Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Puppeteer'ın Büyülü Dünyasına Göz Atın!

 
   The Last of Us, Beyond, Gran Turismo derken pek çok PlayStation 3 sahibinin belki unuttuğu, belki de görmezden geldiği bir yapım var bu sene içerisinde çıkacak konsola özel yapımlar arasında: Puppeteer
 
   İlk duyurulduğu andan itibaren beni belki de yukarıda adı geçen oyunlardan daha fazla cezbeden dünyasıyla Puppeteer, kuklaya dönüşmüş Kitaro isimli bir çocuğun tiyatral kurtuluş savaşını konu ediniyor. Görsel teması, oynanış dinamikleri ve hikaye sunumuyla Sony Japan'dan beklediğim kalitede bir oyun olur umarım Puppeteer.
 
   Ülkemizde Türkçe olarak raflarda yer edecek bu güzide yapım adına yayınlanmış yeni ekran görüntüleri ve Japonya demosundan gelen oynanış videosu belki oyuna olan ilginizi arttırabilir!

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Puppeteer Gamescom 2012 PSN PS 3 PS 3 özel Sony Japan platform kutaro
The Walking Dead: 400 Days, iOS'a Çıktı! Tutuklu LoL Oyuncusuna Kefaretle Serbest Bırakıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kazumatr

12.7.2013 16:24:00

0
Sly cooper oynamamis ve cocuk oyunu gozuyle bakanlar cok sey kacirdi diyebilirim.Cunku espriler oyunun hikayesi cok harika akici bi zenaryosu var .Baska oyunlarla karistirmayin. Puppeteer de boyle bir oyun olcaktir eminim. Bu gibi tearaway de Türkçe olabilirdi. Bu arada yazim yanlisi olmus Ulkemizde olucakti bi harf hatasi yapmissiniz.

kralexx42

12.7.2013 13:25:50

0
Guzel ülkemin guzel oyuncuları slycooper gibi buna da ilgi göstermeyecektir Umarım turkce ye bu sekilde destek veren sony bu oyunlara olan ilgisizlikten sonra destegini kesmez bu arada sly 99 tl eminim Buda bu sekilde bi fiyatla çıkıcak bu oyunları aral getirseydi fiyatlar 160 tl den aşağı olmazdı

digimoney

12.7.2013 11:41:10

+1
Alinmayi hakediyor . Little Big Planeten daha iyi geliyor gözüme.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Puppeteer
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız