Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Lord of the Rings: Gollum'un Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Daedalic Entertainment, gizlilik temalı aksiyon macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum'un oynanış fragmanını yayınladı.
 
Yeni oynanış fragmanı Gollum'un çeşitli konuşmalarını, yürüyüş ve koşma animasyonunu, birçok bölgeyi, atmosferi, oyunda yer alacak düşmanlardan bazılarını ve daha fazlasını gösteriyor.
 
The Lord of the Rings: Gollum, J.R.R. Tolkien'in efsanevi Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden uyarlandı. Tolkien, Yüzük Kardeşliği'nin ilk bölümlerinde Gollum'un kamera arkasındaki yaşadıklarını anlatıyor. 
 
Kıymetli yüzüğünü Bilbo Baggins'e kaptırdıktan sonra Gollum, Dumanlı Dağlar'dan ayrılmaya karar verir. Gollum, bu karardan sonra Barad-dur zindanlarından Orman Elf'lerinin diyarına doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar. 
 
The Lord of the Rings: Gollum, 1 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 2022'de ise Switch konsolları için piyasaya sürülecek. 
 
Steam sayfası
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu the lord of the rings yüzüklerin efendisi yeni oyun gollum gizlilik aksiyon yüzüklerin efendisi oyunu yüzüklerin efendisi oyunu pc detaylar yeni nesil
Psikolojik Korku Oyunu Ad Infinitum'ın Çıkış Tarihi Açıklandı Nacon Studio Milan, Terminator Evreninde Geçen Hayatta Kalma Oyununu Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

13.7.2022 08:39:20

0
Eleştirilere katılıyorum yani şu Oyuna şu devirde kalkıpta para verilmez.Metaryel yetersiz Oyunda. Golluma ana hikaye yapacak kadar ônemli bir karakter değil.Yani yok ps Extraya koyarlar birkaç ay sonra fena patlıyacak Oyun yok yani bu devirde böyle Oyun olmaz ilgi çekilecek hiçbirşeyi yok Oyunun.

Yurtsever1453

10.7.2022 16:41:52

0
20 yıl oldu hâlâ kaliteli bir LOTR oyunu çıkmadı. Harry Potter'in kaliteli bir oyunu yapılıyor ama LOTR bir türlü gelmiyor. RD2 veya Witcher yapımcıları LOTR oyunu yapsalar müthiş olurdu.

BSC Misafiri

9.7.2022 13:34:12

0
grafiklere bu kadar takılmak çok doğru değil. evet isimin ağırlığından dolayı daha üst düzey birşey bekleniyor olabilir ama grafiklerin eski durması oyunu rezalet yapmaz. 1 dk bile oynamadığın bir oyun içinde bunlar söylenmemeli.

BSC Misafiri

9.7.2022 10:00:37

0
PS YouTube sayfasında ne gomuyorlar şu oyunu ya yemin ediyorum yapımcılara acıdım oyun babada çok kötü geldi zaten gollum gibi bir karakterlere neden oynamak isteyeyim ki

BSC Misafiri

9.7.2022 10:00:19

0
Geleneksel “kalitesiz LotR temalı oyun” olmuş bu bildiğin. Abartısız söylüyorum PS2’de daha düzgün tırmanma animasyonu olan oyunlar var. Grafik ve animasyonlar indie oyun gibi 2 nesil geriden geliyor. Cidden tebrik ediyorum daha kötü olamazdı. Youtube yorumlarına aynen katılıyorum PSP’de bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum şuanda.

BSC Misafiri

8.7.2022 22:57:57

0
oynanırda bu müzikler olmamış ya.. daha kasvetli, gerilimli birşeyler olmalıymış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Lord of The Rings: Gollum
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız