Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Portal 2'nin İlk DLC'si Yaz Mevsiminde

Portal 2'yi hala oynamadınız mı? Çok şey kaçırabilirsiniz.

      Valve'ın Portal 2 ile çok büyük bir başarı yakaladığını oyun otoritelerinin puanlarına ve oyunun satış rakamlarına bakarak anlayabiliyoruz. Bir çok oyuncu Portal 2'nin yılın oyunu bile olabileceğini düşünüyor.
 
      Tabi bu durumda Valve da boş durmuyor. Doug Lombardi'nin açıklamasına göre Portal 2'nin ilk DLC'si Yaz mevsiminde yayınlanacak. Tabi DLC'nin ayrıntıları şu an için belli değil, fakat Valve 1-2 hafta içinde oyuncuları bu konuda bilgilendireceğini söylüyor.

       Bunların yanı sıra Portal 2 ile ilgili daha fazla video ve çizgi roman yayınlayacaklarını da söyleyen Lombardini, Valve'da boş durmadıklarını belirtmiş oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Portal 2 Valve FPS Adventure PS3 PC Xbox 360 Mac
Thief 4 Çalışmaları Yoğunluk Kazanıyor Tales of Abyss 3D Batı'ya Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nightwolfkin

28.4.2011 20:07:49

0
oyunun grafikleri 1 COD veya CRYSİS kaadar üst düzey olmasada bu oyunun türünde hiç bir rakip olmadıgı için bir farklılık yaratıyor.ama gerçekten süper. kaliteli bir iş çıkarmış firma tebrik etmek lazım.hep aynı oyunlar derken bir farklı oyun oynamak güzeldi bu aralar....

Reppu

28.4.2011 16:56:46

+1
beleş l4d dlcleri yayınlayan, tf2 yi update yapa yapa boyutunu 2 katına çıkaran,portalı bedavadan veren valve bundan para isterse işler değişir. yeri her zaman ayrı olan bi firma diğer firmaların kademesine düşer gibi sanki.

M3rett0

28.4.2011 16:17:05

0
gençlerimiz alışmış Cod a doğal karşılamak lazım...

BSC Misafiri

28.4.2011 14:02:55

0
Sen portal 2 yi oynadığınıa eminmisin @BSC Misafiri keza oynadığım en uzun FPS oyunlarındandı... 11-12 saate yakın oynadım ve son yıllarda oynadığım en baba oyundu . Fikir noktasındada kusursuz çünkü biz adamların bulmacalarını bile çözemezken bunu yapan ekibi düşünürsek bana hak vereceksin

BSC Misafiri

28.4.2011 11:32:39

-6
Tamam güzel oyun ama mükemmel olan oyun değil valvenin bu oyunda kullandığı portal fikri oyunun o kadar mükemmel olduğunu sanmıyorum bana göre oynadım bitirdim ve gerçekten hayatımda oynadığım en kısa fps oyunu buydu kendimi oyunun oralarında sanarken birden oyun bitti sanki dlc paketi gibi kısa oyun yapmışlar yılın oyunu olabilceğinide sanmıyorum portaldan çok daha kaliteli oyunlar varken hele ama yılın oyun fikri olabilir onu gerçekten hak eder.

sinemanyak

28.4.2011 11:10:29

0
Umarım Valve pc'ye yine bedava yapar DLC'yi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Portal 2
+ TAKİBE
AL
63 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız