Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Shell: Complete Edition Switch için Yayınlandı

 
 
Playstack, aksiyon RPG'si Mortal Shell: Complete Edition'ı Switch için Nintendo eShop üzerinden yayınladığını duyurdu.
 
Mortal Shell ilk olarak 18 Ağustos 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store aracılığıyla PC için, ardından 4 Mart 2021'de PlayStation 5 ve Xbox Series için ve 18 Ağustos 2021'de Steam ve GOG aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü.
 
Mortal Shell, paramparça olmuş bir dünyada akıl sağlığını ve direncini test eden, acımasız ve derin bir aksiyon-RYO'dur. İnsanlığın geri kalanı yitip giderken, kalıntıların içinden açgözlü düşmanlar ortaya çıkıyor. Bu düşmanların merhameti yok; hayatta kalmak için üstün farkındalık, keskinlik ve içgüdüler gerekiyor. İnançlı takipçilerin gizli kutsal yerlerini bul ve gerçek amacını keşfet.
 
Öldürülen savaşçıların kayıp kalıntılarını keşfedebilirsin. Bu Mortal Shell'leri uyandır, vücutlarını ele geçir ve eşsiz savaş tarzlarının ustası ol. Savaşmak stratejik, dikkat gerektiren ve affı olmayan bir iştir. Kılıcını sadece zamanı geldiğinde kullan. İlerlediğin yol, esrarengiz tanrılara tapan düşmanlar tarafından korunuyor. Acınası ve acayip yaratıklara karşı gözünü dört aç, cesaretini topla ve onları alt et. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Mortal Shell: Complete Edition switch
Pupperazzi, 2023'ün Başında Switch'e Geliyor The Witcher 3: Wild Hunt için Teknik Sorunları Gideren Yeni PC Güncellemesi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız