Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quake Champions Oynaması Ücretsiz Oldu

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software QuakeCon 2018 etkinliği esnasında, hızlı tempolu rekabetçi multiplayer first person shooter oyunu Quake Champions'ın bütünüyle oynaması ücretsiz olduğunu duyurdu.

Quake Champions Steam ve Bethesda.net üzerinde PC için ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Quake id software Quake Champions FPS PC
This Is the Police 2 Konsol Çıkış Tarihi Duyuruldu Rage 2 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mavizaman

20.8.2018 23:09:13

0
ben kasıyordu tat vermedi sildim.

waltran

12.8.2018 02:15:41

0
oyun güzel fakat bu champion dengesizliği, acayip acayip yeteneklere felan maalesef ısınamadım. herkesin aynı olduğu bir oyun modu koysalar keşke.

Mütercim Bey

11.8.2018 19:39:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rubellite Giden paralar oldu. Allah belasını versin bu yapımcının. Oyuncu yok diye bedava yap o halde para verenleri enayi salak gören bir firma. Doom'un yeni oyununu alsın bi tarafına soksun ticari ahlaka yakışmayan işler bunlar. Doom, 15-20 liraya denk düşer o zaman alırım. Son of a ..... firmaya para kaptırmam bundan sonra. Gitsinler başkalarını yolsunlar !!
Para verenleri enayi durumuna sokacak bir şey yok. Oyunun baştan beri zaten F2P olacağı belliydi. Karakterlerin tamamını açmak istiyorsan hala parasını ödemen gerekiyor. Daha önce ödenen para da aslında karakterleri açmak içindi ama işin içine betaya erişimi de koymuşlardı.

Queen Hentai

11.8.2018 13:13:42

0
Giden paralar oldu. Allah belasını versin bu yapımcının. Oyuncu yok diye bedava yap o halde para verenleri enayi salak gören bir firma. Doom'un yeni oyununu alsın bi tarafına soksun ticari ahlaka yakışmayan işler bunlar. Doom, 15-20 liraya denk düşer o zaman alırım. Son of a ..... firmaya para kaptırmam bundan sonra. Gitsinler başkalarını yolsunlar !!

2K

10.8.2018 22:04:04

0
Quake Champions aslında baya iyi bir oyun. Günümüz çoğu online FPS'si gibi daha çok oynayan daha avantajlı değil ve her şey ekipmana değil şansa bakıyor. Ben bu tarz oyunları sevdiğim için zevkle oynamaya başlamıştım fakat oyuncu sayısı az olduğundan dolayı oyun bulmak oldukça zor bir hale geldiği için bıraktım. Umarım ücretsiz olması çoğu oyunda olduğu gibi kısa süreli bir yükselişe neden olup tekrar oyuncu sayısı düşmez.

Drima

10.8.2018 20:40:15

0
Server cümbüşü başlar artık. Sonrası gene sükunet
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quake Champions
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız