Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project xCloud 15 Eylül'de Android için Çıkacak, Xbox Game Pass Ultimate'a Dahil Olacak

 
Microsoft, Xbox oyunlarını Wi-Fi veya mobil ağ üzerinden telefonda veya tablette doğrudan buluttan akış yoluyla oynayabilmeyi sağlayan sistem Project xCloud'un 15 Eylül'de Android cihazlar için çıkış yapacağını ve Xbox Game Pass Ultimate'a dahil olacağını duyurdu.
 
Desteklenecek 22 ülke arasında Türkiye bulunmuyor: Avusturya, Belçika, Kanada, Çekya, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Macaristan, İrlanda, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, İspanya, Güney Kore, İsveç, İsviçre, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri.  
 
Xbox Game Pass Ultimate aboneleri 100'den fazla Xbox Game Pass oyununa Project xCloud üzerinden ek ücret ödemeden erişebilecek. Destiny 2, Gears 5, Minecraft Dungeons, Tell Me Why, Yakuza: Kiwami 2 ve çok daha fazlası ulaşılabilir olacak. Yeni çıkacak birinci parti oyunlar da ilk günden eklenecek.
 
Arkadaş listeniz, başarımlarınız, kontrolcü ayarlarınız ve kayıtlı verileriniz mobile aktarılacak ve bu sayede özelleştirilmiş ayarları veya ilerlemeyi kaybetmeden konsol ve mobil arasında geçiş yapabileceksiniz.
  
Ayrıca Project xCloud'u destekleyecek mobil oyun aksesuarları tanıtıldı. Buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Project xCloud Microsoft Xbox
The Old Guard 2 İçin Görüşmeler Yapıldığı Onaylandı PlayStation Now'a Hitman 2, GreedFall ve Dead Cells Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

14.9.2020 20:31:12

0
Türkiye ye gelmez gelse bile tutmaz dışarıda beleş internet var sanki telefondan mobil oynayacam? Operatörler 1GB’ın hesabını yapıyor bizim neyimize 4,5G de oyun oynamak.

uğur37

14.9.2020 18:28:38

+1
Birçok kişi (üstteki arkadaşları tenzih ederim) bir konuda yazınca sanki onun fanboyu muamelesi görüyor/ başkalarına fanboy muamelesi yapıyor. Sizin gibi tarafsız gözle anlatan ve anlayan çok az hocam. Ağzınıza sağlık son iki konsol dönemini çok güzel özetlemişsiniz. Hiçbir firma babamızın malı değil aldığımız hizmete bakmalıyız. Burası konsol konusuna döndü, kendi adıma özür dilerim. Sorum xcloud kullanma yöntemi bilen bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Zarbo257

14.9.2020 18:17:46

+2
Benim yazdığımla senin yazdığının alakası ne ki şimdi. Ben diyorum ki xbox one duyurusunda adamlar konsolu tv olarak tanıtıp üstüne ikince el oyunu oynatamayacaksınız diyecek kadar kapitalist davranıp oyuncuların bütün antipatisini üzerlerine çektiler. Şimdi gelinen noktaya bakıyorsun resmen zarar etme pahasına fiyat performans olarak en iyi seçenekleri xbox sunuyor. Sen zannediyor musun yurt dışında herkes çat diye çıkarıp 60 dolar verebiliyor oyuna? Gir bakayım internete sırf iu gamepass olayı yüzünden kaç kişi xbox a geçmiş. Ps now dediğin hizmetin gamepass in yanından bile geçmediği bi gerçek var ortada.

aykut291

14.9.2020 18:00:28

0
Türkiye için öyle tabi.Yurt dışında fark etmiyor Abd oyun fiyatlarına bakın aynı + Onlarda Ps Now var oda Gamepass gibi bir sistem şu Türkiye şartlarını Dünyanın her yerinde aynı zannetmeyin.Adamların tüketicu düşmanlığı yaptıkları falan yok biz 3. Dünya tooraklarında yaşıyoruz malesef.Ülke ekonomimiz leş.Adamlarda standart 60$ maximum Xbox da öyle ps da öyle.Dünyada kimse Sony Tüketici düşmanı olarak görmüyor adamlar ps4 liderliği ele geçirdi.Öyle olsa başaramazdı bunu heralde mantık olarak.

uğur37

14.9.2020 17:56:53

0
Alıp oynuyoruz zaten hocam. Anlamadım ne demek istediğinizi. Xcloud ülkemizde olmadığı için onu soruyorum nasıl kullanırız diye zaten. Xbox kastediyorsanuz yeni nesil gelene kadar pc'den ultimate kullanıyorum. Mobilden de bakmak istiyorum. Hali hazırda ps4'üm de var.

İdrak İstimlak

14.9.2020 17:49:38

+3
Vallahi bana da sizin gibi talebi olan kişilerin istekleri komik geliyor. Madem seviyorsun al oyna, bu kadar basit, sonuçta herkese satılan cihazlar bunlar...

uğur37

14.9.2020 17:46:53

+1
Platformunuz, platformumuz muhabbeti de bana komik geliyor. Burada kimsenin Sony veya Microsoft'a ortak olduğunu sanmıyorum. Canım Sony exc. çekerse onu oynarım. Canım yüzlerce oyunun olduğu bir kütüphaneyi ister konsol, ister PC isterse mobilde oynamak isterse onu oynarım. Herkes zevkine göre tercihini yapar ve bu kimseyi ırgalamamalıdır. Yine yazıyorum exc. oynamak için neden çıkışta PS alayım? Bakarım exc. yorumlarına iyiyse kiralar oynarım. Çok iyiyse ve çoksa ( her exc. herkese hitap etmiyor) satın alır oynarım.

İdrak İstimlak

14.9.2020 16:56:22

+1
Hala her şeyin güç, teknoloji olduğunun sanan bir kitlenin olduğunu görmek çok komik. Yahu tamam bunlar önemli ama bir yere kadar, iş oyunlarda bitiyor, platformunuza özgü ne sunuyorsanız, müşteriler de buna geliyor...

uğur37

14.9.2020 16:46:17

0
Bir gün kaldı. Keşke ülkemiz de ilk süreçte dahil olsaydı. Bilgili arkadaşlar bu servisi kullanmamızı sağlayacak yöntemler paylaşabilirse sevinirim. Örneğin ultimate sahip TR hesabımı UK bir hesabın aile hesabına dahil etsem bu servisi kullanabilir miyim?

Krone

5.8.2020 01:37:14

0
Slovakya'ya Portekiz'e falan getiriyorsun Türkiye'ye de getirsene işte. Game Pass'e dahil olması mantıklı olmuş. Yeni nesil konsollara para dayandıramayacağım için bunu kesinlikle denerim.

Zarbo257

4.8.2020 19:12:04

+2
Vay be Microsoft' tan hiç beklenmeyen ataklar. Sony döve döve tüketici dostu yaptı firmayı resmen. Düşünün yani Xbox One duyurusunda ikinci el oyunları çalıştıramayacaksınız diyen firmaydı bu nereden nereye. Şimdi sony microsoft olma yolunda ilerliyor. İşler tersine döndü. Umarım yeni nesilde kafa kafaya giderler de olay Tüketiciye yani bize yarar.

BSC Misafiri

4.8.2020 18:29:58

+1
tr ye de gelir umarım. 10 numara.

BSC Misafiri

4.8.2020 18:29:21

0
Bulut oyunculuğu normal oyun dünyasını baya değiştiricek Ama iyi yönde mi kötü yönde mi bilemiyorum

Lord Melkor

4.8.2020 17:56:12

0
Bence switche değil de konsol ve pc satışına etkisi olur. Çünkü telefon ile dışarda oyun oynamaya imkan vericek data paketleri pek sunulmuyor. Ben geforce nowla kdc deliverance oynadım. Toplam 400gb kullanmış. Bu olay en çok android tvlere felan yarar. Aynı şekilde ps kullanıcıları da donanım sahibi olmadan tvden microsoft excleri oynayabilmiş olur.

YildirimBuyucusu

4.8.2020 17:35:09

+7
Zaman içinde Türkiye'ye de gelecektir. Bu olay Switch'i bitirir bence, ben size söyleyeyim. Elbette Switch'in özel oyunları vesairesi var ama, telefonuzu özel aparatlarla aynı switch gibi kullanıp, ister 1080p ister 4k çözünürlükte en yüksek ayarlarda telefon ile oyun oynayacaksınız. Gerçekten harika bir şey bu. Lag sorunlarının önüne geçilirse, tutmaması için bir sebep yok.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project xCloud
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız