Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Old Guard 2 İçin Görüşmeler Yapıldığı Onaylandı

 
Greg Rucka tarafından yazılan aynı adlı çizgi romandan uyarlama olan The Old Guard geçtiğimiz haftalarda Netflix'te yayınlandı ve büyük bir başarıya ulaştı. İzlenme sayısı olarak ilk dört haftasında muazzam bir başarı yakaladı ve büyük ihtimalle Netflix'in gelmiş geçmiş en çok izlenen filmlerinden biri olmak üzere veya oldu.
 
Durum böyle olunca da devam filmlerinin gelmemesi pek beklenemezdi. Zaten Greg Rucka, bir film üçlemesi istediğini daha önce dile getirmişti, Netflix'in de böyle bir projeye hayır demesi pek olası değil.
 
Geçtiğimiz gün Greg Rucka, The Old Guard 2 için resmi olarak görüşüldüğünü onayladı. Ancak kararın ne zaman verileceği tam olarak bilinmiyor. Yakın bir zamanda resmi duyuruyu göreceğiz diyebiliriz sanırım. 
 
Eğer filmi izlemek isterseniz şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz. Filmin oyuncu kadrosunda Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts ve Marwan Kenzari gibi isimler bulunuyor.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri The Old Guard üçleme film oyuncular konusu izlenme sayısı netflix rekor
The King's Man, Kingsman 3 Filminin Altyapısını Oluşturacak Project xCloud 15 Eylül'de Android için Çıkacak, Xbox Game Pass Ultimate'a Dahil Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Geldimmigordun

4.8.2020 21:24:24

0
Zaten devamının geleceğini işaret ettiler de film ok gibiydi Konu güzel ama ruh yoktu

Anvil_4

4.8.2020 17:41:22

0
[spoiler=]Düşünsene 500 yıldır hayattasın hala en küçük çatışmada vurulup yaralanıyorsun :D[/spoiler] Bu mesaj Forum cehaletimden kaynaklı olarak spoiler yazısını becrememe yetenegimden dolayı boş kalmıştır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız