Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantum Break'in Gelişim Sürecine Yeni Yeni Başlanıyormuş


    Xbox One'ın duyuru döneminde karşımıza çıkan Quantum Break'i, Alan Wake serisinin yapımcıları Remedy geliştiriyor. Büyük merakla beklenen oyunlardan Quantum Break için biraz heves kırıcı bir açıklama geldi. 
 
    Microsoft'un Avrupa'daki dağıtım ekibinin başındaki isim John Needham, E3'te gösterilecek oyunlardan söz etti. Quantum Break'e de değinen Needham, "Quantum Break büyük bir birinci parti oyunu. Şu an için hakkında fazla açıklamam doğru olmaz ama gerçekten büyük ve heyecan verici bir yapım olacak. Oyunun gelişim süreci hemen hemen yeni başlamış durumda." sözlerini söyledi.
 
Eğer gerçekten yeni yeni başlanıyorsa 2016'yı görmek bile şaşırtıcı olmayabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Quantum Break Remedy Microsoft Xbox One Action
Wolfenstein: The New Order'ın PC Sürümünde Teknik Problemler Baş Gösterdi Child of Light PS Vita İçin de Duyuruldu (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.5.2014 19:05:22

0
Şahsen oyuna büyük haksızlık yapmışsınız.Evet oyunun yapımı uzun sürdü ve ilk tanıtılandan çok farklıydı fakat yapımcı remedy halen çok küçük bir ekip ve bu yüzden yapımın uzun sürmesi normal. Elimize geçen son ürün ise gayet iyiydi. Zaten sizde grafik ve hikaye açısından doyurucu olduğunu kabul etmişsiniz. Buna iyi müzik ve seslendirmeler , her ne kadar tekrar etsede güzel bir oynayış ve mekanları eklemek kesinlikle yanlış olmaz. Oyunun dediğim gibi tekrar ettiği bir gerçek fakat yinede ben oynarken hiç sıkılmadım. Örneğini verdiğiniz AC'de daha çok sıkıldığım an hatırlıyorum. Satışlar konusunda ise zaten remedy'nin oyunları çok satmaz.Bu bilinen bir durum.Satışlara bakarak oyunları karşılaştırırsak Okami veya Grim Fandango gibi birçok kaliteli yapıma kötü dememiz lazım
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Remedy firması aynı Crytek gibi bir oyuna yapılan yatırımın çok büyük bölümünü grafiğe harcayıp oyunun diğer yönlerini savsaklayan bir firma. Alan Wake pardon Alan Wait diyorduk, yıllar boyunca bekletip sonunda içeriği yavan, konusu yetersiz, oynanışı zevksiz ve düz ama grafiği gayet iyi bir oyunla karşımıza çıktılar. Umarım gerekli dersleri almışlardır.

Şuna ben ingilizce bilmiyorum bi mok anlamadım desene konusu yavanmış


Öncelikle konusu, yani uyarlaması beklediğimiz 4-5 yılı kastederek YETERSİZ demiştim fakat okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorsun sanırım ''yavan'' olarak anlamışsın.
İngilizcem gayet iyi ama sen marka bağımlısı olduğun için anlaşılan sadece Alan Wake'i oynamışsın. Bende PC, PS3, Xbox 360, Wii, Gamecube, DC, 3DS var ve oyun kültürüm markalara bağımlı değil yalnızca aldığım keyife ve bir oyunun bende bıraktığı etkiye bakıyorum. Mass Effect, Red Dead Redemption, Uncharted serisi, Beyond Two Souls, Dead Space, Assassin's Creed, Batman, Heavy Rain, Metal Gear 4 vs vs vs şahsen bu ismini yazdığım oyunların yanına Alan Wake'i koyarsam o kaliteli oyunlara haksızlık etmiş olurum. Yıllarca bekledim ve hatta oyunun en başlarındaki o atmosfer çokta hoşuma gitmişti ama oyuna yapılan yatırım çok dengesiz gittiğinden grafik dışında her yönüyle vasat bir oyunu başladığım için bitirmek zorunda kaldım. Yapım aşaması 4-5 yılı alan ve sürekli şişirilen bir oyun 80 milyon satan Xbox 360'ta 1 milyon civarında satmışsa konu başlığındaki oyun için Remedy'nin şapkasını önüne koyması gerektiğini yineliyorum.
Quantum Break içinde yeni başladıklarına göre yine güzel görsellere sahip bir oyun yapacaklarından hiç şüphem yok ama oyunun diğer yönleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

İdrak İstimlak

21.5.2014 18:11:48

0
90'lı yılların sonunda Max Payne ile bir oyunun yapımının nasıl 5 sene beklendiğini Remedy sayesinde öğrenmiştik. Ardından MS'nin Vista işletim sistemi tanıtımında kullandığı Ala Wake ancak 6 yılda çıkmıştı. Remedy başarılı bir firma, çok kaliteli oyunlar yapıyor ama oyunlarını geç çıkartıyor. Aslında küçük bir ekip olduğu için bu çok normal, burada normal olmayan Remedy'nin geliştirdiği oyunu 2 yıl içinde çıkacakmış beklentisi içinde hype'lamak. Şahsen ben bu oyunu en erken 2016 gibi göreceğimize inanıyorum, kaliteli olur büyük ihtimal ama fazla satacağına da inanmıyorum.

OnrGrTR

21.5.2014 18:05:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
alıntı:

Orijinalden alıntı: stun

hayır ps3-xbox 360 ta böyle birşey söylersin anlarımda.. teknik olarak 1.5 kat daha güçsüz makina.. her yer haykırıyor bunu.. gelmiş xone da daha iyi ..diyorsun o kafa çok güzel ya..


Evet kafam cok guzel.Ustun de ki shader sayisina bakip 1.5 kat diyorsan evet ama bazi sitelerde iki konsolun farkli GCN mimarisine sahip oldugu konusuluyor.

@BSC Misafiri 21.05.2014 10:18:04

Gozleriniz de problem varsa onu bilemem zita dis basinda bunun gibi bi cok karsilastirmada Xbox One in uzak ara galip geldigi genel kani.

@
BSC Misafiri
21.05.2014 10:18:21

Omrum de hic bir seyin fani olmadim.Konsollari bu kadar savunmamin nedeni senin gibi hayallerin de ki pc ile cihazlara bos yere giydirip hakkinin yenmesindendir.Bu cihazlarin oyun dunyasina kattigi katkilar inkar edilemez derecede buyuktur,ozellikle PS nin.

O kadar PS4 fani olsaydim,PS4 u satip Xbox One almazdim.Yahu goz gore gore niye fanatiklik yapip,tarfa olup,yalan konusiyim? .Ac yorumlarima bak.Xbox im olmadigi zamanlar bile en iyi gozukenn oyunlar Xbox One da oldugunu her zaman dile getirmisimdir.Xbox One da oyunlar daha iyi duruyor diyorum adamlar ama ps4 1080p diyor

Olabilir cozunurlukle paralel olarak grafik kalitesi mi artiyor ne oluyor? Bugun bi cok siteye git bak mp oyunlar da hatta videolarini izle Xbox versioynlari artik bariz sekilde daha iyi duruyor.Ileride PS4 daha guclu ise ustune daha cok duserler,bu avantaji kullanirlar,oyunlar cok daha iyi gozukur bilemem ama su an ki tablo Xbox lehine
Kardeşim hiç boşuna konuşma çünkü nasıl bir ps fanboyluğu olduğunu sende biliyosun bende biliyorum o yüzden sana tavsiyem boşa yoruluyosun aynı derdi bende yaşıyorum arkadaşlarla konuşurken dahi herkesin ağzında ps4 daha güçlü sen neden gidip hala xbox cısında şuda buda sorsan shader ne diye ağzını açmaz ps4 daha güçlü de daha güçlü daha güçlüde daha güçlü bu bizim insanımızın doğasında var oradan buradan bilgilere gözü kapalı inanır herkesin ağzında ps4 1.5 kat daha güçlü artık sinir oluyorum bende yahu herkes donanımcı kesildi bir çözünürlük bir shader muhabbetidir gidiyor ne zamandan beri konsolların bu kadar donanımı dert oldu konsolu konsol yapan şey oyundur 360 ve ps3 devrinde hangimiz biliyordu uncharted'ın gears of war'un çözünürlüğünü hepimiz ağzımızın suyunu akıta akıta oynadık bu oyunları forza 4 benim bir konsolda gördüğüm en iyi yarış oyunu grafiğidi taki forza 5 i görene kadar sonra ryse derken yeni nesili herkes görecek hepimiz ağzımızın suyunu akıtarak oynayacağız

bozcan

21.5.2014 12:28:25

0
Alan Wake PC'de TR yama ile oynamıştım 10 numara 5 yıldız oyundu bence. QB'de hikayesi ile zaten ilgi çekici. Çok güzel bir oyun gelecek ama ne zaman :)

TheBladeRunner

21.5.2014 12:05:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: stun hayır ps3-xbox 360 ta böyle birşey söylersin anlarımda.. teknik olarak 1.5 kat daha güçsüz makina.. her yer haykırıyor bunu.. gelmiş xone da daha iyi ..diyorsun o kafa çok güzel ya..
Evet kafam cok guzel.Ustun de ki shader sayisina bakip 1.5 kat diyorsan evet ama bazi sitelerde iki konsolun farkli GCN mimarisine sahip oldugu konusuluyor. @BSC Misafiri 21.05.2014 10:18:04 Gozleriniz de problem varsa onu bilemem zita dis basinda bunun gibi bi cok karsilastirmada Xbox One in uzak ara galip geldigi genel kani. @ BSC Misafiri 21.05.2014 10:18:21 Omrum de hic bir seyin fani olmadim.Konsollari bu kadar savunmamin nedeni senin gibi hayallerin de ki pc ile cihazlara bos yere giydirip hakkinin yenmesindendir.Bu cihazlarin oyun dunyasina kattigi katkilar inkar edilemez derecede buyuktur,ozellikle PS nin. O kadar PS4 fani olsaydim,PS4 u satip Xbox One almazdim.Yahu goz gore gore niye fanatiklik yapip,tarfa olup,yalan konusiyim? .Ac yorumlarima bak.Xbox im olmadigi zamanlar bile en iyi gozukenn oyunlar Xbox One da oldugunu her zaman dile getirmisimdir.Xbox One da oyunlar daha iyi duruyor diyorum adamlar ama ps4 1080p diyor Olabilir cozunurlukle paralel olarak grafik kalitesi mi artiyor ne oluyor? Bugun bi cok siteye git bak mp oyunlar da hatta videolarini izle Xbox versioynlari artik bariz sekilde daha iyi duruyor.Ileride PS4 daha guclu ise ustune daha cok duserler,bu avantaji kullanirlar,oyunlar cok daha iyi gozukur bilemem ama su an ki tablo Xbox lehine

BSC Misafiri

21.5.2014 10:20:45

0
Yapımına başlanmamış bir oyunu duyurmak gülermisin ağlarmısın artık...

BSC Misafiri

21.5.2014 10:20:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Remedy firması aynı Crytek gibi bir oyuna yapılan yatırımın çok büyük bölümünü grafiğe harcayıp oyunun diğer yönlerini savsaklayan bir firma. Alan Wake pardon Alan Wait diyorduk, yıllar boyunca bekletip sonunda içeriği yavan, konusu yetersiz, oynanışı zevksiz ve düz ama grafiği gayet iyi bir oyunla karşımıza çıktılar. Umarım gerekli dersleri almışlardır.

Şuna ben ingilizce bilmiyorum bi mok anlamadım desene konusu yavanmış
Öncelikle konusu, yani uyarlaması beklediğimiz 4-5 yılı kastederek YETERSİZ demiştim fakat okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorsun sanırım ''yavan'' olarak anlamışsın. İngilizcem gayet iyi ama sen marka bağımlısı olduğun için anlaşılan sadece Alan Wake'i oynamışsın. Bende PC, PS3, Xbox 360, Wii, Gamecube, DC, 3DS var ve oyun kültürüm markalara bağımlı değil yalnızca aldığım keyife ve bir oyunun bende bıraktığı etkiye bakıyorum. Mass Effect, Red Dead Redemption, Uncharted serisi, Beyond Two Souls, Dead Space, Assassin's Creed, Batman, Heavy Rain, Metal Gear 4 vs vs vs şahsen bu ismini yazdığım oyunların yanına Alan Wake'i koyarsam o kaliteli oyunlara haksızlık etmiş olurum. Yıllarca bekledim ve hatta oyunun en başlarındaki o atmosfer çokta hoşuma gitmişti ama oyuna yapılan yatırım çok dengesiz gittiğinden grafik dışında her yönüyle vasat bir oyunu başladığım için bitirmek zorunda kaldım. Yapım aşaması 4-5 yılı alan ve sürekli şişirilen bir oyun 80 milyon satan Xbox 360'ta 1 milyon civarında satmışsa konu başlığındaki oyun için Remedy'nin şapkasını önüne koyması gerektiğini yineliyorum. Quantum Break içinde yeni başladıklarına göre yine güzel görsellere sahip bir oyun yapacaklarından hiç şüphem yok ama oyunun diğer yönleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

BSC Misafiri

21.5.2014 10:18:21

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
alıntı:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Benim için titanfall hariç hiç biri zaman harcanıcak oyun değil titanfalıda pcde oynuyorum bu oyun zaman harcamaya değer bir yapım gibi görünüyor benim için şu anlık tek exc oyunu budur xboxın


Haa sen FMS5,Ryse,Dead Rising 3,Plants vs Zombies,Project Spark,Killer Instinct,Max The Curse of Brotherhood u falan oyundan saymiyosun tamam anladim.

Haa bu arada Wolfenstein in PS4 vs Xbox One karsilastirmasi var.Xbox One bariz daha iyi gozuktugu icin forumlar yikiliyor.

http://www.gamepur.com/feature/14707-wolfenstein-new-order-ps4-vs-xbox-one-screenshots-comparison-minor-differen.html

Bne diyorum kimse inanmiyor.Alin buyrun.
yılların ps fanboyu nasılda xbox boy olmuş :) merak ediyorum şöyle bir geçmişe, yıllarca yazdığınız mesajlara dönüp bakıyormusunuz yada hiç aklınıza geliyormu? bundan 1 sene kadar önce bir konuda benimle hararetle tartıştığınızı ve ps4 ü nasılda ön plana çıkardığınızı hatırlıyorumda... diyecek söz yok.

BSC Misafiri

21.5.2014 10:18:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
alıntı:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Benim için titanfall hariç hiç biri zaman harcanıcak oyun değil titanfalıda pcde oynuyorum bu oyun zaman harcamaya değer bir yapım gibi görünüyor benim için şu anlık tek exc oyunu budur xboxın


Haa sen FMS5,Ryse,Dead Rising 3,Plants vs Zombies,Project Spark,Killer Instinct,Max The Curse of Brotherhood u falan oyundan saymiyosun tamam anladim.

Haa bu arada Wolfenstein in PS4 vs Xbox One karsilastirmasi var.Xbox One bariz daha iyi gozuktugu icin forumlar yikiliyor.

http://www.gamepur.com/feature/14707-wolfenstein-new-order-ps4-vs-xbox-one-screenshots-comparison-minor-differen.html

Bne diyorum kimse inanmiyor.Alin buyrun.
linkteki fotoları karşılaştırdım ve kesinlikle ps4 daha iyi grafik açısından. siz tersinimi iddia ediyorsunuz? not: platform tercihim Pc dir. elimdeki tek konsolda xbox 360.

gamerasi

21.5.2014 06:56:41

0
Yeni nesil konsollarda şu ana kadar çıkmış oyunların listesi. http://c2.bgr.com/2014/04/ps4-vs-xbox-one-game-releases.png?w=625

The_Rahip

21.5.2014 05:21:52

0
Bu oyun 2017 yilina ancak cikar sonrada Alan Wake 2'ye baslarlar o da nesilin sonuna yetisir ve Remedy nesili iki oyunla kapatir.

stun

21.5.2014 04:11:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
alıntı:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Benim için titanfall hariç hiç biri zaman harcanıcak oyun değil titanfalıda pcde oynuyorum bu oyun zaman harcamaya değer bir yapım gibi görünüyor benim için şu anlık tek exc oyunu budur xboxın


Haa sen FMS5,Ryse,Dead Rising 3,Plants vs Zombies,Project Spark,Killer Instinct,Max The Curse of Brotherhood u falan oyundan saymiyosun tamam anladim.

Haa bu arada Wolfenstein in PS4 vs Xbox One karsilastirmasi var.Xbox One bariz daha iyi gozuktugu icin forumlar yikiliyor.

http://www.gamepur.com/feature/14707-wolfenstein-new-order-ps4-vs-xbox-one-screenshots-comparison-minor-differen.html

Bne diyorum kimse inanmiyor.Alin buyrun.
hayır ps3-xbox 360 ta böyle birşey söylersin anlarımda.. teknik olarak 1.5 kat daha güçsüz makina.. her yer haykırıyor bunu.. gelmiş xone da daha iyi ..diyorsun o kafa çok güzel ya..

Ozikaza

21.5.2014 03:08:35

0
TheBladeRunner Bu kadarda belli etme Xbox One ın olduğunu :)

TheBladeRunner

21.5.2014 01:38:46

-3
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Benim için titanfall hariç hiç biri zaman harcanıcak oyun değil titanfalıda pcde oynuyorum bu oyun zaman harcamaya değer bir yapım gibi görünüyor benim için şu anlık tek exc oyunu budur xboxın
Haa sen FMS5,Ryse,Dead Rising 3,Plants vs Zombies,Project Spark,Killer Instinct,Max The Curse of Brotherhood u falan oyundan saymiyosun tamam anladim. Haa bu arada Wolfenstein in PS4 vs Xbox One karsilastirmasi var.Xbox One bariz daha iyi gozuktugu icin forumlar yikiliyor. http://www.gamepur.com/feature/14707-wolfenstein-new-order-ps4-vs-xbox-one-screenshots-comparison-minor-differen.html Bne diyorum kimse inanmiyor.Alin buyrun.

rambocuk

21.5.2014 01:04:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
alıntı:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Topu tüfeği tek bir oyunu var onuda 2 3 yıl sonra çıkarıcaklar yazık sana ya :D


Su an en fazla exclusive oyun Xbox One da:))
Benim için titanfall hariç hiç biri zaman harcanıcak oyun değil titanfalıda pcde oynuyorum bu oyun zaman harcamaya değer bir yapım gibi görünüyor benim için şu anlık tek exc oyunu budur xboxın

ae2096

21.5.2014 00:38:55

0
Konsolun en çok merak ettiğim oyunu. Geç olsun da güç olmasın demişler. Zaten daha almadık konsolu da, iyi oldu bu. Bekleriz daha.

TheBladeRunner

21.5.2014 00:38:05

-2
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Topu tüfeği tek bir oyunu var onuda 2 3 yıl sonra çıkarıcaklar yazık sana ya :D
Su an en fazla exclusive oyun Xbox One da:))

rambocuk

21.5.2014 00:19:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Geçen sene bile game play video göstermişlerdi bu yıl çıkmazsa hapı yuttuk gençler.
Topu tüfeği tek bir oyunu var onuda 2 3 yıl sonra çıkarıcaklar yazık sana ya :D

Project Scorpio

21.5.2014 00:11:50

0
Geçen sene bile game play video göstermişlerdi bu yıl çıkmazsa hapı yuttuk gençler.

HightEnd

21.5.2014 00:10:46

+2
ilahi microssoft ya olmayan oyunu tanıtmışlar hani e3'de eli boş çıkmayalım diye

F355 Challenge

20.5.2014 23:55:52

-1
Adamlar oyun içinden alınma video yayınlamıştı bu haberde bir sıkıntı var bence.

iamburak

20.5.2014 23:36:09

-1
2016 mı? Kaç yaşına geldim hala daha ömrüm çıkacak oyunları beklemekle geçiyor

veterangamer

20.5.2014 22:53:16

-1
Altair misin nesin ben trolleri blokladigim icin bende bloklusun alinti yapma mesajlarini falan gormuyorum

thief garrett

20.5.2014 22:31:42

0
yav yeni yeni başlanıyosa niye geçen sene duyurup milleti heyecana sürüklüyosunuz yapsanız ya valve modeli adamlar sessizce geliştiriyo bitince duyuruyo sonuç ? adamların oyunu goty

veterangamer

20.5.2014 22:25:09

0
İyi iyi 2018 de oynariz

KAKÁ

20.5.2014 21:26:19

+6
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Remedy firması aynı Crytek gibi bir oyuna yapılan yatırımın çok büyük bölümünü grafiğe harcayıp oyunun diğer yönlerini savsaklayan bir firma. Alan Wake pardon Alan Wait diyorduk, yıllar boyunca bekletip sonunda içeriği yavan, konusu yetersiz, oynanışı zevksiz ve düz ama grafiği gayet iyi bir oyunla karşımıza çıktılar. Umarım gerekli dersleri almışlardır.
Şuna ben ingilizce bilmiyorum bi mok anlamadım desene konusu yavanmış

White Death

20.5.2014 21:19:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Remedy firması aynı Crytek gibi bir oyuna yapılan yatırımın çok büyük bölümünü grafiğe harcayıp oyunun diğer yönlerini savsaklayan bir firma. Alan Wake pardon Alan Wait diyorduk, yıllar boyunca bekletip sonunda içeriği yavan, konusu yetersiz, oynanışı zevksiz ve düz ama grafiği gayet iyi bir oyunla karşımıza çıktılar. Umarım gerekli dersleri almışlardır.
Alan Wake güzeldi ya...

BSC Misafiri

20.5.2014 20:56:48

-4
Remedy firması aynı Crytek gibi bir oyuna yapılan yatırımın çok büyük bölümünü grafiğe harcayıp oyunun diğer yönlerini savsaklayan bir firma. Alan Wake pardon Alan Wait diyorduk, yıllar boyunca bekletip sonunda içeriği yavan, konusu yetersiz, oynanışı zevksiz ve düz ama grafiği gayet iyi bir oyunla karşımıza çıktılar. Umarım gerekli dersleri almışlardır.

MytHnfr

20.5.2014 20:55:47

-1
VGX'te yayınlanan videodaki oynayış sahneleri hikayemiydi yani?

edd121

20.5.2014 20:50:44

-1
inş bir yanlış anlaşıma falan vardır.yoksa ölme eşeğim ölme.

White Death

20.5.2014 20:37:43

0
Kalsik Remedy. Bunu da Alan Wake gibi uzatmasınlarda.

die.Rache

20.5.2014 20:32:59

0
Halo 5'de 2015 yilinin sonlarinda cikacak,bu oyunda muhtemelen o tarihlerde cikacaktir,bari E3'de bi GeoW göreydik

İdrak İstimlak

20.5.2014 20:23:12

0
Yahu bu oyun bu yıl çıkacaktı, hatta Xbox One almayanlar bu oyunla konsolu alacaktı? Oyun ilk gösterildiğinde görüntülerin gerçek oyun içi olduğunu iddia edenlerin, bunun için kalp kıranların artık hangi laflarına itibar edelim bilemedim. Klasik MS hamlesi...

edd121

20.5.2014 20:03:43

+2
Yok artık ya yeni başlıyoruz nedir abi ya

BSC MISAFIRI 2

20.5.2014 19:59:33

0
ayıpdır sorması 1 senedir ne halt yediniz , proje patlamasa iyidir vâad ettik kacmak olmaz..

KAKÁ

20.5.2014 19:58:03

+4
Klasik remedy ulan bu adamların her oyununu 3-4 sene sonra oynamak zorunda mıyız

bozcan

20.5.2014 19:56:06

+2
Lan biz gameplay bekliyorduk ya E3'de.

GoldPunch

20.5.2014 19:53:24

+3
Bu E3'de oyuna dair hiç bir şey göremeyeceğiz o zaman.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Break
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız