Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rage 2 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştiriciler id Software ile Avalanche Studios, QuakeCon 2018'de açık dünya FPS oyunu Rage 2 için yedi dakika civarında yeni bir oynanış videosu yayınladı.
 

Bir asteroit dünya nüfusunun%80'ini yok etti ve insanların sayısı gitgide azalıyor. Acımasız ve kana susamış çeteler açık yollarda dolaşıyor ve zalim Authority tüm toprakları katı bir şekilde yönetmek istiyor. Evi elinden alınan ve ölüme terk edilen, çorak toprakların son gözcüsü ve düşmanların korkulu rüyası Walker'ı canlandırıyorsunuz. Artık adalet ve özgürlük için öfkenizi açığa çıkarmanız gerekiyor. Eğlenceli araç savaşları, süper güçlü birinci kişi yetenekleri ve acımasız çılgınlıklarla dolu açık bir dünyada, Authority'nin baskıcı yönetimine kesin olarak son vermek için gereken araçları ve teknolojiyi bulmak adına zalim çetelerle mücadele edecek ve amansız çorak toprakları yerle bir edeceksiniz.
 
Son Gözcü - Yükseltilebilir silahları, yıkıcı Nanotrite güçleri ve silahlarınızı mekanik sınırlarının ötesine taşıma özelliği olan Overdrive'ı kullanarak düşmanlarınıza yok edin.
 
Çorak topraklar sizi bekliyor - Authority adlı karakteri arayışınızda, yemyeşil ormanlardan ve tehlikeli bataklıklardan güneşin kavurduğu çöllere kadar geniş ve çeşitli manzaralarda akıcı bir şekilde yolculuk edin. Çorak topraklar uçsuz bucaksız uzanıyor ve her karışı için savaşacak cephane elinizin altında.
 
Gazı kökleyin - Çorak araziler boyunca hız yapabilmek için canavar kamyonlardan cayrokopterlere kadar dayanıklı ve çorak topraklara hazırlıklı araç çeşitlerini kullanın. Görebildiğiniz her yere aracınızla gidebilirsiniz.
 
Birlikler ve düşmanlar - Delilerden, mutantlardan ve kana susamış canavarlardan oluşan azılı haydut birliklerine karşı çorak toprakların hakimiyeti için savaşın.

  
Rage 2, ilkbahar 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rage Rage 2 Bethesda Softworks id Software Avalanche Studios açık dünya FPS
Quake Champions Oynaması Ücretsiz Oldu Doom Eternal için İlk Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JAX

13.8.2018 13:04:34

0
Birincisi harikaydı. Sabırsızlıkla bekliyorum.

wattonx

12.8.2018 17:16:39

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Oasis of the Seas Bumerang at, zıpla, yere vur... fark ettıysenız oynanabilirliği çok tekdüze ve hep aynı seyı yapıyor pek beğenmedim
Silahla ateşediyor hep aynı oyunlar çıkıyor beğenmedim.

porsux

11.8.2018 12:32:50

0
İlk oyun bir FPS oyununda gördüğüm en iyi vuruş hissiyatlarından birisine sahipti. 2. 'sinin videolarından gördüğüm kadarıyla bu hissiyattan geriye hiçbirşey kalmamış.

Philipp_Plein

10.8.2018 23:35:57

0
Bumerang at, zıpla, yere vur... fark ettıysenız oynanabilirliği çok tekdüze ve hep aynı seyı yapıyor pek beğenmedim

2K

10.8.2018 22:07:59

+2
Grafikler iyi gözüküyor, oynanış hızlı. Fakat şu kısa fragmanda bile tıpkı E3 tanıtımında yaptıkları gibi 'çok deli karakterler var çok deli bir oyun' imajı vermek için kendilerini kasmışlar gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle bu yüzden farklı, ilginç gelen karakterler yerine oyuncuya itici gelen karakterler bol bol olacak oyunda. İlk Rage'in de hiç konusu yoktu ve bu sefer de geliştirici Avalanche olduğu için hikaye odaklı bir oyun beklemiyorum. Tek korkum Mad Max oyununda yaptıkları gibi her yeri gereksiz görevler ile doldurmaları ve oyunun bir süre sonra sadece bir şeyler toplama oyununa dönüşmesi.

Drima

10.8.2018 20:38:52

0
Kesinlikle çöp gibi durmuyor, oynayış akıcı grafikler güzel ortam güzel.. De benim beklentim daha katoik daha karanlık bir ortamdı. Hatta ilk oyundan da daha korkunç bir coğrafya-düşman tipi bekliyordum o yüzden beklentilerimi karşılayamadı. Çok cicili bici olmasa tadından yenmezdi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız