Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pupperazzi, 2023'ün Başında Switch'e Geliyor

 
 
Yayıncı Kitfox Games ve geliştirici Sundae Month, Pupperazzi'yi Nintendo eShop aracılığıyla Switch'e 2023'ün başlarında yayınlayacaklarını duyurdu.
 
Pupperazzi ilk olarak 20 Ocak'ta Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store aracılığıyla Xbox One ve PC için kullanıma sunuldu.
 
Bir Freelance Pupperazzo Olduğun Yaşama Hoş Geldin!
 
Sen yapmayacaksan kim bu köpeklerin fotoğrafını çekecek, onları sevecek ve onlara iyi bir köpek olduklarını söyleyecek? Dünyanın sana İHTİYACI VAR!
 
Sosyal medya görünümünü güçlendirirken köpeklerin fotoğraflarını çek. Halkın sevdiği bir yıldız mı olacaksın, yoksa bir sanatçı olarak ciddi bir profil mi çizeceksin? Kendi hayatını sürdüren yerel ünlü köpeğin eğlenceli bir fotoğrafını yakalamak için binalar arasında çift sıçra. Ağır çekimde zoom yapmak, sana gerçekten bir şeyler hissettiren havadaki anları yakalamana yardımcı olur. Bu dünya oldukça zorlu ve onu belgelemek sana kalmış!
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pupperazzi switch Kitfox Games
The Legend of Heroes: Trails into Reverie 7 Temmuz 2023'te Konsollar ve PC için Çıkıyor Mortal Shell: Complete Edition Switch için Yayınlandı

BSC Misafiri

20.12.2022 13:33:27

0
Ulan keşke köpekler balon gibi zıplamak yerine yürüme animasyonu olsaydı, sallancakta oturma animasyonu bile yok o kadar kasmamışlar :D Stray'in (hak etmeden) aldığı ödüllerden sonra böyle hayvan sevgisini sömüren özensiz onlarca iş göreceğimize eminim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız