Uncharted 4'ü döver Quantum break diye :D Ne döneksiniz be dansöz oldunuz iyice dansöz Uncharted i oyanyamazsın zaten fakir git LOL fln oynamaya devam et sen PS4.5 fln bi sevindin duyunca tabi senin pc in 1080p bile açamadığı için ucuza 4k oynayacan dimi çakal fakirus seni
Türkce dersi veririm hayrina bi daha oku."QB kiyaslanamayacak kadar daha iyi duruyor" demisim.Bide su fakir makir ne ayak bu yahu? Sizin yaraticiliginiz bu kadar mi? Daha önce senin gibiler vardi PM den soktum konsollari gözlerinin icine kestiler sesini.Sana da aynisini yapiyim istiyorsan.Cocugun seviye ayaklar altinda dolasiyor.EEE nediyim artik,Bi davetiye yolluyim,vize alabilirsen gel gör su fakir halimi

SOLID SNAKE

21.3.2016 13:06:15

+1
Daha dün sen değilmiydin. Uncharted 4'ü döver Quantum break diye :D Ne döneksiniz be dansöz oldunuz iyice dansöz Uncharted i oyanyamazsın zaten fakir git LOL fln oynamaya devam et sen PS4.5 fln bi sevindin duyunca tabi senin pc in 1080p bile açamadığı için ucuza 4k oynayacan dimi çakal fakirus seni

Chirrut Imwe

21.3.2016 12:51:59

0
1) Uncharted'i oynamak istedigimi de nerden cikartmis bu arkadas acaba biri bi sorsun. 2) QB ile U4'ü kiyaslamk gibi bi gaflet de asla bulunmam merak etme cünkü QB kiyaslanamayacak derecede daha iyi duruyor 3) PS4K ciktiginda alip,resimlerini koyup,sanada burda " ah ah keske bende de olsaydi" diye bi ic gecirttiricem merak etme sen

refuse2k3

21.3.2016 12:37:27

0
Quantum Break To Receive Massive Patch Improving Graphics This Week http://wccftech.com/quantum-break-receive-massive-patch-improving-graphics-week/

SOLID SNAKE

21.3.2016 12:24:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu Oyunun grafikleri dehset ötesi Oha be kardesim
Remedy'nin bu işte üstüne yok. Max Payne den beri gelen bir zaman ile oynama yetenekleri var adamların, bullet time vs. dağılan ketçap hardal vs aynen zamanda geri geliyor.

Chirrut Imwe

21.3.2016 12:06:39

+1
Oyunun grafikleri dehset ötesi Oha be kardesim

Exclusive.Gamer

21.3.2016 11:34:14

0

Chirrut Imwe

21.3.2016 11:23:38

0
Biri bu cocugu durdursun. Daha önce 50 tane oyuna,yama ile cözünürlük ve performans artisima gidildi. AC4,COD,UFC vb... Bide o cahilligi ile bana mahsum köylü diyor

Kasatka

21.3.2016 10:40:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: aytugsasal

Eğer Microsoft'un konsol işini sadece xbox one ile değerlendiriyorsan senin konsol geçmişinden haberin yok derim. Xbox ve xbox 360 dönemi microsoft çok başarılıydı özellikle xbox 360 dönemi. Ki acımasızca gömdüğünüz,kin beslediğiniz xbox one bile 20 milyonu geçti ki bu da kendi içinde değerlendirildiğinde önemli bir rakam. Eleştireceğin bir olay varsa komple bu nesili eleştirmeni öneririm çünkü berbat bir nesil. Ne oyun sayısı ne donanım anlamında ne de hizmet anlamında tam bir nesil yaşıyoruz. Xbox hizmet anlamında çok iyiyken(aylık verilen oyunlar,önemli güncellemeler,geriye uyumluluk), ps4 ise donanım ve özel oyun anlamında daha üstün konumda ki donanım derken 1080p tırtıklı 30 fps yi zor oynatan makinalarsa evet donanımı xbox one'a nazaran daha iyi. Ama her şeyden önemlisi ben grafik takıntısı olan biri değilim. Konsolları rahatça OYUN oynamak için alıyoruz ama oyun sayısı o kadar yetersiz ki... Bu nesili resmen multiplatform oyunlar kurtarıyor.Ben sega zamanlarımı saymazsam ps1,xbox zamanından beri konsol piyasasının sıkı takipçisiyim açık ara en berbat nesili yaşıyoruz bence. Ps4'e çıkan remastered oyunların sayısı yeni çıkan özel oyunlardan fazla...Bu bile oyun anlamında ne kadar yetersiz ve niteliksiz bir nesil yaşadığımızın göstergesi bence.Bu nesil 3. parti oyunların kurtardığı bir nesildir.
Bir Konsolunun Günlüğü ; Kendimi Avutuyorum Vers.2016

Kasatka

21.3.2016 10:34:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu Oyun iyi olsun,adam gibi bi deneyim yasayalim eyvallah da 720p 2016 yilinda nedir arkadas Remedy heralde saka falan yapiyor.Belki bi ilk gün yamasi falan gelir ama gelmezse:
Yamayla çözünürlüğün değişebileceğini sanan masum köylü. Buda iyiymis. Keşke ben TV ye de bi güncelleme gelse de 1080p den 4k ya ciksa. Bende bekliyorum ama bi turlu gelmiyor nedense.

refuse2k3

21.3.2016 09:42:21

+1
Bir oyunun kalitesi sadece çözünürlüğüne bakılarak verilmez. QUANTUM BREAK EPISODE 1: MONARCH SOLUTIONS https://www.youtube.com/watch?v=wHeKQGUzZgc&feature=youtu.be

Chirrut Imwe

21.3.2016 08:58:21

0
Ortaligi yine mühendisler basmis.QB de kullanilan AO,SSR,GI gibi varliklarin üzerinde kullanildigi cözünürlük,bugüne kadar görülmüs en yüksek cözünürlük ve bunlarin genel panel cözünürlügü ile uzakdan yakindan alakasi yok ACU sadece 540p.Hatta DF dmesine göre konsollarda kullanilan en iyi AA cözümü.Piksel sayimi 720p cikmasina karsin,kullanilan cok yüksek kalite köse yumusatma tekniginden dolayi 1080p bir imajin keskinliginden hic bir farkinin olmamasi

Metal-Gear

21.3.2016 06:46:18

+6
Bence yanlış düşünüyorsun hocam. PDF'e bende göz attım da haberin orijinalinde de yer aldığı üzere: GI, SS-Lighting ve SSAO çözünürlüğü x720 imiş. CG bir sahneyi görülebilir hale getiren ana element ışıklandırma değil mi? Oyundaki ışıklandırma tekniği ise harika görünüyor aslında. Bütün sahne çoğu yerde tek bir gün ışığı elementi üzerinden indirekt ışık sekmesi ile aydınlatılmış. Bu yöntemide Irradience GI ile beslemişler ki volume light'tan objelere ve parçacık efektlerine kadar her şey GI'dan etkilenecek diyor. Yani oyundaki sahnelerin tümünü bu şekilde aydınlatıyorsun ve aydınlatmada kullanılan Render çözünürlüğü, panel çözünürlüğüne göre düşük. Kaplama çözünürlüğünün yüksek olması (ki hakkında bir bilgi verilmemiş) render kalitesini artırmayacak yani. GI ile aydınlatılan bir sahnede, GI kalitesinin yüksek olmasını tercih ederim. Yani GI ile render ettiğin sahnede GI kalitesinden ödün vermek sıkıntılı sayılabilecek bir durum. Hadi AO çözünürlüğü neyse onu arka plana atsan da olur. GTA 5'te bahsetmiş olduğun seçenekler her oyunda var aslında, bütün oyunlarda Reflection quality seçeneği oluyor. Objelerdeki RF Probe'a müdahale ediyoruz, çözünürlük değişiyor o imkan bize ait PC oyunlarında zaten. Sadece her oyunda bahsetmiş olduğun Reflection AA seçimi yok, o da çözünürlükle alakalı değil yansıma işlendikten sonra render sonrası işlem olarak anti aliasing kalitesini artırma seçeneğini bize sunmuşlar sadece. Bunu direk reflection quality'e bağlı da tutabilirlerdi, ayırmışlar ama. Post process'e giriyor o biraz. Quantum Break'deki aydınlatma yöntemi GTA ile aynı değil arada çok fark var. Yani özetle GI'ın, Işığın, AO'nun vesaire çözünürlüğünün düşük olması demek, render çözünürlüğünün düşmesi demektir burada. Sahneyi bize kaplamalardan önce direkt ve indirekt aydınlatmalar sunacak, bunun kalitesi önemli takılmayacak bir şey değil. Kaplama çözünürlüğü, sahnenin render edilmesinden bağımsız çalışır. 4k texture koyup geniş ölçek bir aydınlatmada x640'a tekabul bir render'da alabilirsin. Sonuç bok gibi olur ama. Direkt olarak kaliteye etki yani bu. Aydınlatma render metodu diğer oyunlardaki ile aynı değil çünkü. Bunların render çözünürlüğünü yüksek tutup gerçek dünyaya yakın bir ışıklandırma için GTX 980ti istiyor işte oyun PC'lerde. Aslında sahneyi aydınlatmak için kullanılan metod niye bu kadar yüksek sistem istediğini açıklıyor. XO'da render kalitesinin nispeten düşük olması normal, konsola bok atamam yani. Konsolların gücü ortada. PS4'e de çıksaydı en fazla x900 olurdu heralde render çözünürlüğü. Belki de olmazdı bile. Şunu söyleyebilirim, oyunu görsel açıdan hakkıyla oynamak için önerilen sistemli PC lazım. Bu aydınlatmaları PC'de görmek ister insan. :)

canpii

21.3.2016 01:59:43

+1
kimse pdf i açıp ne olduğuna bakmamış heralde. light map, reflection map vs 720 p ile hesaplanmış diyor. yani texture vs ile alakalı bir nokta değil. texture'lar 1080p ise yansıma hesaplarının 720p ile yapılması sıkıntı bir durum değil. örneğin gta5 grafik ayarlarındaki klasik bildiğimiz çözünürlük, aa ayarlarının yanında bir de bu yansıma çözünürlüğü ile aa'sı vardı. gta 5 bize seçenek sunmuştu onu ama oyunların %99 u onu seçenek olarak bile görmüyor. belki 720p kadar bile değil çoğunda. kim camdan yansıyan ışığın çözünürlüğünü umursadı ki gta5 te bile. detayın detayı noktalar onlar. 2'li 3'lü sli yapanların işi. bu ara xbox a sövmek moda diye ottan b*ktan nem kapmayın gençler. altı üstü %10 civar fark var konsolların arasında. birisi eşek birisi at değil ki =) editor arkadaşlar da haberleri daha detaylı verse güzel olacak. belki de amaç zaten konsolcuları birbirine düşürmek =)

dingo egret!

21.3.2016 01:40:18

0
Yine başlığı görür görmez haberi okumaksızın hemen fan-troll yorumlarını okumaya başladım. İyi ki varsınız lan, Pazar günü saat akşam 20:00'e kadar çalışmak zorunda kalan beni bile kahkahalarla güldürdünüz, keyfim yerine geldi.

Tam35tr

21.3.2016 00:51:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: hasretbitmez
quote:

Orjinalden alıntı: aytugsasal
quote:

Orjinalden alıntı: hasretbitmez Microsoft hiç konsol işine girmemeliydi, ağzına yüzüne bulaştırdı, yol yakınken bıraksınlar, daha fazla rezil olmak istemiyorlarsa, gerçi bunlara yüzüne tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal ne farkeder ki .
Eğer Microsoft'un konsol işini sadece xbox one ile değerlendiriyorsan senin konsol geçmişinden haberin yok derim. Xbox ve xbox 360 dönemi microsoft çok başarılıydı özellikle xbox 360 dönemi. Ki acımasızca gömdüğünüz,kin beslediğiniz xbox one bile 20 milyonu geçti ki bu da kendi içinde değerlendirildiğinde önemli bir rakam. Eleştireceğin bir olay varsa komple bu nesili eleştirmeni öneririm çünkü berbat bir nesil. Ne oyun sayısı ne donanım anlamında ne de hizmet anlamında tam bir nesil yaşıyoruz. Xbox hizmet anlamında çok iyiyken(aylık verilen oyunlar,önemli güncellemeler,geriye uyumluluk), ps4 ise donanım ve özel oyun anlamında daha üstün konumda ki donanım derken 1080p tırtıklı 30 fps yi zor oynatan makinalarsa evet donanımı xbox one'a nazaran daha iyi. Ama her şeyden önemlisi ben grafik takıntısı olan biri değilim. Konsolları rahatça OYUN oynamak için alıyoruz ama oyun sayısı o kadar yetersiz ki... Bu nesili resmen multiplatform oyunlar kurtarıyor.Ben sega zamanlarımı saymazsam ps1,xbox zamanından beri konsol piyasasının sıkı takipçisiyim açık ara en berbat nesili yaşıyoruz bence. Ps4'e çıkan remastered oyunların sayısı yeni çıkan özel oyunlardan fazla...Bu bile oyun anlamında ne kadar yetersiz ve niteliksiz bir nesil yaşadığımızın göstergesi bence.Bu nesil 3. parti oyunların kurtardığı bir nesildir.
Xbox360 altın dönemiydi ki, kendimde kullanıyorum yalnız, xbox one bronze bile değil, bir esram tutturmuşlar, hiç bir artısını göremedik daha. 720 p oyun oynatacak makine yapacaksan hiç, yeni nesil diye kandırmayacaksın, ps4 exclusive olsun olmasın çoğu oyunu 1080p , iş yapımcı da bitiyor diyeceksin, ama çoğunluk donanımsal yetersizlikte bitiyor.
Kesinlikle iş yapımcı da bitiyor demicem hocam o konuda haklısın zaten yorumumda ps4'ün bile yetersiz olduğunu belirttim ki xbox one nasıl yeterli olsun. Mesele zaten hem donanım açısından hemde oyun sayısı ve çeşitliliği açısından yetersiz bir nesil yaşıyor olmamız...

GT_55

21.3.2016 00:45:29

+2
Neden 4k değil.

BSC Misafiri

21.3.2016 00:28:50

0
PS4 Uncharted 4, infamous SS, Batman Arkham Knight, Division gibi daha iyi efektli dev gibi oyunları 1080p olarak oynatıyor. Xbox Exc denilen sığ bir oyunda 720p'de sürünüyor Microsoft'un kendi kullanıcılarına üvey evlat gibi davranması daha da vahim. Phil Spencer "Amacımız PC sahiplerine xbox satmak değii" derken şaka yapmıyormuş demek ki. Nerden tutsak kopuyor maalesef...

hasretbitmez

21.3.2016 00:18:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: aytugsasal
quote:

Orjinalden alıntı: hasretbitmez Microsoft hiç konsol işine girmemeliydi, ağzına yüzüne bulaştırdı, yol yakınken bıraksınlar, daha fazla rezil olmak istemiyorlarsa, gerçi bunlara yüzüne tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal ne farkeder ki .
Eğer Microsoft'un konsol işini sadece xbox one ile değerlendiriyorsan senin konsol geçmişinden haberin yok derim. Xbox ve xbox 360 dönemi microsoft çok başarılıydı özellikle xbox 360 dönemi. Ki acımasızca gömdüğünüz,kin beslediğiniz xbox one bile 20 milyonu geçti ki bu da kendi içinde değerlendirildiğinde önemli bir rakam. Eleştireceğin bir olay varsa komple bu nesili eleştirmeni öneririm çünkü berbat bir nesil. Ne oyun sayısı ne donanım anlamında ne de hizmet anlamında tam bir nesil yaşıyoruz. Xbox hizmet anlamında çok iyiyken(aylık verilen oyunlar,önemli güncellemeler,geriye uyumluluk), ps4 ise donanım ve özel oyun anlamında daha üstün konumda ki donanım derken 1080p tırtıklı 30 fps yi zor oynatan makinalarsa evet donanımı xbox one'a nazaran daha iyi. Ama her şeyden önemlisi ben grafik takıntısı olan biri değilim. Konsolları rahatça OYUN oynamak için alıyoruz ama oyun sayısı o kadar yetersiz ki... Bu nesili resmen multiplatform oyunlar kurtarıyor.Ben sega zamanlarımı saymazsam ps1,xbox zamanından beri konsol piyasasının sıkı takipçisiyim açık ara en berbat nesili yaşıyoruz bence. Ps4'e çıkan remastered oyunların sayısı yeni çıkan özel oyunlardan fazla...Bu bile oyun anlamında ne kadar yetersiz ve niteliksiz bir nesil yaşadığımızın göstergesi bence.Bu nesil 3. parti oyunların kurtardığı bir nesildir.
Xbox360 altın dönemiydi ki, kendimde kullanıyorum yalnız, xbox one bronze bile değil, bir esram tutturmuşlar, hiç bir artısını göremedik daha. 720 p oyun oynatacak makine yapacaksan hiç, yeni nesil diye kandırmayacaksın, ps4 exclusive olsun olmasın çoğu oyunu 1080p , iş yapımcı da bitiyor diyeceksin, ama çoğunluk donanımsal yetersizlikte bitiyor.

Tam35tr

21.3.2016 00:11:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: hasretbitmez Microsoft hiç konsol işine girmemeliydi, ağzına yüzüne bulaştırdı, yol yakınken bıraksınlar, daha fazla rezil olmak istemiyorlarsa, gerçi bunlara yüzüne tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal ne farkeder ki .
Eğer Microsoft'un konsol işini sadece xbox one ile değerlendiriyorsan senin konsol geçmişinden haberin yok derim. Xbox ve xbox 360 dönemi microsoft çok başarılıydı özellikle xbox 360 dönemi. Ki acımasızca gömdüğünüz,kin beslediğiniz xbox one bile 20 milyonu geçti ki bu da kendi içinde değerlendirildiğinde önemli bir rakam. Eleştireceğin bir olay varsa komple bu nesili eleştirmeni öneririm çünkü berbat bir nesil. Ne oyun sayısı ne donanım anlamında ne de hizmet anlamında tam bir nesil yaşıyoruz. Xbox hizmet anlamında çok iyiyken(aylık verilen oyunlar,önemli güncellemeler,geriye uyumluluk), ps4 ise donanım ve özel oyun anlamında daha üstün konumda ki donanım derken 1080p tırtıklı 30 fps yi zor oynatan makinalarsa evet donanımı xbox one'a nazaran daha iyi. Ama her şeyden önemlisi ben grafik takıntısı olan biri değilim. Konsolları rahatça OYUN oynamak için alıyoruz ama oyun sayısı o kadar yetersiz ki... Bu nesili resmen multiplatform oyunlar kurtarıyor.Ben sega zamanlarımı saymazsam ps1,xbox zamanından beri konsol piyasasının sıkı takipçisiyim açık ara en berbat nesili yaşıyoruz bence. Ps4'e çıkan remastered oyunların sayısı yeni çıkan özel oyunlardan fazla...Bu bile oyun anlamında ne kadar yetersiz ve niteliksiz bir nesil yaşadığımızın göstergesi bence.Bu nesil 3. parti oyunların kurtardığı bir nesildir.

Chirrut Imwe

20.3.2016 23:57:30

0
Update: "A mixture of strong post effects (such as film grain and motion blur), plus excellent anti-aliasing work well in hiding much of the stair-stepping we'd expect of a lower resolution game. Added to this, image quality appears sharper and noticeably cleaner in more static scenes, where a pixel count suggests something closer to a 900p presentation. A temporal reconstruction anti-aliasing solution is a strong contender - a technique where information from previously rendered frames is blended with the current one" Oyunun son cözünürlügü ancak ciktiginda belli olur. DF su an icin kendinden emin degil

hasretbitmez

20.3.2016 23:50:25

0
Microsoft hiç konsol işine girmemeliydi, ağzına yüzüne bulaştırdı, yol yakınken bıraksınlar, daha fazla rezil olmak istemiyorlarsa, gerçi bunlara yüzüne tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal ne farkeder ki .

burayk

20.3.2016 23:25:02

0
quantum break kadar oyunun içeriği haricindeki olaylarla ön plana gelen bir oyun görmedim. çıksın da oyun nasıl bir oynanış ve hikayeye sahip görelim.

emre1393

20.3.2016 22:52:08

0
haydaa

esmerbuyucu

20.3.2016 22:48:55

+2
PC kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu hala Xbox One'dan daha aşağı grafikte oynuyor. Ama lafa gelince bülbül.

BSC Misafiri

20.3.2016 22:46:33

0
Bazıları timed exclusive denen oyunların ne olduğunu bilmiyor. Neyse, Xbox a güvenmiyorum Microsoftun nede olsa.

keremec

20.3.2016 22:41:07

+1
Keşke Xbox one ismi ile değilde beklendiği gibi Xbox 720 olarak çıksaydı hemde daha uygun bir isim olurdu

KAKÁ

20.3.2016 22:15:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Benim bir şey çektiğim yok senin zoruna gitmiş olacak ki beni alıntılamışsın! Grafik manyağı olsam gider PC toplardım, 640p olsa bile Xbox One da devam çünkü biz bu konsola kalıcı olarak gönlümüzü vermişsiz beni dönek tayfayla karıştırma.
Sadece gönlünü mü verdin kanka

aterikasedi

20.3.2016 21:51:46

0
Konsola boşuna xbox 720 demiyoruz

deep8989

20.3.2016 21:38:33

0
Oyun guzelse farketmez fan dicek arkadaslar ps4 kullanicisiyim bilginize

Persona_Non_Grata

20.3.2016 21:34:30

+5
hayırdır admin çöpbox dedim diye mi mesajımı sildin? bu mu yani? küfürler ediyor millet onlar duruyor

BSC Misafiri

20.3.2016 21:29:24

+1
Şimdi PC de miiiiis gibi akarık diyeceğim de son dönemlerdeki optimizasyon rezillikleri+downgrade lerden ötürü tırsar, bu cümleyi rahat rahat kuramaz oldum.

BSC Misafiri

20.3.2016 21:29:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: Attila the Great Oyun gayet kalite iyide grafiklere sahip, çözünürlüğün bir ehemmiyeti yok.
Hem çözünürlük kötü hem de grafik hataları var. Oyun içinde 720p özellikler kullanılmış.

BSC Misafiri

20.3.2016 21:28:05

+1
Oynamam hiç sorun değil ps4 devam...

BSC Misafiri

20.3.2016 21:28:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: TheHobits67
quote:

Orjinalden alıntı: SgtLittleNoob
quote:

Orjinalden alıntı: demo22 720p çok iyi bir değer deyilmi konsolcular için ?
1280x720 çözünürlük çoook eskide kaldı. Bugün Xbox One'dan daha ucuz laptoplar bile 1366x768 çözünürlüğe sahip
Gülmemek elde değil :D Oysaki PS4 fiyatında 1500tl lik GTX950 li pc Fallout 4 te ultra ayarlarda 30 fps ve üstü verirken Konsollarda medium olmasına rağmen 30 fps de sabit kalmıyor :D Hani PS4 fiyatının 3 katı lazımdı iyi bir PC için
2.5 yıl önce öyleydi, geçen süreçte o ekran kartının üzerine 10 model çıkarıp değerini düşüren donanım üreticilerinin ne kadar sömürücü oldukları ortaya çıkıyor. Madem yeni çıkan Fallout 4 gibi bir oyunu ultra ayar ve 30 FPS üstünde de uygun fiyatla oynamak mümkün 3-4 bin liraya ekran kartı almanın mantığı nedir? Kuş mu konduruluyor yoksa!

The_Rahip

20.3.2016 21:21:49

+3
Oyun 720p olabilir ama grafikler oldukça güzel ve oyunun heryerinden kalite akıyor. 720p diye şimdi bu oyunu yerden yere vurmak yada oynamamak mı gerekiyor. Konsol oyuncuları bu çözünürlük muhabbetini bu kadar önplana çıkardıkça firmalar iki haftada bir cihazlarını güncellemek zorunda bıraksalar müstehaktır.

Grasyas01

20.3.2016 21:13:08

0
Let the linç begin

Tam35tr

20.3.2016 21:08:23

0
Yav artık bu nesilde çözünürlük-fps konuşmanın anlamı kaldı mı? Hem yetersiz bir nesil diyorsunuz hemde konsolların güçlendirilmiş versiyonlarının çıkış haberlerine nefretinizi kusuyorsunuz. Karar verin ne istediğinize? Konsollar baştan çok güçlü çıksa 2000-2500 tl gibi fiyatlara kim alabilecek? Konsollar donanımdan ziyade oyun ve yazılımdan kazanıyor. Bu oyun içinde oyun umalımda klasik remedy kalitesinde sürükleyici bir hikaye ve oynanışla gelsin, çözünürlük ve 30 fps falan olayları umrumda değil açıkçası pek.

FantasyFiRe

20.3.2016 21:05:53

+1
bu oyun pc de oynanır ama windows store oyunlarında SLI ve CF desteğinin olmaması büyük saçmalık bunu düzeltmeleri lazım.

neo-life

20.3.2016 20:46:23

0
Abi bir kişide çıkıp bu oyunda x1 de 720p de çalışacak garfik mi var dememiş bu konsolda en son star wars 720p de çalıştı oda 60 fps içindi tamam x1 güçlü bir konsol değil de bu oyunda o kadar grafiği aman aman bir oyun değil en azından 900p olabilirdi diye düşünüyorum division 1080p çalıştığı yerde uzun süre konsola exclusive çıkacağı düşünülen bir oyunun bu değerde çalışması tamamen saçmalık bence

deadlight54

20.3.2016 20:43:02

0
Savaş çıkar diyordum, yine çıkmış

TheHobits67

20.3.2016 20:18:08

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake Ne çektin be Pinky Önce rise of tomb raider, sonra quantum un pc ye gelmesi şimdi de bu. acıların çocuğu emrah bile bu kadar acı çekmedi
Benim bir şey çektiğim yok senin zoruna gitmiş olacak ki beni alıntılamışsın! Grafik manyağı olsam gider PC toplardım, 640p olsa bile Xbox One da devam çünkü biz bu konsola kalıcı olarak gönlümüzü vermişsiz beni dönek tayfayla karıştırma.
Yav bide bu konsol 720p de oynatıyorda PS4 olsaydı 1080p mi oynatacaktı ? Xboxla aynı ayarlar 900p anca oynatır.Sanki kendi konsolları çok iyiymiş gibi Xboxa saydırıyorlar.

TheHobits67

20.3.2016 20:15:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: SgtLittleNoob
quote:

Orjinalden alıntı: demo22 720p çok iyi bir değer deyilmi konsolcular için ?
1280x720 çözünürlük çoook eskide kaldı. Bugün Xbox One'dan daha ucuz laptoplar bile 1366x768 çözünürlüğe sahip
Gülmemek elde değil :D Oysaki PS4 fiyatında 1500tl lik GTX950 li pc Fallout 4 te ultra ayarlarda 30 fps ve üstü verirken Konsollarda medium olmasına rağmen 30 fps de sabit kalmıyor :D Hani PS4 fiyatının 3 katı lazımdı iyi bir PC için

demo22

20.3.2016 20:08:41

+1
720p çok iyi bir değer deyilmi konsolcular için ?

gerçekoyuncu11

20.3.2016 20:05:25

0
yalnız ben digital foundry nin bu videosunu dün izlemiştim adamlar nefis bir iş çıkarmışlar microsoftun yalanını da ortaya koydular minimum gtx760 isteyen bir oyunun 1080p x1 de çalışması zor olurdu zaten.

Project Scorpio

20.3.2016 20:04:07

+2
Onu PS fanlarının kendi dedi downgrade var diye ben desem ne yazar.

Attila the Great

20.3.2016 19:59:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Benim bir şey çekyiğim yok senin zoruna gitmiş olacak ki beni alıntılamışsın! Grafik manyağı olsam gider PC toplardım, 640p olsa bile Xbox One da devam çünkü biz bu konsola kalıcı olarak gönlümüzü vermişsiz beni dönek tayfayla karıştırma.
Helal olsun reis, arkandayız.

alpalp84

20.3.2016 19:58:59

0
zaten 1080p olacağına ilk günden inanmamıştım. bu konsol bu oyunu 1080p oynatamaz.

Metal-Gear

20.3.2016 19:53:07

+7
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake Ne çektin be Pinky Önce rise of tomb raider, sonra quantum un pc ye gelmesi şimdi de bu. acıların çocuğu emrah bile bu kadar acı çekmedi
Benim bir şey çekyiğim yok senin zoruna gitmiş olacak ki beni alıntılamışsın! Grafik manyağı olsam gider PC toplardım, 640p olsa bile Xbox One da devam çünkü biz bu konsola kalıcı olarak gönlümüzü vermişsiz beni dönek tayfayla karıştırma.
O zaman kardeşim madem grafik takıntınız yok, öyleyse her Uncharted başlığına ooo downgrade yemiş, ooo şurası şöyle olmuş burası böyle olmuş yazıpta, her Xbox oyun başlığındaki CGI resimlere bakıp, ooo bu grafik Xbox One'ın oyun içi grafiğidir yazmayın. Bir inandırıcılığınız kalmıyor. ;)

Attila the Great

20.3.2016 19:53:06

+1
Oyun gayet kaliteli iyi de grafiklere sahip, çözünürlüğün bir ehemmiyeti yok.

CoreGame

20.3.2016 19:51:48

0
kill zone bile bu kadar yemedi bi mp sinde 900p oldu diye yaygara koparanlar görüyoruz xo yu single oyunda 720 p ahhahahahhhsdhah

Chirrut Imwe

20.3.2016 19:45:44

+1
Oyun iyi olsun,adam gibi bi deneyim yasayalim eyvallah da 720p 2016 yilinda nedir arkadas Remedy heralde saka falan yapiyor.Belki bi ilk gün yamasi falan gelir ama gelmezse:

Guest-BB2CECC18

20.3.2016 19:45:02

0
Kalitesi 720pden iyi olacaktır bu kadar tartışmaya dert etmeye gerek yok.

Source

20.3.2016 19:38:41

0
Bu oyunu PC'de oynayacağım için sorun yok. :)

Sisyphus

20.3.2016 19:36:05

0
Exc kalsa sorun değil de şu haliyle çoğu kullanıcı Pc'de oynar. Gerçi ben Xbox One'da oynamayı düşünüyorum

TnesQuare

20.3.2016 19:35:55

0
Kavga çıkar.

KoRnTuNeS

20.3.2016 19:33:52

+1
bence oyun gayet güzel olduğundan 720p olması sorun olmaz. ama tabi grafik fetişi olanları tatmin etmeyecektir.

RaiTrQ

20.3.2016 19:32:24

+1
Allahım şu haberden sonra ezikoyuncu nun suratını görseydik

orangeblu

20.3.2016 19:26:35

+3
Bence konsolun adı xbox 720 olmalıydı.

ozi_41

20.3.2016 19:19:26

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Benim bir şey çekyiğim yok senin zoruna gitmiş olacak ki beni alıntılamışsın! Grafik manyağı olsam gider PC toplardım, 640p olsa bile Xbox One da devam çünkü biz bu konsola kalıcı olarak gönlümüzü vermişsiz beni dönek tayfayla karıştırma.
Ach. Sevdasi konsol degil

Kasatka

20.3.2016 19:18:03

0
720p sorun degil oyun iyi oldyktan sonra ben 320 ye 240 da da oyun oynarim da (su an oynadigim oyun sega saturn un deep fear i mesela) oyunun iyi olacagi da supeli. Max payne nin neredeyse ayni dinamiklerinin a biraz gelistirilmis hi gibi ve oynanis videarindan hareketle cok klise ve kendini cok tekrar eden sıkan bir oyuna benziyor Alacagi not benim kanaatin 6.5 ila 8.5 arasi.

Jack Rabbit Slims

20.3.2016 19:16:13

+6
Yav yeter be kardeşim, konsol piyasasında 3 lafın 4'ünün yalan olmasından bıktık usandık artık. Ms'i de Sony'si de diğer yapımcıları da, alayı şerefsiz. Önce bilmemneden oyun içinde çekildi diye videolar yayınlarlar, oyun öyle çıkmayınca da sus pus! Aslında Amerika'da bu konuda davalar açılmasını beklerdim, alenen tüketici hukukuna aykırı bu davranışlar.

BSC Misafiri

20.3.2016 19:14:12

+1
Eski nesil xboxcı olarak sizlere (yani oynayacak olanlara) tek dileğim bari FPS-frame düşüşü olmadan şu eseri oynayabilin.. Bide şu şaşırdık mı hayır mesajları sıktı yeni bir şey bulun ya da yaratıcı olun yeni cümleler üretin.

BSC Misafiri

20.3.2016 19:13:48

+1
Uncharted 4 hertürlü ezip geçer bunu. Bir kere senaryo ve draw distance farkı dağ gibi. Ayrıca daha çok satar. Remedi çalışanları bile Uncharted fanı

Project Scorpio

20.3.2016 19:12:39

+17
quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake Ne çektin be Pinky Önce rise of tomb raider, sonra quantum un pc ye gelmesi şimdi de bu. acıların çocuğu emrah bile bu kadar acı çekmedi
Benim bir şey çektiğim yok senin zoruna gitmiş olacak ki beni alıntılamışsın! Grafik manyağı olsam gider PC toplardım, 640p olsa bile Xbox One da devam çünkü biz bu konsola kalıcı olarak gönlümüzü vermişsiz beni dönek tayfayla karıştırma.

Guest-AEF248198

20.3.2016 19:05:00

+3
Neyse gençler PC'de 1080p oynarsınız, çok üzülmeyin.

Wayward Son

20.3.2016 19:04:52

+3
Tebrikler MS, helal.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

mementopolis

20.3.2016 18:58:16

+16
720p de olsa oynanir teknik ifadeler yüzünden gina geldi artik.

SOLID SNAKE

20.3.2016 18:57:50

+18
Ne çektin be Pinky Önce rise of tomb raider, sonra quantum un pc ye gelmesi şimdi de bu. acıların çocuğu emrah bile bu kadar acı çekmedi

prexz

20.3.2016 18:56:44

0
ahahha güldürdü:d

trkomandoo

20.3.2016 18:55:31

0
mıcro 2 türlüde kazanıyor hem xbox hemde windows 10 her türlü satacak . . sonyciler HADİ İYİSİNİZ TEKEL oldunuz :D

rambocuk

20.3.2016 18:45:44

+2
normalde konsollar hep daha iyi olurdu işin gerçeği bu ve herkes konsol fanı bu yüzden oldu son yıllara kadar pc doğru düzgün oyun çıkmıyordu ama artık işler tersine döndü pc hızla arayı aştı konsolun pc ye yetişmesi için 400 değil 1500 dolarlık fiyatlarla çıkması gerekiyor

ultralisan

20.3.2016 18:41:22

+14
Ya abi yeter artık, bu nesil nasıl bir nesilmiş, ps4 xbox hepsi fail gülmekten öldük bu nesilde

kolonato_

20.3.2016 18:41:04

+1
Sonra neden PS4 fazla satıyor. Rakibi'nin iyi hamleler yapması gerekirken gittikçe dibe batıyor, pazarı da Sony domine ediyor haliyle.

asahi1

20.3.2016 18:37:32

+1
Pc'si olupta(oyunu açacak bir sistem) kim bunu xbox one'da oynayacak ki ? Bu tarz haberlerin "xbox one" için bi önemi kalmadı.Zaten xbox one'ın bir önemi kalmadı.

veterangamer

20.3.2016 18:35:32

0
ooo xbox 720 alırım bir dal

Cityzens

20.3.2016 18:33:10

0
Yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis

C.H.N

20.3.2016 18:29:17

+22
Şaşırdık mı? Tabii ki hayır.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Break
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız