Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Psikolojik Korku Oyunu Ad Infinitum'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Hekate, birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Ad Infinitum'ın 20 Nisan 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. 
 
Ad Infinitum, atmosfere ve hikayeye odaklanan birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyundaki Büyük Savaş'ı bir Alman askerinin bakış açısından deneyimleyeceksiniz. Bu gerçek üstü savaşın kabusunda, hayatınız ve akıl sağlığınızı kaybetme riskine gireceksiniz. Savaşın dehşetinden kaçmaya çalışacak ve olayları derinlemesine yaşayacaksınız.
 
Kabus ile gerçek arasındaki ve gerçek ile yalan arasındaki sınırlar, kıyametler koptuğu için paramparça halde. Büyük Savaş'ın dehşetiyle dolu bir Alman askerini oynayın. Korkunç yaratıklara karşı çıkın, ölümcül tuzakları aşın ve gizemleri çözmeye çalışın. Ruhunuzu kurtarmak ve gerçeklerin perdesini aralamak için her şeyin üstesinden gelin.
 
Steam sayfası
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu korku savaş gizem tarihsel karanlık
ALARA Prime, PC için Duyuruldu The Lord of the Rings: Gollum'un Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ad Infinitum ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız